طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – کوفته
داخل روغن باقیمانده در ماهیتبه ۲ الی ۳ قاشق غ آرد نخوچی و یک قاشق چ ادویه گرام ماسالا بریزید و تفت دهید . مراقب باشیذ که تیره نشود …
ویبره – مجله خبری سرگرمی پارسی زبانان
داخل روغن باقیمانده در ماهیتبه ۲ الی ۳ قاشق غ آرد نخوچی و یک قاشق چ ادویه گرام ماسالا بریزید و تفت دهید . مراقب باشیذ که تیره نشود …
این کوفته ی ترکیه ای یکی از غذاهایی است که هم خیلی سریع آماده می شود و هم بسیار لذیذ است. این کوفته ها را هم می توانید با نان بخورید و هم با پلو.
درتهیه این غذا از سبزیجات گوناگونی مثل پیاز، گوجه فرنگی و گشنیز استفاده شده است که منابع خوبی از ویتامینC می باشند. از خواص گشنیز می توان به این موارد اشاره نمود…
تمام مواد را درون کاسه بزرگی ریخته و با دست خوب آنها را مخلوط کنید و ورز بدهید تا یکنواخت شوند. سپس دستتان را خیس کنید و تکه هایی به اندازه یک گردو از مواد برداشته و به شکل یک …
گوشت را با پیاز، جعفری، آرد، تخم مرغ، زیره، نمک و فلفل مخلوط نمایید و خوب ورز دهید. سپس از این مخلوط به اندازه ی یک تخم مرغ بردارید و …
ابتدا گوشت و سبزی خرد شده و برنج خیس شده را با نمک و فلفل زردچوبه خوب ورز می دهیم سپس باقلا را اضافه نموده و کمی ورز داده و به اندازه پرتقال گلوله ای برداشته …
پیاز رنده شده، سبزیجات ریز خرد شده، برنج پخته و تخم مرغ ها را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و پس از مزه دار کردن آن با نمک، فلفل و ادویه های دلخواه آن را خوب مخلوط کنید. سپس از مخلوط به اندازۀ یک….
تخم مرغ ها را در کاسه ای شکسته و بخوبی هم بزنید. سپس آن را به خمیر اضافه کرده و به میزان لازم نمک و جعفری خرد شده به آن اضافه کنید…
پیاز خرد کرده را سرخ کرده و آن را کوبیده با مواد فوق الذکر مخلوط نموده کوفته های سرگنجشکی درست کنید و کنارش بگذارید ….
ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده ورز می دهیم،سپس آرد سوخاری را در شیر حل می کنیم و بعد نمک و فلفل می زنیم و به مایه اضافه می کنیم.سپس تخم مرغ و جعفری را افزوده و ورز می دهیم و به ….
معمولا وقتی در غذایی از پاستا استفاده میشود، به این معناست که آن غذا به کشور ایتالیا تعلق دارد البته این روزها در کشورهای دیگر نیز از انواع و اقسام پاستاها در پخت غذاهای گوناگون استفاده میکنند.
طرزپخت کوفته کرمانی
مواد لازم :
برای ۶ نفر:
▪ نخود خام: نصف لیوان
کوفته یکی از غذاهای پرانرژی و خوشمزه است که در اندازههای مختلف و با روشهای گوناگون طبخ میشود ولی معمولا برای پخت انواع مختلف آن از اجاق گاز به عنوان وسیله پخت استفاده میکنند.
ابتدا بهها را از وسط ببرید و داخل آنها را خالی کنید. سپس با دو پیمانه آب و یک قاشق شکر به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
برنج را با مقداری آب و نمک روی شعله حرارت دهید تا نرم شود. سپس آب آن را خالی کنید. همین کار را در مورد لپه نیز تکرار کنید…
پیاز سرخ شده را با گوشت و کمی روغن تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود. سپس سبزی را با آسیاب سبزی خورد کن کاملا ریز میکنیم …