دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – ویبره

دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – خورشت

دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی - خورشت
مواد لازم :
گوشت ماهیچه یا مغز ران بی استخوان نیم کیلو
بامیه نیم کیلو
پیاز سرخ کرده ۲ قاشق سوپخوری
تمر هندی نصف بسته

ادامه خواندن “دستور پخت خورش بامیه با تمر هندی – ویبره”

طرز تهیه خورش ریواس – ویبره

طرز تهیه خورش ریواس – خورشت

طرز تهیه خورش ریواس - خورشت
ریواس به‌خاطر طعم ترش ریواس، یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های فصل بهار است.
این خورش را اگرچه می‌توان به ۲روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری (مانند خورش کرفس) عطر و بوی بی‌نظیری دارد.

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش ریواس – ویبره”

خورش هویج تبریز – ویبره

خورش هویج تبریز – خورشت

خورش هویج تبریز - خورشت
پیاز را نگینی خرد و با مقداری روغن

سرخ کنید.فلفل، ادویه و زردچوبه را بیفزایید. کمی که تفت خورد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید…

خورش هویج تبریز

مواد لازم:

ادامه خواندن “خورش هویج تبریز – ویبره”

طرز پخت خورش قیمه – ویبره

طرز پخت خورش قیمه – خورشت

طرز پخت خورش قیمه - خورشت
پیاز  را ریز خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه یا زودپز تفت دهید. لپه را بشویید. گوشت را قطعه قطعه خرد کنید و با پیاز و لپه شسته شده تفت دهید…

ادامه خواندن “طرز پخت خورش قیمه – ویبره”

خورش طلا کوله گیلانی – ویبره

خورش طلا کوله گیلانی – خورشت

خورش طلا کوله گیلانی - خورشت
مواد لازم :
گوشت مرغ  ۱۲۵۰ گرم
گردو  ۲۵۰ گرم
تره  ۱۲۵ گرم
نعناع  ۱۲۵ گرم
گشنیز  ۱۲۵ گرم

ادامه خواندن “خورش طلا کوله گیلانی – ویبره”

طرز تهیه خورش گل کلم – ویبره

طرز تهیه خورش گل کلم – خورشت

طرز تهیه خورش گل کلم - خورشت
مواد لازم:
گوشت ماهیچه یا سردست=۵۰۰ گرم بدون استخوان یا ۷۵۰ گرم با استخوان
پیاز سرخ کرده=۳ قاشق سوپخوری

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش گل کلم – ویبره”

طرز تهیه خورش به – ویبره

طرز تهیه خورش به – خورشت

طرز تهیه خورش به - خورشت
مواد لازم برای چهار نفر:

گوشت بی‌استخوان: بیش از نیم کیلو

روغن: پنج قاشق غذاخوری

به: یک کیلو

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش به – ویبره”

خورش فسوجن کشک(فسنجان)تفرشی – ویبره

خورش فسوجن کشک(فسنجان)تفرشی – خورشت

خورش فسوجن کشک(فسنجان)تفرشی - خورشت
فسوجن کشک، همان خورش فسنجان است که به گونه‏ های مختلف در تفرش درست می ‏شود. در واقع به جای رب ‏انار از ماست یا کشک استفاده می‏ شود. گاهی به جای گوشت مرغ یا گوسفند از گوشت اردک، غاز یا کبک نیز استفاده می ‏کنند.

ادامه خواندن “خورش فسوجن کشک(فسنجان)تفرشی – ویبره”

خورش غوره مسما ( غذای محلی ) – ویبره

خورش غوره مسما ( غذای محلی ) – خورشت

خورش غوره مسما ( غذای محلی ) - خورشت
مرغ را تکه تکه کرده و سرخ می کنیم.

سپس با کمی آب و پیاز آنها را می پزیم. غوره ها را با فشار دادن بین دو انگشت می شکنیم…

خورش غوره مسما ( غذای محلی )

ادامه خواندن “خورش غوره مسما ( غذای محلی ) – ویبره”

طرز تهیه خورش مهاراجه – ویبره

طرز تهیه خورش مهاراجه – خورشت

طرز تهیه خورش مهاراجه - خورشت
این یک نوع خورش هندی و بسیار مطبوع است.
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
مرغ=یک عدد(در حدود یک کیلو و دویست و پنجاه گرم)

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش مهاراجه – ویبره”

خورش کدو و گردو دامغانی – ویبره

خورش کدو و گردو دامغانی – خورشت

خورش کدو و گردو دامغانی - خورشت
مواد لازم :
گردو   ۳۰۰ گرم
گوشت مغز ران گوسفند   ۵۰۰ گرم
پیاز   ۱ عدد ( یا ۲ قاشق پیاز داغ )
زردچوبه درصورت تمایل  ۱ قاشق چایخوری

ادامه خواندن “خورش کدو و گردو دامغانی – ویبره”

طرز تهیه خورش خلال بادام – ویبره

طرز تهیه خورش خلال بادام – خورشت

طرز تهیه خورش خلال بادام - خورشت
مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت گوساله:۷۰۰ گرم
بادام خلال شده:۱۰۰ گرم
پیاز:۱ عدد متوسط
لیمو عمانی :به مقدار دلخواه

ادامه خواندن “طرز تهیه خورش خلال بادام – ویبره”