طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – ویبره

طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – کوفته

طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت - کوفته
داخل روغن باقیمانده در ماهیتبه ۲ الی ۳ قاشق غ آرد نخوچی و یک قاشق چ ادویه گرام ماسالا بریزید و تفت دهید .  مراقب باشیذ که تیره نشود …

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – ویبره”

طرز تهیه کوفته کاناپه – ویبره

طرز تهیه کوفته کاناپه – کوفته

طرز تهیه کوفته کاناپه - کوفته
گوشت را با پیاز، جعفری، آرد، تخم مرغ، زیره، نمک و فلفل مخلوط نمایید و خوب ورز دهید. سپس از این مخلوط به اندازه ی یک تخم مرغ بردارید و …

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته کاناپه – ویبره”

طرز تهیه کوفته باقلا – ویبره

طرز تهیه کوفته باقلا – کوفته

طرز تهیه کوفته باقلا - کوفته
ابتدا گوشت و سبزی خرد شده و برنج خیس شده را با نمک و فلفل زردچوبه خوب ورز می دهیم سپس باقلا را اضافه نموده و کمی ورز داده و به اندازه پرتقال گلوله ای برداشته …

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته باقلا – ویبره”

کوفته شانس – ویبره

کوفته شانس – کوفته

کوفته شانس - کوفته
پیاز رنده شده، سبزیجات ریز خرد شده، برنج پخته و تخم مرغ ها را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و پس از مزه دار کردن آن با نمک، فلفل و ادویه های دلخواه آن را خوب مخلوط کنید. سپس از مخلوط به اندازۀ یک….

ادامه خواندن “کوفته شانس – ویبره”

طرز تهیه کوفته سوپی – ویبره

طرز تهیه کوفته سوپی – کوفته

طرز تهیه کوفته سوپی - کوفته
تخم مرغ ها را در کاسه ای شکسته و بخوبی هم بزنید. سپس آن را به خمیر اضافه کرده و به میزان لازم نمک و جعفری خرد شده به آن اضافه کنید…

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته سوپی – ویبره”

دستور پخت کوفته ماست – ویبره

دستور پخت کوفته ماست – کوفته

دستور پخت کوفته ماست - کوفته
پیاز خرد کرده را سرخ کرده و آن را کوبیده با مواد فوق الذکر مخلوط نموده کوفته های سرگنجشکی درست کنید و کنارش بگذارید ….

ادامه خواندن “دستور پخت کوفته ماست – ویبره”

کوفته اندونزی – ویبره

کوفته اندونزی – کوفته

کوفته اندونزی - کوفته
ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده ورز می دهیم،سپس آرد سوخاری را در شیر حل می کنیم و بعد نمک و فلفل می زنیم و به مایه اضافه می کنیم.سپس تخم مرغ و جعفری را افزوده و ورز می دهیم و به ….

ادامه خواندن “کوفته اندونزی – ویبره”

خوراک کوفته‌ریزه با پاستا – ویبره

خوراک کوفته‌ریزه با پاستا – کوفته

خوراک کوفته‌ریزه با پاستا - کوفته
معمولا وقتی در غذایی از پاستا استفاده می‌شود، به این معناست که آن غذا به کشور ایتالیا تعلق دارد البته این روزها در کشورهای دیگر نیز از انواع و اقسام پاستاها در پخت غذاهای گوناگون استفاده می‌کنند.

ادامه خواندن “خوراک کوفته‌ریزه با پاستا – ویبره”

خوراک کوفته ریزه – ویبره

خوراک کوفته ریزه – کوفته

خوراک کوفته ریزه - کوفته
 کوفته یکی از غذاهای پرانرژی و خوشمزه است که در اندازه‌های مختلف و با روش‌های گوناگون طبخ می‌شود ولی معمولا برای پخت انواع مختلف آن از اجاق گاز به عنوان وسیله پخت استفاده می‌کنند.

ادامه خواندن “خوراک کوفته ریزه – ویبره”

کوفته به خوشمزه – ویبره

کوفته به خوشمزه – کوفته

کوفته  به خوشمزه - کوفته
ابتدا به‌ها را از وسط ببرید و داخل آن‌ها را خالی کنید. سپس با دو پیمانه آب و یک قاشق شکر به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

ادامه خواندن “کوفته به خوشمزه – ویبره”

طرز تهیه کوفته برنجی – ویبره

طرز تهیه کوفته برنجی – کوفته

طرز تهیه کوفته برنجی - کوفته
برنج را با مقداری آب و نمک روی شعله حرارت دهید تا نرم شود. سپس آب آن را خالی کنید. همین کار را در مورد لپه نیز تکرار کنید…

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته برنجی – ویبره”

کوفته روسی – ویبره

کوفته روسی – کوفته

کوفته روسی - کوفته
پیاز سرخ شده را با گوشت و کمی روغن تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود. سپس سبزی را با آسیاب سبزی خورد کن  کاملا ریز میکنیم …

ادامه خواندن “کوفته روسی – ویبره”

کوفته آلو شیرازی – ویبره

کوفته آلو شیرازی – کوفته

کوفته آلو شیرازی - کوفته
ماست را با کره، تخم مرغ و کمی نمک خوب قاطی کنید، بعد با آرد و گندم آسیاب شده ورز دهید تا خمیر شود. به مدت ۲۰ تا ۲۵ ذقیه در یخچال قرار دهید….

ادامه خواندن “کوفته آلو شیرازی – ویبره”

طرز تهیه کوفته مرغ – ویبره

طرز تهیه کوفته مرغ – کوفته

طرز تهیه کوفته مرغ - کوفته
سینه مرغ را دو بار چرخ کنید. سپس با پیاز پخته شده ، کره ، پودر سوخاری ، تخم مرغ ، نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب مالش دهید تا چسبندگی پیدا کند…

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته مرغ – ویبره”