دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – ویبره

دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – خورشت

دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی - خورشت
مواد لازم :
گوشت ماهیچه یا مغز ران بی استخوان نیم کیلو
بامیه نیم کیلو
پیاز سرخ کرده ۲ قاشق سوپخوری
تمر هندی نصف بسته

ادامه خواندن “دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – ویبره”

خورش کدو و گردو دامغانی – ویبره

خورش کدو و گردو دامغانی – خورشت

خورش کدو و گردو دامغانی - خورشت
مواد لازم :
گردو   ۳۰۰ گرم
گوشت مغز ران گوسفند   ۵۰۰ گرم
پیاز   ۱ عدد ( یا ۲ قاشق پیاز داغ )
زردچوبه درصورت تمایل  ۱ قاشق چایخوری

ادامه خواندن “خورش کدو و گردو دامغانی – ویبره”

طرز تهیه خورش خلال بادام – ویبره

طرز تهیه خورش خلال بادام – خورشت

طرز تهیه خورش خلال بادام - خورشت
مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت گوساله:۷۰۰ گرم
بادام خلال شده:۱۰۰ گرم
پیاز:۱ عدد متوسط
لیمو عمانی :به مقدار دلخواه

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش خلال بادام – ویبره”

طرز تهیه خورش رنگین کمان – ویبره

طرز تهیه خورش رنگین کمان – خورشت

طرز تهیه خورش رنگین کمان - خورشت
مواد لازم:
گوشت مرغ پخته و خلال شده :۲/۱و۱ پیمانه
کرفس خلال شده:۱ پیمانه
هویج خلال شده:۲/۱ پیمانه

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش رنگین کمان – ویبره”

طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ – ویبره

طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ – خورشت

طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ - خورشت
مواد لازم برای چهار نفر :
فلفل دلمه‌ای و پیاز خلال‌شده از هر کدام یک عدد
قارچ حلقه‌شده ۲۰ عدد
آبلیمو ۱/۴ پیمانه

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ – ویبره”

طرز تهیه خورش آلو – ویبره

طرز تهیه خورش آلو – خورشت

طرز تهیه خورش آلو - خورشت
آلو را می شوییم در دو لیوان آب خیس می کنیم.مرغ را با پیاز سرخ کرده و لپه و ۲ تا ۳ لیوان آب می گذاریم نیم پز شود کمی به آن نمک می زنیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش آلو – ویبره”

طرز تهیه خورش مرغ با بامیه – ویبره

طرز تهیه خورش مرغ با بامیه – خورشت

طرز تهیه خورش مرغ با بامیه - خورشت
مواد لازم:
پیاز ریز شده=۲ عدد
مرغ=۸ قطعه
آب=۸ لیوان
عصاره مرغ مگی=۲ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش مرغ با بامیه – ویبره”

طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل – ویبره

طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل – خورشت

طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل - خورشت
مواد لازم :
رب ازگیل یک پیمانه
گردوی چرخ‌شده یک و نیم پیمانه
گوشت چرخ‌شده بوقلمون ۵۰۰ گرم

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل – ویبره”

قیمه نثار قزوینی – ویبره

قیمه نثار قزوینی – خورشت

قیمه نثار قزوینی - خورشت
مواد فوق را با ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود…

ادامه خواندن “قیمه نثار قزوینی – ویبره”

طرز تهیه خورش مرغ هندی با ماست – ویبره

طرز تهیه خورش مرغ هندی با ماست – خورشت

طرز تهیه خورش مرغ هندی با ماست - خورشت
مواد لازم:
مرغ=۱ کیلو
پیاز=۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی=۱ عدد
جعفری ریز شده=۲ قاشق غذاخوری

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش مرغ هندی با ماست – ویبره”