دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – ویبره

دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – خورشت

دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی - خورشت
مواد لازم :
گوشت ماهیچه یا مغز ران بی استخوان نیم کیلو
بامیه نیم کیلو
پیاز سرخ کرده ۲ قاشق سوپخوری
تمر هندی نصف بسته

ادامه خواندن “دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – ویبره”

طرز تهیه خورش میگو – ویبره

طرز تهیه خورش میگو – خورشت

طرز تهیه خورش میگو - خورشت
مواد لازم:
میگو ۱ کیلوگرم
سیب زمینی ۱کیلوگرم
گوجه فرنگی۲۵۰گرم(رب گوجه ۳قاشق غذاخوری)
نمک به مقدار لازم

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش میگو – ویبره”

خورش قورمه تره جعفری – ویبره

خورش قورمه تره جعفری – خورشت

خورش قورمه تره جعفری - خورشت
سبزى را شسته, ساطورى ریز کرده با روغن سرخ مىکنیم و با دو سه لیوان آب مىگذاریم نیمه پز شود. پیاز را در گوشت چرخ کرده رنده کرده, نمک و فلفل زده هم مىزنیم…)

ادامه خواندن “خورش قورمه تره جعفری – ویبره”

طرز تهیه خورش کلم بروکلی – ویبره

طرز تهیه خورش کلم بروکلی – خورشت

طرز تهیه خورش کلم بروکلی - خورشت
در صورتی که بخواهیم از تکه های گوشت خورشی استفاده کنیم، حتما باید در انتهای پخت، وقتی گوشت پخته شد، کلم بروکلی را به خورش اضافه کنیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش کلم بروکلی – ویبره”

خورش قیمه با گوشت چرخ کرده – ویبره

خورش قیمه با گوشت چرخ کرده – خورشت

خورش قیمه با گوشت چرخ کرده - خورشت
مواد لازم:
لپه=۲ استکان
گوشت چرخ کرده=۲۵۰گرم
لیمو عمانی=۴ عدد
پیاز متوسط=اعدد

ادامه خواندن “خورش قیمه با گوشت چرخ کرده – ویبره”

طرز تهیه خورش مرغ ساده – ویبره

طرز تهیه خورش مرغ ساده – خورشت

طرز تهیه خورش مرغ ساده - خورشت
مواد لازم:
مرغ پوست کنده=۸ قطعه
پیاز=۱ عدد بزرگ
سیب زمینی=۲ عدد متوسط

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش مرغ ساده – ویبره”

طرز پخت خورش چاغاله بادام – ویبره

طرز پخت خورش چاغاله بادام – خورشت

طرز پخت خورش چاغاله بادام - خورشت
مواد لازم:
۵۰۰ گرم چاغاله بادام
۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم گوشت خورشی
۱۵۰ گرم نعنای تازه
۳۵۰ گرم جعفری تازه

ادامه خواندن “طرز پخت خورش چاغاله بادام – ویبره”

طرز تهیه خورش کاری با مرغ – ویبره

طرز تهیه خورش کاری با مرغ – خورشت

طرز تهیه خورش کاری با مرغ - خورشت
وقتی از کاری در پخت غذایی به خصوص خورش یا خوراک استفاده می‌شود، آن غذا معمولا یا هندی است یا پاکستانی.
این خورش کاری مرغ نیز غذایی هندی است

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش کاری با مرغ – ویبره”

نکاتی برای خوشمزه تر شدن انواع خورش – ویبره

نکاتی برای خوشمزه تر شدن انواع خورش – خورشت

نکاتی برای خوشمزه تر شدن انواع خورش - خورشت
برای تهیه خورش‌ها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
خورش باید با حرارت ملایم طبخ شود.
خورش را نباید زیاد به‌هم زد زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آن می‌شود.

ادامه خواندن “نکاتی برای خوشمزه تر شدن انواع خورش – ویبره”

طرز تهیه قلیه کدو حلوایی – ویبره

طرز تهیه قلیه کدو حلوایی – خورشت

طرز تهیه قلیه کدو حلوایی - خورشت
پوست و تخم کدو را جدا کرده، به صورت مکعبی شکل خرد کنید و همراه با مقدار کمی آب بپزید. عدس را نیز از قبل پخته و با محلول زعفران به کدو اضافه کنید و بگذارید تا به طور کامل آب کدو کشیده شود…

ادامه خواندن “طرز تهیه قلیه کدو حلوایی – ویبره”

آموزش پخت خورشت فسنجان – ویبره

آموزش پخت خورشت فسنجان – خورشت

آموزش پخت خورشت فسنجان - خورشت
مواد لازم :

مرغ متوسط یک عدد یا گوشت چرخ کرده نیم کیلو

مغز گردوی چرخ شده ۳۰۰ گرم

یک فنجان پیاز رنده شده

ادامه خواندن “آموزش پخت خورشت فسنجان – ویبره”

طرزتهیه خورش گل کلم با سیر – ویبره

طرزتهیه خورش گل کلم با سیر – خورشت

طرزتهیه خورش گل کلم با سیر - خورشت
سیر : سیر گیاهی است دو ساله با پیازی مرکب از پیازچه و ساقه راست که در انتهایی آن گلی چتری که شامل چندین پیازچه است ، قرار دارد. این گیاه از قدیم الایام به عنوان یکی از گیاهان مهم دارویی وچاشنی غذایی کشت می شده است.

ادامه خواندن “طرزتهیه خورش گل کلم با سیر – ویبره”

طرز تهیه خورش ریواس – ویبره

طرز تهیه خورش ریواس – خورشت

طرز تهیه خورش ریواس - خورشت
ریواس به‌خاطر طعم ترش ریواس، یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های فصل بهار است.
این خورش را اگرچه می‌توان به ۲روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری (مانند خورش کرفس) عطر و بوی بی‌نظیری دارد.

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش ریواس – ویبره”

خورش هویج تبریز – ویبره

خورش هویج تبریز – خورشت

خورش هویج تبریز - خورشت
پیاز را نگینی خرد و با مقداری روغن

سرخ کنید.فلفل، ادویه و زردچوبه را بیفزایید. کمی که تفت خورد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید…

خورش هویج تبریز

مواد لازم:

ادامه خواندن “خورش هویج تبریز – ویبره”

طرز پخت خورش قیمه – ویبره

طرز پخت خورش قیمه – خورشت

طرز پخت خورش قیمه - خورشت
پیاز  را ریز خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه یا زودپز تفت دهید. لپه را بشویید. گوشت را قطعه قطعه خرد کنید و با پیاز و لپه شسته شده تفت دهید…

ادامه خواندن “طرز پخت خورش قیمه – ویبره”