خواص غذایی و درمانی خیار – ویبره

خواص غذایی و درمانی خیار – خواص مواد غذایی

خواص غذایی و درمانی خیار - خواص مواد غذایی
خوردن، بوبیدن و مالیدن خیار بر پیشانی

ادامه خواندن “خواص غذایی و درمانی خیار – ویبره”

پیشگیری معجزه‌آسا از زخم معده و اثنی‌عشر! – ویبره

پیشگیری معجزه‌آسا از زخم معده و اثنی‌عشر! – خواص مواد غذایی

پیشگیری معجزه‌آسا از زخم معده و اثنی‌عشر! - خواص مواد غذایی
در این گیاه در التهاب انتهای روده بزرگ

ادامه خواندن “پیشگیری معجزه‌آسا از زخم معده و اثنی‌عشر! – ویبره”

درمان و جلوگیری از پیشرفت واریس – ویبره

درمان و جلوگیری از پیشرفت واریس – خواص مواد غذایی

درمان و جلوگیری از پیشرفت واریس - خواص مواد غذایی
این گیاه در مواردی که واریس خفیف،

ادامه خواندن “درمان و جلوگیری از پیشرفت واریس – ویبره”

فواید آلوئه ورا برای پوست – ویبره

فواید آلوئه ورا برای پوست – خواص مواد غذایی

فواید آلوئه ورا برای پوست - خواص مواد غذایی
از آلوئه ورا در کرمهای مرطوب کنننده پوست

ادامه خواندن “فواید آلوئه ورا برای پوست – ویبره”

خواص میوه ها با توجه به رنگ شان! – ویبره

خواص میوه ها با توجه به رنگ شان!! – خواص مواد غذایی

خواص میوه ها با توجه به رنگ شان!! - خواص مواد غذایی
اولین چیزی که در هنگام انتخاب یک میوه

ادامه خواندن “خواص میوه ها با توجه به رنگ شان! – ویبره”

آشنایی با خواص چای ترخون – ویبره

آشنایی با خواص چای ترخون – خواص مواد غذایی

آشنایی با خواص چای ترخون - خواص مواد غذایی
درد دندان و بی‌خوابی را می‌توان با

ادامه خواندن “آشنایی با خواص چای ترخون – ویبره”

ارزش غذایی زردآلو خشک و تازه – ویبره

ارزش غذایی زردآلو خشک و تازه – خواص مواد غذایی

ارزش غذایی زردآلو خشک و تازه - خواص مواد غذایی
آیا می دانید زردآلو خشک و تازه دارای چه

ادامه خواندن “ارزش غذایی زردآلو خشک و تازه – ویبره”

فواید سبزی هایی که در سبزی خوردن هستند – ویبره

فواید سبزی هایی که در سبزی خوردن هستند – خواص مواد غذایی

فواید سبزی هایی که در سبزی خوردن هستند - خواص مواد غذایی
سبزی خوردن نه تنها سفره را زیبا می کند

ادامه خواندن “فواید سبزی هایی که در سبزی خوردن هستند – ویبره”

آنچه درباره خواص آووکادو نمی دانید – ويبره

آنچه درباره خواص آووکادو نمی دانید – خواص مواد غذایی

آنچه درباره خواص آووکادو نمی دانید
در تحقیقی که در دانشگاه کالیفرنیا، لوس انجلس (UCLA) انجام شد، مشخص گردید که مصرف نصف یک آووکادوی تازه همراه با برگرها (مثل همبرگر)، پروتئین اینترلوکین ۶ (IL-6) را خنثی می کند. IL-6 یک شاخص برای سنجش التهاب در بدن است.

ادامه خواندن “آنچه درباره خواص آووکادو نمی دانید – ويبره”