دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – ویبره

دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – خورشت

دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی - خورشت
مواد لازم :
گوشت ماهیچه یا مغز ران بی استخوان نیم کیلو
بامیه نیم کیلو
پیاز سرخ کرده ۲ قاشق سوپخوری
تمر هندی نصف بسته

ادامه خواندن “دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – ویبره”

خورش سیب سرخ – ویبره

خورش سیب سرخ – خورشت

خورش سیب سرخ - خورشت
سیب‌های پوست گرفته را داخل قابلمه‌ای قرار داده و با شکر مورد دلخواه و آب بپزید. توجه داشته باشید که سیب‌ها نباید شکل خود را از دست بدهند…

ادامه خواندن “خورش سیب سرخ – ویبره”

خورش بزقرمه کرمانی – ویبره

خورش بزقرمه کرمانی – خورشت

خورش بزقرمه کرمانی - خورشت
این غذا یکی از غذاهای محلی کرمان است که به دلیل دارا بودن نخود، کشک و گوشت سرشار از پروتئین است…

خورش بزقرمه کرمانی

ادامه خواندن “خورش بزقرمه کرمانی – ویبره”

خورش فسنجان با پسته – ویبره

خورش فسنجان با پسته – خورشت

خورش فسنجان با پسته - خورشت
● یک نوع غذای محلی کرمان ▪ مواد بکاررفته؛ سینه مرغ یاکوفته ریزه – مغز پسته ساییده – پیاز سرخ شده -رب انار – شکر – زعفران سائیده – نمک وفلفل و زرد چوبه.

ادامه خواندن “خورش فسنجان با پسته – ویبره”

خورش چینی با گوشت – ویبره

خورش چینی با گوشت – خورشت

خورش چینی با گوشت - خورشت
مواد لازم : 
گوشت راسته گوساله  ۱ فنجان
فلفل قرمز دلمه ای  ۱ فنجان
آناناس خرد شده , کنسرو  ۱ فنجان

ادامه خواندن “خورش چینی با گوشت – ویبره”

طرز تهیه جغور بغور – ویبره

طرز تهیه جغور بغور – خورشت

طرز تهیه جغور بغور - خورشت
مواد لازم برای یک نفر:
۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم جگر مرغ یا گوسفند
دو قاشق غذاخوری روغن
یک عدد پیاز متوسط

ادامه خواندن “طرز تهیه جغور بغور – ویبره”

خورش لوبیا سبز با سویا – ویبره

خورش لوبیا سبز با سویا – خورشت

خورش لوبیا سبز با سویا - خورشت
تمام مواد را به جز سیب زمینی در قابلمه ای ریخته با شعله ی زیاد جوش بیاورید و پس از به جوش آمدن حرارت را کم کنید و به مواد یک ساعت و بیست دقیقه برای پختن زمان دهید …

ادامه خواندن “خورش لوبیا سبز با سویا – ویبره”

طرز تهیه خورش کدو حلوایی – ویبره

طرز تهیه خورش کدو حلوایی – خورشت

طرز تهیه خورش کدو حلوایی - خورشت
کدو حلوایی از جمله سبزیجات “پاییزی و زمستانی”

است که در پخت انواع دسرها و غذاهای فصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.خورش کدو حلوایی نیز یکی از این غذاهای فصلی و خوشمزه است که در آن، کدو حلوایی ماده اصلی بوده و به همراه آلو، مزه‌دار می‌شود.

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش کدو حلوایی – ویبره”

طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی – ویبره

طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی – خورشت

طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی - خورشت
ابتدا مرغ را می‌‌پزیم و سپس کمی تفت می‌‌دهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ می‌‌کنیم، آن‌گاه مرغ و سبزی را در کمی آب می‌‌ریزیم و روی اجاق می‌‌گذاریم…

ادامه خواندن “طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی – ویبره”

سبزیجات مخصوص خورش چینی – ویبره

سبزیجات مخصوص خورش چینی – خورشت

سبزیجات مخصوص خورش چینی - خورشت
مواد لازم :
گل کلم  ۱ فنجان
کاهو  ۱ فنجان
تره فرنگی خام  ۱ فنجان

ادامه خواندن “سبزیجات مخصوص خورش چینی – ویبره”

خورش خلال بادام کرمانشاهی – ویبره

خورش خلال بادام کرمانشاهی – خورشت

خورش خلال بادام کرمانشاهی - خورشت
مواد لازم:
گوشت گوسفندی=۵۰۰ گرم
خلال بادام=۲۵۰ گرم
زرشک سیاه=۲ قاشق غذاخوری
پیاز=۳ عدد

ادامه خواندن “خورش خلال بادام کرمانشاهی – ویبره”

طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی – ویبره

طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی – خورشت

طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی - خورشت
مواد لازم برای ۴ نفر :‌
بادمجان قلمی   ۶-۸ عدد متوسط
گوشت بی استخوان   ۵۰۰ گرم
گوجه   ۲ عدد متوسط
پیاز   ۱ عدد متوسط

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی – ویبره”

طرز تهیه خورش کدو – ویبره

طرز تهیه خورش کدو – خورشت

طرز تهیه خورش کدو - خورشت
گوشت ماهیچه یا مغز ران باشد یا ۷۵۰ گرم

گوشت با استخوان باشد , کدو متوسط قلمی باشد , پیاز سرخ کرده باشد…

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش کدو – ویبره”

خورش مرغ بالتی – ویبره

خورش مرغ بالتی – خورشت

خورش مرغ بالتی - خورشت
روغن را در تابه بزرگ و گودی داغ کنید. پیاز را در روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی شود. گوجه فرنگی ها را ابتدا نصف کنید و سپس به صورت برش های نازک خرد کنید

ادامه خواندن “خورش مرغ بالتی – ویبره”