طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – ویبره

طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – کوفته

طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت - کوفته
داخل روغن باقیمانده در ماهیتبه ۲ الی ۳ قاشق غ آرد نخوچی و یک قاشق چ ادویه گرام ماسالا بریزید و تفت دهید .  مراقب باشیذ که تیره نشود …

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – ویبره”

طرز تهیه خوراک کوفته و پاستا – ویبره

طرز تهیه خوراک کوفته و پاستا – کوفته

طرز تهیه خوراک کوفته و پاستا - کوفته
معمولا وقتی در غذایی از پاستا استفاده می‌شود،
به این معناست که آن غذا به کشور ایتالیا تعلق دارد

ادامه خواندن “طرز تهیه خوراک کوفته و پاستا – ویبره”

طرز تهیه ریزه کوفته آذری – ویبره

طرز تهیه ریزه کوفته آذری – کوفته

طرز تهیه ریزه کوفته آذری - کوفته
ریزه‌ کوفته یکی از غذاهایی است که در شهرهای استان ‌های آذربایجان طبخ می ‌شود. این خوراک محلی را در این مناطق با ترشی یا شور می ‌خورند…

ادامه خواندن “طرز تهیه ریزه کوفته آذری – ویبره”

طرز تهیه کوفته سوپی – ویبره

طرز تهیه کوفته سوپی – کوفته

طرز تهیه کوفته سوپی - کوفته
تخم مرغ ها را در کاسه ای شکسته و بخوبی هم بزنید. سپس آن را به خمیر اضافه کرده و به میزان لازم نمک و جعفری خرد شده به آن اضافه کنید…

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته سوپی – ویبره”

طرز تهیه کوفته های ترش و شیرین – ویبره

طرز تهیه کوفته های ترش و شیرین – کوفته

طرز تهیه کوفته های ترش و شیرین - کوفته
این تعداد کوفته برای پیش غذای ۲۴ نفر در نظر گرفته شده است، طبعا اگر بخواهید این غذا را به عنوان یکی از غذاهای اصلی تهیه کنید، باید برای هر نفر تعداد کوفته بیشتری در نظر داشته باشید…

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته های ترش و شیرین – ویبره”

طرز تهیه کوفته تبریزی سر بره – ویبره

طرز تهیه کوفته تبریزی سر بره – کوفته

طرز تهیه کوفته تبریزی سر بره - کوفته
لپه پخته را چرخکرده با سیب زمینی و گوشت مخلوط کرده و در دستگاه میکسر به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط می کنیم و یا ۱۵ دقیقه بادست خوب ورز می دهیم تا مواد یکدست و لطیف شود….

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته تبریزی سر بره – ویبره”

خوراک کوفته‌ریزه با پاستا – ویبره

خوراک کوفته‌ریزه با پاستا – کوفته

خوراک کوفته‌ریزه با پاستا - کوفته
معمولا وقتی در غذایی از پاستا استفاده می‌شود، به این معناست که آن غذا به کشور ایتالیا تعلق دارد البته این روزها در کشورهای دیگر نیز از انواع و اقسام پاستاها در پخت غذاهای گوناگون استفاده می‌کنند.

ادامه خواندن “خوراک کوفته‌ریزه با پاستا – ویبره”

کوفته نخودی (تویسرکان) – ویبره

کوفته نخودی (تویسرکان) – کوفته

کوفته نخودی (تویسرکان) - کوفته
از مواد به اندازه یک پرتقال برداشته و کاملا گرد کنید. وسط آن را سوراخی ایجاد کنید و از موادی که برای داخل کوفته ذکر شده است به همراه یک قاشق چای خوری پیاز داغ داخل آن قرار داده و کوفته را ببندید و دوباره فرم دایره به آن بدهید…

ادامه خواندن “کوفته نخودی (تویسرکان) – ویبره”

طرز تهیه کوفته سال چال – ویبره

طرز تهیه کوفته سال چال – کوفته

طرز تهیه کوفته سال چال - کوفته
گوشت ، سوسیس ، پیاز نگینی خرد شده و فلفل‌دلمه‌ای را با هم میکس کرده، سبزی، نمک، فلفل‌سیاه، تخم‌مرغ، آرد نخودچی، زردچوبه و جوزهندی را …

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته سال چال – ویبره”

طرز تهیه کوفته پل پتا – ویبره

طرز تهیه کوفته پل پتا – کوفته

طرز تهیه کوفته پل پتا - کوفته
به اندازه یک گردو از مواد گوشتی بردارید، یک حبه از پنیر فیلا فیلای خرد شده در وسط کوفته قرار دهید و کوفته را به دور آن گرد کنید…

ادامه خواندن “طرز تهیه کوفته پل پتا – ویبره”

کوفته شیرین کرمانشاه – ویبره

کوفته شیرین کرمانشاه – کوفته

کوفته شیرین کرمانشاه - کوفته
برنج را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده، شفته شود. سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید…

ادامه خواندن “کوفته شیرین کرمانشاه – ویبره”

کوفته خوش عطر – ویبره

کوفته خوش عطر – کوفته

کوفته خوش عطر - کوفته
تمام مواد را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته و آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس آن را در ظرف مناسبی ریخته و به خوبی چنگ بزنید. مواد را به بیست قسمت مساوی تقسیم کرده و آن را پس از ورز دادن به صورت توپ های گلوله ای در آورید. گلوله ها …

ادامه خواندن “کوفته خوش عطر – ویبره”

کوفته شوید باقالی (باقلا) – ویبره

کوفته شوید باقالی (باقلا) – کوفته

کوفته شوید باقالی (باقلا) - کوفته
باقلا را پاک کنید. پوست دوم آن ها را نیز درآورید، یعنی هر دو پوست دانه ی باقلا را جدا کنید. شوید را هم پاک کرده و بشویید. بعد از اینکه آب اضافی آنها خارج شد…

ادامه خواندن “کوفته شوید باقالی (باقلا) – ویبره”

طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانی – ویبره

طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانی – کوفته

طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانی - کوفته
کیبه نوعی کوفته لبنانی، و غذای ملی این کشور است. کسی نیست که به لبنان سفر کند و از این غذای لذیذ نچشیده باشد . کیبه به اشکال و طرق مختلف تهیه و سرو می شود که در اینجا ، نوع ساده آن را شرح می دهیم.

ادامه خواندن “طرز تهیه کیبه یا کوفته لبنانی – ویبره”

کوفته گوشت با ماکارونی – ویبره

کوفته گوشت با ماکارونی – کوفته

کوفته گوشت با ماکارونی - کوفته
گوشت ، پیاز، برنج ، نمک و فلفل را در ظرف بزرگی ریخته و به کمک قاشق یا دست آنها را با هم مخلوط کنید و این کار را آنقدر ادامه دهید تا موادیک دست شوند سپس به اندازه یک قاشق سوپخوری از مایه را برداشته و به شکل تخم مرغ یابیضی ….

ادامه خواندن “کوفته گوشت با ماکارونی – ویبره”