طرز تهیه دسر ژله و موز – بستنی / دسر
مواد لازم:
ژله توت فرنگی=۱ بسته موز رسیده
ویبره – مجله خبری سرگرمی پارسی زبانان
مواد لازم:
ژله توت فرنگی=۱ بسته موز رسیده
موز، پرتقال، هلو، کیوی و سیب میوه های
پنکیک غذای لذیذی است که میتوانید صبحها
مواد لازم :
شیر =۵/۲ پیمانه
شکر=۱ پیمانه
پودر کاکائو=۲ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ=۷ عدد
خامه=۳۰۰ گرم
پودر ژلاتین=۲ قاشق مربا خوری
وانیل=نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ژلاتین را در اب سرد حل کنید و بر روی بخار اب قرار دههید تا مایع شفافی بدست اید .
زرده و شکر و وانیل را مخلوط می کنید و با هم زن انقدر میزنید تا کرم رنگ شود . شیر را داغ میکنیم ( دقت کنید شیر نباید بجوشد) زرده ها و شکر مخلوط شده را با شیر گرم مخلوط می کنید ژلاتین امادده را هم اضافه میکنید و مواد را خوب به هم میزنید خامه را داخل ظرفی میریزید و کمی از مواد را داخ خامه میریزید و هم میزنید تا خامه یکدست شود و داخل کرم گلوله نماند سپس خامه را به مواد قبلی اضافه میکنید نصف مواد را داخل ظرف مورد نظر میریزید (ظرفی که کرم با ان سرو میشود) و داخل فریزر قرار میدهید به مدت ۱۵ دقیقه تا کرم خودش را بگیرد و حالت ژله مانند پیدا کند در این فاصله پودر کاکائو را با کمی شیر مخلوط مکنید و به باقی مانده مواد اضافه می کنید مواد اول که خودش را گرفت مواد بعدی را با ان اضافه کنید در فاصله ای که مواد اول داخل فریزر است مواد کاکائویی را گاهی هم میزنید تا مواد خودش را نگیرد بعد از اضافه کردن مواد دوم کرم را داخل یخچال به مدت ۳ الی ۴ ساعت قرار دهید کرم اماده است این کرم فوق العاده خوشمزه میباشد . نوش جان
مواد لازم برای هشت نفر :
کیک شکلاتی ۲۰۰ گرم
شکر را در شیر حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
نیمی از توت فرنگی ها را با پودر شکر پوره کنید.
کولفی نوعی بستنی هندی است که با هل و گلاب معطر می شود.
شکلات تختهای را به طریقهٔ بن ماری
مواد لازم :
– شیر داغ ۵۰۰ گرم
مواد لازم
روغن : نیم پیمانه
پیروک، نوعی شیرینی مغزدار است که خمیر
مواد لازم :
کاکائو : یک قاشق مربا خوری سرپر
نشاسته و آب را با هم در قابلمه ریخته و روی حرارت
ابتدا زردآلو هاى بدون هسته را ریز خرد مى کنیم و
۲ بسته ژله آناناس را با ۲ لیـــوان آب سرد وآب ولرم