طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – ویبره

طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – کوفته

طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت - کوفته
داخل روغن باقیمانده در ماهیتبه ۲ الی ۳ قاشق غ آرد نخوچی و یک قاشق چ ادویه گرام ماسالا بریزید و تفت دهید .  مراقب باشیذ که تیره نشود …

ادامه خواندن طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – ویبره

طرز تهیه کوفته پل پتا – ویبره

طرز تهیه کوفته پل پتا – کوفته

طرز تهیه کوفته پل پتا - کوفته
به اندازه یک گردو از مواد گوشتی بردارید، یک حبه از پنیر فیلا فیلای خرد شده در وسط کوفته قرار دهید و کوفته را به دور آن گرد کنید…

ادامه خواندن طرز تهیه کوفته پل پتا – ویبره

دستور پخت کوفته ماست – ویبره

دستور پخت کوفته ماست – کوفته

دستور پخت کوفته ماست - کوفته
پیاز خرد کرده را سرخ کرده و آن را کوبیده با مواد فوق الذکر مخلوط نموده کوفته های سرگنجشکی درست کنید و کنارش بگذارید ….

ادامه خواندن دستور پخت کوفته ماست – ویبره

طرز تهیه کوفته پل پتا – ویبره

طرز تهیه کوفته پل پتا – کوفته

طرز تهیه کوفته پل پتا - کوفته
به اندازه یک گردو از مواد گوشتی بردارید، یک حبه از پنیر فیلا فیلای خرد شده در وسط کوفته قرار دهید و کوفته را به دور آن گرد کنید…

ادامه خواندن طرز تهیه کوفته پل پتا – ویبره

کوفته خوش عطر – ویبره

کوفته خوش عطر – کوفته

کوفته خوش عطر - کوفته
تمام مواد را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته و آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس آن را در ظرف مناسبی ریخته و به خوبی چنگ بزنید. مواد را به بیست قسمت مساوی تقسیم کرده و آن را پس از ورز دادن به صورت توپ های گلوله ای در آورید. گلوله ها …

ادامه خواندن کوفته خوش عطر – ویبره

کوفته نخودچی غذای مخصوص بروجرد – ویبره

کوفته نخودچی غذای مخصوص بروجرد – کوفته

کوفته نخودچی غذای مخصوص بروجرد - کوفته
ابتدا گوشت و هویج و پیاز را مخلوط سپس نمک و زردچوبه و گردو و تره را نیز اضافه و آرد نخودچی را همراه تخم مرغ خوب باهم مخلوط می کنیم …

ادامه خواندن کوفته نخودچی غذای مخصوص بروجرد – ویبره

طرز تهیه کوفته آدانا – ویبره

طرز تهیه کوفته آدانا – کوفته

طرز تهیه کوفته آدانا - کوفته
این کوفته ی ترکیه ای یکی از غذاهایی است که هم خیلی سریع آماده می شود و هم بسیار لذیذ است. این کوفته ها را هم می توانید با نان بخورید و هم با پلو.

ادامه خواندن طرز تهیه کوفته آدانا – ویبره

کوفته شوید باقالی (باقلا) – ویبره

کوفته شوید باقالی (باقلا) – کوفته

کوفته شوید باقالی (باقلا) - کوفته
باقلا را پاک کنید. پوست دوم آن ها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه ی باقلا را جدا کنید. شوید را هم پاک کرده و بشویید. بعد از اینکه آب اضافی آنها خارج شد…

ادامه خواندن کوفته شوید باقالی (باقلا) – ویبره