دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – ویبره

دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – خورشت

دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی - خورشت
مواد لازم :
گوشت ماهیچه یا مغز ران بی استخوان نیم کیلو
بامیه نیم کیلو
پیاز سرخ کرده ۲ قاشق سوپخوری
تمر هندی نصف بسته

ادامه خواندن دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – ویبره

خورش فسوجن کشک(فسنجان)تفرشی – ویبره

خورش فسوجن کشک(فسنجان)تفرشی – خورشت

خورش فسوجن کشک(فسنجان)تفرشی - خورشت
فسوجن کشک، همان خورش فسنجان است که به گونه‏ های مختلف در تفرش درست می ‏شود. در واقع به جای رب ‏انار از ماست یا کشک استفاده می‏ شود. گاهی به جای گوشت مرغ یا گوسفند از گوشت اردک، غاز یا کبک نیز استفاده می ‏کنند.

ادامه خواندن خورش فسوجن کشک(فسنجان)تفرشی – ویبره

خورش غوره مسما ( غذای محلی ) – ویبره

خورش غوره مسما ( غذای محلی ) – خورشت

خورش غوره مسما ( غذای محلی ) - خورشت
مرغ را تکه تکه کرده و سرخ می کنیم.

سپس با کمی آب و پیاز آنها را می پزیم. غوره ها را با فشار دادن بین دو انگشت می شکنیم…

خورش غوره مسما ( غذای محلی )

ادامه خواندن خورش غوره مسما ( غذای محلی ) – ویبره

طرز تهیه خورش مهاراجه – ویبره

طرز تهیه خورش مهاراجه – خورشت

طرز تهیه خورش مهاراجه - خورشت
این یک نوع خورش هندی و بسیار مطبوع است.
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
مرغ=یک عدد(در حدود یک کیلو و دویست و پنجاه گرم)

ادامه خواندن طرز تهیه خورش مهاراجه – ویبره

خورش کدو و گردو دامغانی – ویبره

خورش کدو و گردو دامغانی – خورشت

خورش کدو و گردو دامغانی - خورشت
مواد لازم :
گردو   ۳۰۰ گرم
گوشت مغز ران گوسفند   ۵۰۰ گرم
پیاز   ۱ عدد ( یا ۲ قاشق پیاز داغ )
زردچوبه درصورت تمایل  ۱ قاشق چایخوری

ادامه خواندن خورش کدو و گردو دامغانی – ویبره

طرز تهیه خورش خلال بادام – ویبره

طرز تهیه خورش خلال بادام – خورشت

طرز تهیه خورش خلال بادام - خورشت
مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت گوساله:۷۰۰ گرم
بادام خلال شده:۱۰۰ گرم
پیاز:۱ عدد متوسط
لیمو عمانی :به مقدار دلخواه

ادامه خواندن طرز تهیه خورش خلال بادام – ویبره