نان بربری کنجدی در فر – ویبره

نان بربری کنجدی در فر – غذای متنوع

نان بربری کنجدی در فر - غذای متنوع
تنورهای خانگی که از قدیم برای پخت انواع نان مورد استفاده قرار می گرفت، با صنعتی شدن روش های پخت نان به تدریج به فراموشی سپرده شده اند

ادامه خواندن “نان بربری کنجدی در فر – ویبره”

نان های پارمیزان و پیازچه – ویبره

نان های پارمیزان و پیازچه – غذای متنوع

نان های پارمیزان و پیازچه - غذای متنوع
● مواد لازم:
▪ آرد یک لیوان
▪ پودر سیر یک چهارم قاشق مرباخوری

ادامه خواندن “نان های پارمیزان و پیازچه – ویبره”

طرز تهیه نخود فرنگی به طرز فرانسوی – ویبره

طرز تهیه نخود فرنگی به طرز فرانسوی – غذای متنوع

طرز تهیه نخود فرنگی به طرز فرانسوی - غذای متنوع
● مواد لازم
▪ کره : ۱۰۰ گرم
▪ کاهو : ۳۵۰ گرم
▪ پیاز ریز سفید : ۴ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه نخود فرنگی به طرز فرانسوی – ویبره”

کتلت تن ماهی و ذرت – ویبره

کتلت تن ماهی و ذرت – غذای متنوع

کتلت تن ماهی و ذرت
کتلت تن ماهی و ذرت برای شما که کلسترولتان بالاست!
با کف دست گلوله را فرم دهید و سپس روی سینی فر بچینید و در فری که از قبل با …

ادامه خواندن “کتلت تن ماهی و ذرت – ویبره”

کیم چی – ویبره

کیم چی – غذای متنوع

کیم چی
شما را نمی دانم ، اما من فکر میکنم کیم چی یکی از خوشمزه ترین غذاهای دنیاست. همچین توصیه می کنم کاهو را در غذاهای خود بیشتر استفاده کنید. همبرگر با کاهو شور ، جوجه با سالاد کاهو ، هات داگ با ترشی کاهو ، سوشی با ترشی زنجبیل و کاهو و برنج با کیم چی را حتما امتحان کنید.

ادامه خواندن “کیم چی – ویبره”

بورک با خمیر یوفکا – ویبره

بورک با خمیر یوفکا – غذای متنوع

بورک با خمیر یوفکا - غذای متنوع
● مواد لازم
▪ ماست: یک دوم پیمانه
▪ تخم مرغ : ۱ عدد
▪ نمک: یک قاشق مرباخوری

ادامه خواندن “بورک با خمیر یوفکا – ویبره”

سالاد مغذی برای نقرسی ها – ویبره

سالاد مغذی برای نقرسی ها – غذای متنوع

سالاد مغذی برای نقرسی ها
در بیماری نقرس مقدار اسید اوریك خون بالا می رود. تغذیه در این بیماری بسیار مهم است و باید غذاهایی مصرف شوند كه اسیداوریك را بالا نبرند.این سالاد پیشنهاد خوبی است…

ادامه خواندن “سالاد مغذی برای نقرسی ها – ویبره”

اغذیه های مفید و مضر – ویبره

اغذیه های مفید و مضر – غذای متنوع

اغذیه های مفید و مضر
این اقلام به دلیل افزودن مواد نگهدارنده شیمیایی که بسیار سمی و خطرناک هستند و باعث ایجاد غلظت خون، فشارخون، چاقی شکم ، اختلال رشد اطفال ونوجوانان، ضایعات پوست و مو، افزایش قند و چربی و اوره خون، خرابی معده، بیماری دستگاه گوارش، آرتروز، سرطان، ناباروری، پوکی استخوان، نارسایی کلیه، خرابی معده، تخریب کبد، یبوست، بیماریهای دستگاه گوارش، آرتروز و بیماریهای اعصاب که همه ی اینها در مجموع به تولید خون فاسد می انجامد، می شوند.

ادامه خواندن “اغذیه های مفید و مضر – ویبره”

غذایی برای‌كاهش سكته قلبی – ویبره

غذایی برای‌كاهش سكته قلبی – غذای متنوع

غذایی برای‌كاهش سكته قلبی
مواد لازم برای ۲ نفر
لوبیا سفید: ۷۵ گرم
پیاز: یك عدد كوچك ـ نصف كنید ـ (۵ دقیقه در آب سرد خیس و بعد آبكشی كنید)
سیر: ۳ حبه
برگ بو: یك برگ
آبلیمو: یك قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
كرفس: یك‌چهارم پیمانه خرد شده
فلفل دلمه‌ای قرمز یا زرد خرد شده: یك قاشق غذاخوری
پیاز قرمز خرد شده: یك عدد كوچك
شوید تازه خرد شده: یك قاشق چایخوری
چغندر كوچك: نصف عدد
نمك: به مقدار لازم
شكر: به مقدار كم

ادامه خواندن “غذایی برای‌كاهش سكته قلبی – ویبره”