دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – ویبره

دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – خورشت

دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی - خورشت
مواد لازم :
گوشت ماهیچه یا مغز ران بی استخوان نیم کیلو
بامیه نیم کیلو
پیاز سرخ کرده ۲ قاشق سوپخوری
تمر هندی نصف بسته

ادامه خواندن “دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – ویبره”

خورش کدو و گردو دامغانی – ویبره

خورش کدو و گردو دامغانی – خورشت

خورش کدو و گردو دامغانی - خورشت
مواد لازم :
گردو   ۳۰۰ گرم
گوشت مغز ران گوسفند   ۵۰۰ گرم
پیاز   ۱ عدد ( یا ۲ قاشق پیاز داغ )
زردچوبه درصورت تمایل  ۱ قاشق چایخوری

ادامه خواندن “خورش کدو و گردو دامغانی – ویبره”

طرز تهیه خورش خلال بادام – ویبره

طرز تهیه خورش خلال بادام – خورشت

طرز تهیه خورش خلال بادام - خورشت
مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت گوساله:۷۰۰ گرم
بادام خلال شده:۱۰۰ گرم
پیاز:۱ عدد متوسط
لیمو عمانی :به مقدار دلخواه

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش خلال بادام – ویبره”

طرز تهیه خورش رنگین کمان – ویبره

طرز تهیه خورش رنگین کمان – خورشت

طرز تهیه خورش رنگین کمان - خورشت
مواد لازم:
گوشت مرغ پخته و خلال شده :۲/۱و۱ پیمانه
کرفس خلال شده:۱ پیمانه
هویج خلال شده:۲/۱ پیمانه

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش رنگین کمان – ویبره”

طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ – ویبره

طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ – خورشت

طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ - خورشت
مواد لازم برای چهار نفر :
فلفل دلمه‌ای و پیاز خلال‌شده از هر کدام یک عدد
قارچ حلقه‌شده ۲۰ عدد
آبلیمو ۱/۴ پیمانه

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ – ویبره”

طرز تهیه خورش آلو – ویبره

طرز تهیه خورش آلو – خورشت

طرز تهیه خورش آلو - خورشت
آلو را می شوییم در دو لیوان آب خیس می کنیم.مرغ را با پیاز سرخ کرده و لپه و ۲ تا ۳ لیوان آب می گذاریم نیم پز شود کمی به آن نمک می زنیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش آلو – ویبره”