دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – ویبره

دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – خورشت

دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی - خورشت
مواد لازم :
گوشت ماهیچه یا مغز ران بی استخوان نیم کیلو
بامیه نیم کیلو
پیاز سرخ کرده ۲ قاشق سوپخوری
تمر هندی نصف بسته

ادامه خواندن “دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – ویبره”

خورش کرفس – ویبره

خورش کرفس – خورشت

خورش کرفس - خورشت
گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و می شوییم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب می گذاریم بپزد بعد ساقه های سفت کرفس را با برگهای سبز آن جدا می کنیم و کنار می گذاریم

ادامه خواندن “خورش کرفس – ویبره”

خورش نخود آله غذای کاشانی – ویبره

خـورش نخود آله غذای کاشانی – خورشت

خـورش نخود آله غذای کاشانی - خورشت
مواد لازم:
نخود – یک پیمانه
گوشت مغزران گوسفند – نیم کیلو
پیاز – سه عدد
پوره گوجه‌فرنگی – نصف پیمانه
رب‌گوجه‌فرنگی – ۴/۱پیمانه

ادامه خواندن “خورش نخود آله غذای کاشانی – ویبره”

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی – ویبره

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی – خورشت

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی - خورشت
اول برگ سیر را می شوییم وبا چاقو به اندازه نیم سانت همه را خرد می کنیم وبعد انرا خوب سرخ می کنیم کمی زرد چوبه میزنیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه سیر قلیه گیلانی – ویبره”

طرز تهیه خورش قیمه آلو – ویبره

طرز تهیه خورش قیمه آلو – خورشت

طرز تهیه خورش قیمه آلو - خورشت
پیاز را خرد کرده و سرخ می‌کنیم. وقتی پیاز طلایی شد، گوشت را خرد کرده و داخل پیاز می‌ریزیم. سپس رب‌ گوجه ‌فرنگی، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش قیمه آلو – ویبره”

خورش بامیه با بادمجان – ویبره

خورش بامیه با بادمجان – خورشت

خورش بامیه با بادمجان - خورشت
مواد لازم:
مرغ تمیز کرده=۱عدد
بادنجان قلمی یک اندازه=۶عدد
بامیه=۵۰۰گرم

ادامه خواندن “خورش بامیه با بادمجان – ویبره”

طرز تهیه خورش قارچ و مرغ – ویبره

طرز تهیه خورش قارچ و مرغ – خورشت

طرز تهیه خورش قارچ و مرغ - خورشت
مواد لازم:
قارچ =۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای= ۱۰۰ گرم
مرغ خردشده= ۵۰۰ گرم

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش قارچ و مرغ – ویبره”

طرز تهیه ترش تره – ویبره

طرز تهیه ترش تره – خورشت

طرز تهیه ترش تره - خورشت
ابتدا سبزیها را با ساطور، ریز خرد می کنند. سپس به اندازه یک لیوان آب و نصف لیوان برنج (برای یک کیلو سبزی خرد شده) که قبلاً خیسانده‌اند، در قابلمه می‌ریزند …

ادامه خواندن “طرز تهیه ترش تره – ویبره”

طرز تهیه خورش سیب درختی لرستان – ویبره

طرز تهیه خورش سیب درختی لرستان – خورشت

طرز تهیه خورش سیب درختی لرستان - خورشت
سرکه را به شیره انگور یا شیره خرما اضافه کرده خوب به هم بزنید و سپس آن را به خورش اضافه کنید تا خورش بپزد و سیب ها تقریبا نرم شوند…

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش سیب درختی لرستان – ویبره”

طرز تهیه خورش کنگر – ویبره

طرز تهیه خورش کنگر – خورشت

طرز تهیه خورش کنگر - خورشت
خورش کنگر یک نوع از دهها خورش های اصیل ایرانی است. در طبخ این خورش از کنگر پیاز سرخ شده گوشت قرمز رب گوجه فرنگی گوجه فرنگی رنده شده نعنا و جعفری آب غوره و ادویه جات استفاده می‌شود. بعضی ها در طبخ خورش قیمه از کنگر هم استفاده می‌کنند.

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش کنگر – ویبره”

باقالی خورش یا باقلاخورش – ویبره

باقالی خورش یا باقلاخورش – خورشت

باقالی خورش یا باقلاخورش - خورشت
مواد لازم: (برای ۴ نفر)
باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)=۱۰۰ گرم
شوید(شبت) خشک= ۲ قاشق غذاخوری

ادامه خواندن “باقالی خورش یا باقلاخورش – ویبره”

طرز تهیه خورش تره فرنگی – ویبره

طرز تهیه خورش تره فرنگی – خورشت

طرز تهیه خورش تره فرنگی - خورشت
تره‌فرنگی از جمله سبزیجات فصول
سرد سال است که در انواع و اقسام غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش تره فرنگی – ویبره”

خورش قورمه سبزی – ویبره

خورش قورمه سبزی – خورشت

خورش قورمه سبزی - خورشت
گوشت را چند تکه کرده، می شوییم. با کمی روغن آن را تفت داده، سپس آن را همراه با پیاز سرخ شده، یک قاشق چایخوری زردچوبه و۳ لیوان آب با شعله ملایم می پزیم. لوبیا…

ادامه خواندن “خورش قورمه سبزی – ویبره”

طرز تهیه قیمه محلی – ویبره

طرز تهیه قیمه محلی – خورشت

طرز تهیه قیمه محلی - خورشت
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
لپه ۱۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
رب آلو ترش ( گرد لیموعمانی ) ۱ قاشق سوپ خوری

ادامه خواندن “طرز تهیه قیمه محلی – ویبره”

طرز تهیه فسنجان گیلانی – ویبره

طرز تهیه فسنجان گیلانی – خورشت

طرز تهیه فسنجان گیلانی - خورشت
گیلانى ها فسنجان را همیشه ترش می پسندند، اما در صورتی که بخواهیم فسنجان را شیرین کنیم، دو قاشق شکر در آخر کار به خورش اضافه می کنیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه فسنجان گیلانی – ویبره”