طرز تهیه دلمه قارچ با پنیر پیتزا – ویبره

طرز تهیه دلمه قارچ با پنیر پیتزا – دلمه

طرز تهیه دلمه قارچ با پنیر پیتزا - دلمه
در قسمت مقالات سلامت به فوائد بی شمار قارچ اشاره شد . در اینجا به آموزش طبخ برخی غذاها با قارچ می پردازیم .

ادامه خواندن “طرز تهیه دلمه قارچ با پنیر پیتزا – ویبره”

سیب زمینی تنوری با سس سیر و جعفری – ویبره

سیب زمینی تنوری با سس سیر و جعفری – دلمه

سیب زمینی تنوری با سس سیر و جعفری - دلمه
سیب زمینی=۲ عدد
سیر=۳ حبه
جعفری=مقداری
نمک و فلفل=بقدر کافی

ادامه خواندن “سیب زمینی تنوری با سس سیر و جعفری – ویبره”

دلمه ی مرغ با کرفس و قارچ – ویبره

دلمه ی مرغ با کرفس و قارچ – دلمه

دلمه ی مرغ با کرفس و قارچ - دلمه
در پهلوی هر سینه ی مرغ شکاف بزرگی به سمت پایین ایجاد نمایید. به تدریج آن را باز کنید، به طوری که پاکت بزرگی به دست آید و مخلفات را داخل آن قرار دهید…

ادامه خواندن “دلمه ی مرغ با کرفس و قارچ – ویبره”

طرز تهیه دلمه بادمجان ترکی – ویبره

طرز تهیه دلمه بادمجان ترکی – دلمه

طرز تهیه دلمه بادمجان ترکی - دلمه
مواد لازم:
بادمجان= ۴ عدد
گوشت= ۲۰۰ گرم
پیاز= ۱عدد متوسط

ادامه خواندن “طرز تهیه دلمه بادمجان ترکی – ویبره”

طرز تهیه خاویار بادمجان – ویبره

طرز تهیه خاویار بادمجان – دلمه

طرز تهیه خاویار بادمجان - دلمه
مواد لازم :
بادمجان  ۱ عدد
پیاز  ۲ عدد
فلفل سیاه  ۰٫۲۵ قاشق مرباخوری

ادامه خواندن “طرز تهیه خاویار بادمجان – ویبره”

طرز تهیه دلمه کرفس – ویبره

طرز تهیه دلمه کرفس – دلمه

طرز تهیه دلمه کرفس - دلمه
ابتدا کرفس  ها را خرد کرده و با آب بپزید ، طوری که فقط نرم شوند، ولی له نشوند. سپس داخل روغن کمی تفت دهید. ژامبون ها باید به شکل حلقه ای برش داده شده باشند. تره فرنگی را هم خرد کنید…

ادامه خواندن “طرز تهیه دلمه کرفس – ویبره”

طرز تهیه پنکیک اسفناج – ویبره

طرز تهیه پنکیک اسفناج – دلمه

طرز تهیه پنکیک اسفناج - دلمه
مواد لازم :
اسفناج خرد شده ۵۲۰ گرم
آرد گندم نصف پیمانه (۵۰ گرم)
زرده ی تخم مرغ ۱ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه پنکیک اسفناج – ویبره”

طرز تهیه دلمه کلم برگ – ویبره

طرز تهیه دلمه کلم برگ – دلمه

طرز تهیه دلمه کلم برگ - دلمه
ابتدا قابلمه مناسبی را پر آب کرده با مقداری نمک روی حرارت می جوشانیم حال قسمت چوبی کلم را بصورت یک مخروط با کارد تیزی در می آوریم و داخل آب جوش قرار می دهیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه دلمه کلم برگ – ویبره”

استریپس سیب زمینی – ویبره

استریپس سیب زمینی – دلمه

استریپس سیب زمینی - دلمه
مواد لازم:
سیب زمینی پخته=۵ عدد
پیاز سرخ شده=۳ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده=۲ قاشق غذاخوری

ادامه خواندن “استریپس سیب زمینی – ویبره”

طرز تهیه دلمه مرغ – ویبره

طرز تهیه دلمه مرغ – دلمه

طرز تهیه دلمه مرغ - دلمه
برای تهیه ی مخلفات داخل سینه ی مرغ، قارچ و کرفس را کاملا خرد کنید و همراه با خرده ی نان تازه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید…

ادامه خواندن “طرز تهیه دلمه مرغ – ویبره”

دلمه کلم با مرغ – ویبره

دلمه کلم با مرغ – دلمه

دلمه کلم با مرغ - دلمه
یک قابلمه بزرگ را آب کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا آب جوش آید، ۳ قاشق غذاخوری پر نمک داخل آن ریخته و برگ های اطراف کلم را جدا کرده تا به برگ های تازه برسیم، سپس آن را با…

ادامه خواندن “دلمه کلم با مرغ – ویبره”

دلمه برگ مو مدیترانه – ویبره

دلمه برگ مو مدیترانه – دلمه

دلمه برگ مو مدیترانه - دلمه
دلمه برگ مو، از جمله غذاهایی است که فقط به کشور ما تعلق ندارد؛ در کشورهای دیگر نیز این غذای خوشمزه را طبخ می‌کنند با تفاوت در ترکیب مواد و نوع پخت آن.

ادامه خواندن “دلمه برگ مو مدیترانه – ویبره”

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی با ژامبون – ویبره

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی با ژامبون – دلمه

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی با ژامبون - دلمه
گوجه فرنگی ها را شسته و آن ها را خشک کنید. سر گوجه فرنگی ها را ببرید. با قاشق داخل گوجه فرنگی ها را خالی کنید و مواد خالی شده را کنار بگذارید…

ادامه خواندن “طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی با ژامبون – ویبره”