طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – ویبره

طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – کوفته

طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت - کوفته
داخل روغن باقیمانده در ماهیتبه ۲ الی ۳ قاشق غ آرد نخوچی و یک قاشق چ ادویه گرام ماسالا بریزید و تفت دهید .  مراقب باشیذ که تیره نشود …

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – ویبره”

خوراک کوفته‌ریزه با پاستا – ویبره

خوراک کوفته‌ریزه با پاستا – کوفته

خوراک کوفته‌ریزه با پاستا - کوفته
معمولا وقتی در غذایی از پاستا استفاده می‌شود، به این معناست که آن غذا به کشور ایتالیا تعلق دارد البته این روزها در کشورهای دیگر نیز از انواع و اقسام پاستاها در پخت غذاهای گوناگون استفاده می‌کنند.

ادامه خواندن “خوراک کوفته‌ریزه با پاستا – ویبره”

خوراک کوفته ریزه – ویبره

خوراک کوفته ریزه – کوفته

خوراک کوفته ریزه - کوفته
 کوفته یکی از غذاهای پرانرژی و خوشمزه است که در اندازه‌های مختلف و با روش‌های گوناگون طبخ می‌شود ولی معمولا برای پخت انواع مختلف آن از اجاق گاز به عنوان وسیله پخت استفاده می‌کنند.

ادامه خواندن “خوراک کوفته ریزه – ویبره”

کوفته به خوشمزه – ویبره

کوفته به خوشمزه – کوفته

کوفته  به خوشمزه - کوفته
ابتدا به‌ها را از وسط ببرید و داخل آن‌ها را خالی کنید. سپس با دو پیمانه آب و یک قاشق شکر به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

ادامه خواندن “کوفته به خوشمزه – ویبره”

طرز تهیه کوفته برنجی – ویبره

طرز تهیه کوفته برنجی – کوفته

طرز تهیه کوفته برنجی - کوفته
برنج را با مقداری آب و نمک روی شعله حرارت دهید تا نرم شود. سپس آب آن را خالی کنید. همین کار را در مورد لپه نیز تکرار کنید…

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته برنجی – ویبره”

کوفته روسی – ویبره

کوفته روسی – کوفته

کوفته روسی - کوفته
پیاز سرخ شده را با گوشت و کمی روغن تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود. سپس سبزی را با آسیاب سبزی خورد کن  کاملا ریز میکنیم …

ادامه خواندن “کوفته روسی – ویبره”

کوفته آلو شیرازی – ویبره

کوفته آلو شیرازی – کوفته

کوفته آلو شیرازی - کوفته
ماست را با کره، تخم مرغ و کمی نمک خوب قاطی کنید، بعد با آرد و گندم آسیاب شده ورز دهید تا خمیر شود. به مدت ۲۰ تا ۲۵ ذقیه در یخچال قرار دهید….

ادامه خواندن “کوفته آلو شیرازی – ویبره”

طرز تهیه کوفته مرغ – ویبره

طرز تهیه کوفته مرغ – کوفته

طرز تهیه کوفته مرغ - کوفته
سینه مرغ را دو بار چرخ کنید. سپس با پیاز پخته شده ، کره ، پودر سوخاری ، تخم مرغ ، نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب مالش دهید تا چسبندگی پیدا کند…

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته مرغ – ویبره”

طرز تهیه کوفته ریزه – ویبره

طرز تهیه کوفته ریزه – کوفته

طرز تهیه کوفته ریزه - کوفته
کوفته یکی از غذاهای پرانرژی و خوشمزه است که در اندازه‌های مختلف و با روش‌های گوناگون طبخ می‌شود ولی معمولا برای پخت انواع مختلف آن از اجاق گاز به عنوان وسیله پخت استفاده می‌کنند.

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته ریزه – ویبره”

کوفته به خوشمزه – ویبره

کوفته به خوشمزه – کوفته

کوفته  به خوشمزه - کوفته
ابتدا به‌ها را از وسط ببرید و داخل آن‌ها را خالی کنید. سپس با دو پیمانه آب و یک قاشق شکر به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

ادامه خواندن “کوفته به خوشمزه – ویبره”

کوفته شوید باقالی (باقلا) – ویبره

کوفته شوید باقالی (باقلا) – کوفته

کوفته شوید باقالی (باقلا) - کوفته
باقلا را پاک کنید. پوست دوم آن ها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه ی باقلا را جدا کنید. شوید را هم پاک کرده و بشویید. بعد از اینکه آب اضافی آنها خارج شد…

ادامه خواندن “کوفته شوید باقالی (باقلا) – ویبره”

طرز تهیه کوفته گوشت – ویبره

طرز تهیه کوفته گوشت – کوفته

طرز تهیه کوفته گوشت - کوفته
مواد لازم:
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲۵۰ گرم گشنیز
یک دوم یا دو سوم پیمانه آرد نخودچی

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته گوشت – ویبره”

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی – ویبره

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی – کوفته

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی - کوفته
مواد لازم: گوشت چرخ کرده نیم کیلو،نخود ۳۰۰ گرم، برنج یک کیلو یا پنج لیوان، سبزی ( جعفری، شوید، تره، ترخان) یک کیلو کشمش، پیاز خلال شده سرخ کرده، نمک، زردچوبه، فلفل به اندازه دلخواه

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی – ویبره”

طرز تهیه کوفته پل پتا – ویبره

طرز تهیه کوفته پل پتا – کوفته

طرز تهیه کوفته پل پتا - کوفته
به اندازه یک گردو از مواد گوشتی بردارید، یک حبه از پنیر فیلا فیلای خرد شده در وسط کوفته قرار دهید و کوفته را به دور آن گرد کنید…

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته پل پتا – ویبره”