دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – ویبره

دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – خورشت

دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی - خورشت
مواد لازم :
گوشت ماهیچه یا مغز ران بی استخوان نیم کیلو
بامیه نیم کیلو
پیاز سرخ کرده ۲ قاشق سوپخوری
تمر هندی نصف بسته

ادامه خواندن دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – ویبره

طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل – ویبره

طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل – خورشت

طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل - خورشت
مواد لازم :
رب ازگیل یک پیمانه
گردوی چرخ‌شده یک و نیم پیمانه
گوشت چرخ‌شده بوقلمون ۵۰۰ گرم

ادامه خواندن طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل – ویبره

قیمه نثار قزوینی – ویبره

قیمه نثار قزوینی – خورشت

قیمه نثار قزوینی - خورشت
مواد فوق را با ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود…

ادامه خواندن قیمه نثار قزوینی – ویبره

طرز تهیه خورش مرغ هندی با ماست – ویبره

طرز تهیه خورش مرغ هندی با ماست – خورشت

طرز تهیه خورش مرغ هندی با ماست - خورشت
مواد لازم:
مرغ=۱ کیلو
پیاز=۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی=۱ عدد
جعفری ریز شده=۲ قاشق غذاخوری

ادامه خواندن طرز تهیه خورش مرغ هندی با ماست – ویبره

دستور طبخ خورش کرفس – ویبره

دستور طبخ خورش کرفس – خورشت

دستور طبخ خورش کرفس - خورشت
حال که در قسمت مقالات سلامت به فوائد کرفس پی بردید می توانید به سادگی کرفس را به میزان لازم خرد نموده و با کرفس های خردشده یه غذای لذیذ برای خانواده طبخ نمایید .

ادامه خواندن دستور طبخ خورش کرفس – ویبره

خورش مرغ و بادمجان – ویبره

خورش مرغ و بادمجان – خورشت

خورش مرغ و بادمجان - خورشت
مواد لازم :
بادمجان – یک کیلو
گوشت مرغ – ۷۵۰ گرم
پیازداغ – دو قاشق سوپخوری
رب گوجه‌فرنگی – دو قاشق سوپخوری

ادامه خواندن خورش مرغ و بادمجان – ویبره

طرز تهیه خورش آلو و هویج – ویبره

طرز تهیه خورش آلو و هویج – خورشت

طرز تهیه خورش آلو و هویج - خورشت
هویج خلال شده را با یک قاشق روغن، کمی تفت می‌دهیم و زعفران حل شده را به آن اضافه می‌کنیم. اگر تمایل به غذای شیرین دارید، می توانید به هویج یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کرده و با حرارت ملایم بگذارید بپزد.

ادامه خواندن طرز تهیه خورش آلو و هویج – ویبره

طرز تهیه فسنجان و خواص جادویی فسنجان – ویبره

طرز تهیه فسنجان و خواص جادویی فسنجان – خورشت

طرز تهیه فسنجان و خواص جادویی فسنجان - خورشت
شما هم به این موضوع اعتقاد دارید که با سرد شدن هوا غذای شیرین و چرب بیشتر مزه می‌دهد تا غذای سرد و آبکی. یکی از غذاهایی که در زمستان طرفداران فراوانی پیدا می‌کند، خورش فسنجان است….

ادامه خواندن طرز تهیه فسنجان و خواص جادویی فسنجان – ویبره

طرز تهیه خورش کاری ( هندی ) – ویبره

طرز تهیه خورش کاری ( هندی ) – خورشت

طرز تهیه خورش کاری ( هندی ) - خورشت
مواد لازم:
مرغ= ۱ عدد کامل
پیاز= ۲ عدد متوسط
خامه= ۵۰ گرم
آرد= ۳ قاشق غذا خوری

ادامه خواندن طرز تهیه خورش کاری ( هندی ) – ویبره

خورش کرفس – ویبره

خورش کرفس – خورشت

خورش کرفس - خورشت
گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و می شوییم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب می گذاریم بپزد بعد ساقه های سفت کرفس را با برگهای سبز آن جدا می کنیم و کنار می گذاریم

ادامه خواندن خورش کرفس – ویبره

خورش نخود آله غذای کاشانی – ویبره

خـورش نخود آله غذای کاشانی – خورشت

خـورش نخود آله غذای کاشانی - خورشت
مواد لازم:
نخود – یک پیمانه
گوشت مغزران گوسفند – نیم کیلو
پیاز – سه عدد
پوره گوجه‌فرنگی – نصف پیمانه
رب‌گوجه‌فرنگی – ۴/۱پیمانه

ادامه خواندن خورش نخود آله غذای کاشانی – ویبره

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی – ویبره

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی – خورشت

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی - خورشت
اول برگ سیر را می شوییم وبا چاقو به اندازه نیم سانت همه را خرد می کنیم وبعد انرا خوب سرخ می کنیم کمی زرد چوبه میزنیم…

ادامه خواندن طرز تهیه سیر قلیه گیلانی – ویبره

طرز تهیه خورش قیمه آلو – ویبره

طرز تهیه خورش قیمه آلو – خورشت

طرز تهیه خورش قیمه آلو - خورشت
پیاز را خرد کرده و سرخ می‌کنیم. وقتی پیاز طلایی شد، گوشت را خرد کرده و داخل پیاز می‌ریزیم. سپس رب‌ گوجه ‌فرنگی، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم…

ادامه خواندن طرز تهیه خورش قیمه آلو – ویبره