طرز تهیه دلمه قارچ با پنیر پیتزا – ویبره

طرز تهیه دلمه قارچ با پنیر پیتزا – دلمه

طرز تهیه دلمه قارچ با پنیر پیتزا - دلمه
در قسمت مقالات سلامت به فوائد بی شمار قارچ اشاره شد . در اینجا به آموزش طبخ برخی غذاها با قارچ می پردازیم .

ادامه خواندن “طرز تهیه دلمه قارچ با پنیر پیتزا – ویبره”

طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان – ویبره

طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان – دلمه

طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان - دلمه
دو عدد پیاز را نگینی خرد کرده با کمی روغن تفت می دهیم بعد گوشت اضافه می کنیم تفت می دهیم رب گوجه و کمی زعفران ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم . جداگانه برنج را نیم پز می کنیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان – ویبره”

دلمه فلفل با ماکارانی – ویبره

دلمه فلفل با ماکارانی – دلمه

دلمه فلفل با ماکارانی - دلمه
ابتدا سویا را به همراه یک عدد عصاره سبزی در نیم لیتر آب خیس کرده و بعد از ده دقیقه آبکش کرده و در تابه به همراه پیاز و روغن زیتون تفت می دهیم …

ادامه خواندن “دلمه فلفل با ماکارانی – ویبره”

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با برنج – ویبره

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با برنج – دلمه

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با برنج  - دلمه
مواد لازم:
سیب زمینی آبپز شده=۲ عدد
برنج پخته شده=۱ لیوان
جعفری ریز شده=۲/۱ لیوان

ادامه خواندن “طرز تهیه کوکو سیب زمینی با برنج – ویبره”

دلمه کاهو و ماهی – ویبره

دلمه کاهو و ماهی – دلمه

دلمه کاهو و ماهی - دلمه
این دلمه‌ های خوشمزه، متنوع و مغذی را به راحتی در یک چشم به هم زدن آماده کرده و میل کنید.تیغ و استخوان های ماهی را جدا کرده و ماهی را به قطعات ریز در آورید…

ادامه خواندن “دلمه کاهو و ماهی – ویبره”

سیب زمینی تنوری با سس سیر و جعفری – ویبره

سیب زمینی تنوری با سس سیر و جعفری – دلمه

سیب زمینی تنوری با سس سیر و جعفری - دلمه
سیب زمینی=۲ عدد
سیر=۳ حبه
جعفری=مقداری
نمک و فلفل=بقدر کافی

ادامه خواندن “سیب زمینی تنوری با سس سیر و جعفری – ویبره”

دلمه ی مرغ با کرفس و قارچ – ویبره

دلمه ی مرغ با کرفس و قارچ – دلمه

دلمه ی مرغ با کرفس و قارچ - دلمه
در پهلوی هر سینه ی مرغ شکاف بزرگی به سمت پایین ایجاد نمایید. به تدریج آن را باز کنید، به طوری که پاکت بزرگی به دست آید و مخلفات را داخل آن قرار دهید…

ادامه خواندن “دلمه ی مرغ با کرفس و قارچ – ویبره”

طرز تهیه دلمه بادمجان ترکی – ویبره

طرز تهیه دلمه بادمجان ترکی – دلمه

طرز تهیه دلمه بادمجان ترکی - دلمه
مواد لازم:
بادمجان= ۴ عدد
گوشت= ۲۰۰ گرم
پیاز= ۱عدد متوسط

ادامه خواندن “طرز تهیه دلمه بادمجان ترکی – ویبره”

طرز تهیه خاویار بادمجان – ویبره

طرز تهیه خاویار بادمجان – دلمه

طرز تهیه خاویار بادمجان - دلمه
مواد لازم :
بادمجان  ۱ عدد
پیاز  ۲ عدد
فلفل سیاه  ۰٫۲۵ قاشق مرباخوری

ادامه خواندن “طرز تهیه خاویار بادمجان – ویبره”

طرز تهیه دلمه کرفس – ویبره

طرز تهیه دلمه کرفس – دلمه

طرز تهیه دلمه کرفس - دلمه
ابتدا کرفس  ها را خرد کرده و با آب بپزید ، طوری که فقط نرم شوند، ولی له نشوند. سپس داخل روغن کمی تفت دهید. ژامبون ها باید به شکل حلقه ای برش داده شده باشند. تره فرنگی را هم خرد کنید…

ادامه خواندن “طرز تهیه دلمه کرفس – ویبره”

طرز تهیه پنکیک اسفناج – ویبره

طرز تهیه پنکیک اسفناج – دلمه

طرز تهیه پنکیک اسفناج - دلمه
مواد لازم :
اسفناج خرد شده ۵۲۰ گرم
آرد گندم نصف پیمانه (۵۰ گرم)
زرده ی تخم مرغ ۱ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه پنکیک اسفناج – ویبره”

طرز تهیه دلمه کلم برگ – ویبره

طرز تهیه دلمه کلم برگ – دلمه

طرز تهیه دلمه کلم برگ - دلمه
ابتدا قابلمه مناسبی را پر آب کرده با مقداری نمک روی حرارت می جوشانیم حال قسمت چوبی کلم را بصورت یک مخروط با کارد تیزی در می آوریم و داخل آب جوش قرار می دهیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه دلمه کلم برگ – ویبره”

استریپس سیب زمینی – ویبره

استریپس سیب زمینی – دلمه

استریپس سیب زمینی - دلمه
مواد لازم:
سیب زمینی پخته=۵ عدد
پیاز سرخ شده=۳ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده=۲ قاشق غذاخوری

ادامه خواندن “استریپس سیب زمینی – ویبره”