طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – ویبره

طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – کوفته

طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت - کوفته
داخل روغن باقیمانده در ماهیتبه ۲ الی ۳ قاشق غ آرد نخوچی و یک قاشق چ ادویه گرام ماسالا بریزید و تفت دهید .  مراقب باشیذ که تیره نشود …

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – ویبره”

کوفته نخودی (تویسرکان) – ویبره

کوفته نخودی (تویسرکان) – کوفته

کوفته نخودی (تویسرکان) - کوفته
از مواد به اندازه یک پرتقال برداشته و کاملا گرد کنید. وسط آن را سوراخی ایجاد کنید و از موادی که برای داخل کوفته ذکر شده است به همراه یک قاشق چای خوری پیاز داغ داخل آن قرار داده و کوفته را ببندید و دوباره فرم دایره به آن بدهید…

ادامه خواندن “کوفته نخودی (تویسرکان) – ویبره”

طرز تهیه کوفته سال چال – ویبره

طرز تهیه کوفته سال چال – کوفته

طرز تهیه کوفته سال چال - کوفته
گوشت ، سوسیس ، پیاز نگینی خرد شده و فلفل‌دلمه‌ای را با هم میکس کرده، سبزی، نمک، فلفل‌سیاه، تخم‌مرغ، آرد نخودچی، زردچوبه و جوزهندی را …

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته سال چال – ویبره”

طرز تهیه کوفته پل پتا – ویبره

طرز تهیه کوفته پل پتا – کوفته

طرز تهیه کوفته پل پتا - کوفته
به اندازه یک گردو از مواد گوشتی بردارید، یک حبه از پنیر فیلا فیلای خرد شده در وسط کوفته قرار دهید و کوفته را به دور آن گرد کنید…

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته پل پتا – ویبره”

کوفته شیرین کرمانشاه – ویبره

کوفته شیرین کرمانشاه – کوفته

کوفته شیرین کرمانشاه - کوفته
برنج را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده، شفته شود. سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید…

ادامه خواندن “کوفته شیرین کرمانشاه – ویبره”

کوفته خوش عطر – ویبره

کوفته خوش عطر – کوفته

کوفته خوش عطر - کوفته
تمام مواد را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته و آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس آن را در ظرف مناسبی ریخته و به خوبی چنگ بزنید. مواد را به بیست قسمت مساوی تقسیم کرده و آن را پس از ورز دادن به صورت توپ های گلوله ای در آورید. گلوله ها …

ادامه خواندن “کوفته خوش عطر – ویبره”

کوفته شوید باقالی (باقلا) – ویبره

کوفته شوید باقالی (باقلا) – کوفته

کوفته شوید باقالی (باقلا) - کوفته
باقلا را پاک کنید. پوست دوم آن ها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه ی باقلا را جدا کنید. شوید را هم پاک کرده و بشویید. بعد از اینکه آب اضافی آنها خارج شد…

ادامه خواندن “کوفته شوید باقالی (باقلا) – ویبره”

طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانی – ویبره

طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانی – کوفته

طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانی - کوفته
کیبه نوعی کوفته لبنانی، و غذای ملی این کشور است. کسی نیست که به لبنان سفر کند و از این غذای لذیذ نچشیده باشد . کیبه به اشکال و طرق مختلف تهیه و سرو می شود که در اینجا ، نوع ساده آن را شرح می دهیم.

ادامه خواندن “طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانی – ویبره”

کوفته گوشت با ماکارونی – ویبره

کوفته گوشت با ماکارونی – کوفته

کوفته گوشت با ماکارونی - کوفته
گوشت ، پیاز، برنج ، نمک و فلفل را در ظرف بزرگی ریخته و به کمک قاشق یا دست آنها را با هم مخلوط کنید و این کار را آنقدر ادامه دهید تا موادیک دست شوند سپس به اندازه یک قاشق سوپخوری از مایه را برداشته و به شکل تخم مرغ یابیضی ….

ادامه خواندن “کوفته گوشت با ماکارونی – ویبره”

طرز تهیه کوفته لوبیا سفید – ویبره

طرز تهیه کوفته لوبیا سفید – کوفته

طرز تهیه کوفته لوبیا سفید - کوفته
لوبیا سفید را از شب قبل خیس می کنیم . بعد با کمی آب آن را می پزیم تا به خوبی نرم شود. سپس آب آن را گرفته و لوبیا را به صورت له و خمیر در می آوریم …

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته لوبیا سفید – ویبره”

کوفته بلغور گندم – ویبره

کوفته بلغور گندم – کوفته

کوفته بلغور گندم - کوفته
بلغور گندم را شسته و با دو پیمانه آب می گذاریم پخته شود تا آب آن کاملاً تمام شود سپس آن را چرخ می کنیم و کنار می گذاریم پیاز و گوشت را با هم تفت داده به آن کشمش و نمک و ادویه اضافه می کنیم و سرخ می کنیم .

ادامه خواندن “کوفته بلغور گندم – ویبره”

طرز تهیه کوفته آدانا – ویبره

طرز تهیه کوفته آدانا – کوفته

طرز تهیه کوفته آدانا - کوفته
این کوفته ی ترکیه ای یکی از غذاهایی است که هم خیلی سریع آماده می شود و هم بسیار لذیذ است. این کوفته ها را هم می توانید با نان بخورید و هم با پلو.

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته آدانا – ویبره”

دستور پخت کوفته گشنیزی – ویبره

دستور پخت کوفته گشنیزی – کوفته

دستور پخت کوفته گشنیزی - کوفته
درتهیه این غذا از سبزیجات گوناگونی مثل پیاز، گوجه فرنگی و گشنیز استفاده شده است که منابع خوبی از ویتامینC می باشند. از خواص گشنیز می توان به این موارد اشاره نمود…

ادامه خواندن “دستور پخت کوفته گشنیزی – ویبره”

کوفته گوشت بره – ویبره

کوفته گوشت بره – کوفته

کوفته گوشت بره - کوفته
تمام مواد را درون کاسه بزرگی ریخته و با دست خوب آنها را مخلوط کنید و ورز بدهید تا یکنواخت شوند. سپس دستتان را خیس کنید و تکه هایی به اندازه یک گردو از مواد برداشته و به شکل یک …

ادامه خواندن “کوفته گوشت بره – ویبره”

طرز تهیه کوفته کاناپه – ویبره

طرز تهیه کوفته کاناپه – کوفته

طرز تهیه کوفته کاناپه - کوفته
گوشت را با پیاز، جعفری، آرد، تخم مرغ، زیره، نمک و فلفل مخلوط نمایید و خوب ورز دهید. سپس از این مخلوط به اندازه ی یک تخم مرغ بردارید و …

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته کاناپه – ویبره”