طرز تهیه دلمه قارچ با پنیر پیتزا – ویبره

طرز تهیه دلمه قارچ با پنیر پیتزا – دلمه

طرز تهیه دلمه قارچ با پنیر پیتزا - دلمه
در قسمت مقالات سلامت به فوائد بی شمار قارچ اشاره شد . در اینجا به آموزش طبخ برخی غذاها با قارچ می پردازیم .

قارچ گیاه بسیار زیبایی است که کودکان در نقاشیها کلاهی قرمز با لکه های سفید برای آن می کشند، اما آیا می دانید این نوع قارچ سمی است و نوع خوراکی آن نه تنها لکه ای ندارد بلکه کاملاً سفید است.

مواد لازم برای ۶- ۴ نفر:

قارچ ۲۰۰گرم

کره‌ی پاستوریزه        ۱قاشق غذاخوری

سیر خردشده ۳حبه

آب لیمو                    ۱قاشق غذاخوری

پنیرگودای رنده شده   ۵۰ گرم

گردوی خردشده ۳۰ گرم

پنیر پیتزا رنده شده      ۳ قاشق غذاخوری(۵۰ گرم)

نمک و فلفل سیاه        به‌مقدار لازم

روش تهیه :

برای آماده کردن مواد داخل دلمه،۲۰۰  گرم قارچ‌ را به‌خوبی بشویید و آن‌ها را خشک کنید. سپس در خردکن بریزید تا خرد شود.

سیر را با کره تفت دهید تا نرم شود. پس از آن قارچ‌های خرد شده را همراه با آبلیمو به سیر اضافه کنید و به ‌مدت ۷- ۵ دقیقه تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. آن‌گاه نمک و فلفل را بیفزایید و از روی حرارت بردارید.

پنیر گودا و گردو را به مواد قبلی اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید. سپس کلاهک ۶ عدد قارچ‌ بزرگ را جدا کنید و مقداری از داخل قارچ ها را خالی کنید و با محتویات آماده شده داخل قارچ‌ها را پر کنید. روی هر کدام از قارچ های پُر شده، مقداری پنیر پیتزا بپاشید و در طبقه‌ی وسط فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه‌ی سانتی‌گراد گرم شده، به‌مدت ۱۵- ۱۲ دقیقه قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شده و طلایی شود. این غذا را به‌صورت گرم با جعفری تازه سرو کنید.

طرز تهیه دلمه قارچ با پنیر پیتزا – دلمه – Vibre.ir – دلمه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *