طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – ویبره

طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – کوفته

طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت - کوفته
داخل روغن باقیمانده در ماهیتبه ۲ الی ۳ قاشق غ آرد نخوچی و یک قاشق چ ادویه گرام ماسالا بریزید و تفت دهید .  مراقب باشیذ که تیره نشود …

طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده حدود ۶۰۰ الی ۷۵۰ گرم
پیاز یک عدد کوچک ( رنده شده)
آرد نخودچی ۵ الی ۶ قاشق غ یا ۲ عدد نان تست که درگوشه های سفت آنرا دور انداخته و در یک فنجان شیر خوابانده اید و نرم شده اند
تخم مرغ یک عدد
نمک و فلفل کمی
اگراز مزه گوشت یه تنهایی خوشتان نمیاید در صورت تمایل میتوانید یک قاشق غذا خوری مرزه خشک به مواد آن اضافه کنید

طرز تهیه:
این مواد را بایکدیگر ورز دهید و سپس از آن گلوله های کوچکی به اندازه شبرنگ یا به اندازه سیب گلاب درشت درست کنید و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید . ( خیلی سرخ نکنید که رنگشان تیره شود.) بعد آنها را کنار بگذارید.

مواد برای سس کوفته ها:
۴/۱ رول پنیر پیتزا ( پنیر ها را به صورت حلقه های نازک در آورید تا زود آب شوند .) یا اگر از پنیر ورقه استفاده میکنید ۵ ورقه
شیر ۱ فنجان
خامه ۱ فنجان
یک عدد قرص سوپ (متوجه باشید که قبلا نمک به کوفته ها نزنید )
یک لیوان آب
قارچ ۱۰ عدد متوسط که به اندازه دلخواه خرد شوند.
فلفل دلمه ای سرخ و زرد و سبزبه اندازه دلخواه ( که نگینی خرد شوند.)
یک عدد پیاز متوسط ( ریز خرد شده )
کمی زعفران دم کرده ( که رنگ فوق العاده قشنگی به غذا میدهد .)
کمی پودر سیر هم برای سس آن
طرز تهیه ادویه گرام ماسالا – ادویه گرام ماسالا کمی
کمی گشنیز و جعفری برای تزیین
به تعداد لازم سیب زمینی آب پز و پوست گرفته برای دور غذا

طرز تهیه :
داخل روغن باقیمانده در ماهیتبه ۲ الی ۳ قاشق غ آرد نخوچی و یک قاشق چ ادویه گرام ماسالا بریزید و تفت دهید . ( مراقب باشیذ که تیره نشود .همینکه کمی بو بگیرد و رنگش عوض شود کافیست ). حال شیر را اضافه کنید و هم بزنید . ۱ الی ۲ قاشق زعفران دم کرده را هم داخل آن بریزید . قرص سوپ را خرد کنید و با پیاز و فلفل ها به مواد اضافه کنید . یک لیوان آب اضافه کنید و کوفته ها را داخل آن اضافه کنید و تا چند دقیقه همه را بجوشانید تا پیازها و فلفل ها نرم و مغز کوفته ها بپزد .

حال قارچ را اضافه کنید تا چند جوش بزند و خامه را هم داخل آن بریزید و هم بزنید . قارچ زود میپزد . میزان غلظت این سس باید در این حال مثل ماست تازه باشد .اگر سفت تر است کمی شیر اضافه کنید و اگر هنوز خیلی شل است بجوشانید و پنیر را اضافه کنید تا کمی سفت تر شود . حال نمک آن را بچشید . ( پنیر به سس کمی قوام میدهد. شیر آنرا رقیق تر میکند)

به محض آب شدن پنیر و کشدار شدن سس – غذا آماده سرو است . در ظرف مناسب کشیده و سیب زمینی آب پز و پوست گرفته را خرد کرده و کنار ظرف قرار دهید و باقی سس را روی آن بریزید و جعفری و گشنیز را بپاشید و سر میز ببرید

طرز تهیه کوفته سوئدی گوشت – کوفته – Vibre.ir – کوفته

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *