طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – ویبره

طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – کوفته

طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت - کوفته
داخل روغن باقیمانده در ماهیتبه ۲ الی ۳ قاشق غ آرد نخوچی و یک قاشق چ ادویه گرام ماسالا بریزید و تفت دهید .  مراقب باشیذ که تیره نشود …

ادامه خواندن طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – ویبره

طرز تهیه کوفته سیب زمینی – ویبره

طرز تهیه کوفته سیب زمینی – کوفته

طرز تهیه کوفته سیب زمینی - کوفته
ابتدا کره‌ را در ظرفی‌ می‌ریزیم‌ و با هویج‌ و فلفل‌ دلمه‌ای‌ خرد شده‌ تفت ‌می‌دهیم‌. بعد گوشت‌ چرخ‌ کرده‌ را به‌ همراه‌ زیره‌ اضافه‌ می‌کنیم‌. سپس …..

ادامه خواندن طرز تهیه کوفته سیب زمینی – ویبره

طرز تهیه کوفته کاناپه – ویبره

طرز تهیه کوفته کاناپه – کوفته

طرز تهیه کوفته کاناپه - کوفته
گوشت را با پیاز، جعفری، آرد، تخم مرغ، زیره، نمک و فلفل مخلوط نمایید و خوب ورز دهید. سپس از این مخلوط به اندازه ی یک تخم مرغ بردارید و …

ادامه خواندن طرز تهیه کوفته کاناپه – ویبره

طرز تهیه خوراک کوفته و پاستا – ویبره

طرز تهیه خوراک کوفته و پاستا – کوفته

طرز تهیه خوراک کوفته و پاستا - کوفته
معمولا وقتی در غذایی از پاستا استفاده می‌شود،
به این معناست که آن غذا به کشور ایتالیا تعلق دارد

ادامه خواندن طرز تهیه خوراک کوفته و پاستا – ویبره

طرز تهیه ریزه کوفته آذری – ویبره

طرز تهیه ریزه کوفته آذری – کوفته

طرز تهیه ریزه کوفته آذری - کوفته
ریزه‌ کوفته یکی از غذاهایی است که در شهرهای استان ‌های آذربایجان طبخ می ‌شود. این خوراک محلی را در این مناطق با ترشی یا شور می ‌خورند…

ادامه خواندن طرز تهیه ریزه کوفته آذری – ویبره

طرز تهیه کوفته سوپی – ویبره

طرز تهیه کوفته سوپی – کوفته

طرز تهیه کوفته سوپی - کوفته
تخم مرغ ها را در کاسه ای شکسته و بخوبی هم بزنید. سپس آن را به خمیر اضافه کرده و به میزان لازم نمک و جعفری خرد شده به آن اضافه کنید…

ادامه خواندن طرز تهیه کوفته سوپی – ویبره

طرز تهیه کوفته های ترش و شیرین – ویبره

طرز تهیه کوفته های ترش و شیرین – کوفته

طرز تهیه کوفته های ترش و شیرین - کوفته
این تعداد کوفته برای پیش غذای ۲۴ نفر در نظر گرفته شده است، طبعا اگر بخواهید این غذا را به عنوان یکی از غذاهای اصلی تهیه کنید، باید برای هر نفر تعداد کوفته بیشتری در نظر داشته باشید…

ادامه خواندن طرز تهیه کوفته های ترش و شیرین – ویبره

طرز تهیه کوفته تبریزی سر بره – ویبره

طرز تهیه کوفته تبریزی سر بره – کوفته

طرز تهیه کوفته تبریزی سر بره - کوفته
لپه پخته را چرخکرده با سیب زمینی و گوشت مخلوط کرده و در دستگاه میکسر به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم و یا ۱۵ دقیقه بادست خوب ورز می دهیم تا مواد یکدست و لطیف شود….

ادامه خواندن طرز تهیه کوفته تبریزی سر بره – ویبره

خوراک کوفته‌ریزه با پاستا – ویبره

خوراک کوفته‌ریزه با پاستا – کوفته

خوراک کوفته‌ریزه با پاستا - کوفته
معمولا وقتی در غذایی از پاستا استفاده می‌شود، به این معناست که آن غذا به کشور ایتالیا تعلق دارد البته این روزها در کشورهای دیگر نیز از انواع و اقسام پاستاها در پخت غذاهای گوناگون استفاده می‌کنند.

ادامه خواندن خوراک کوفته‌ریزه با پاستا – ویبره