طرز تهیه کوکوی گردو – ویبره

طرز تهیه کوکوی گردو – کوکو

طرز تهیه کوکوی گردو - کوکو
تخم مرغ  ها را با نمک ، فلفل و نعناع خشک خوب به هم بزنید تا پف کند. پیاز  را به آنها اضافه کنید و به هم بزنید. سپس گردو  را اضافه کرده و خوب بهم بزنید. روغن را داغ کرده و مایع کوکو را در آن بریزید و شعله را ملایم  …

ادامه خواندن “طرز تهیه کوکوی گردو – ویبره”

طرز تهیه کوکوی گوشت – ویبره

طرز تهیه کوکوی گوشت – کوکو

طرز تهیه کوکوی گوشت - کوکو
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده= ۵۰۰ گرم
هویج رنده شده= ۳ عدد متوسط
فلفل دلمه ای= ۱ عدد متوسط

ادامه خواندن “طرز تهیه کوکوی گوشت – ویبره”

طرز تهیه کوکوی شیرین – ویبره

طرز تهیه کوکوی شیرین – کوکو

طرز تهیه کوکوی شیرین - کوکو
سیب زمینی آب پز را رنده می کنیم. تخم مرغها را با چنگال کمی می زنیم و بعد به سیب زمینی اضافه می کنیم به مقدار خیلی کم نمک به مواد اضافه می کنیم چون غذا شکر دارد نمک نباید زیاد باشد….

ادامه خواندن “طرز تهیه کوکوی شیرین – ویبره”

کوکو سیب زمینی به روش سریع – ویبره

کوکو سیب زمینی به روش سریع – کوکو

کوکو سیب زمینی به روش سریع - کوکو
هنگام غروب که از سرکار بر می‌گردید و می‌بینید هنوز همسر شاغلتان به خانه نرسیده، به معنای این است که امشب شام دیرتر از همیشه آماده می‌شود،

ادامه خواندن “کوکو سیب زمینی به روش سریع – ویبره”

طرز تهیه کوکوی کدو – ویبره

طرز تهیه کوکوی کدو – کوکو

طرز تهیه کوکوی کدو - کوکو
مواد لازم:
کدوی سبز متوسط  – ۵ تا ۶ عدد یا یک کیلوگرم
تخم مرغ – ۴ تا ۵ عدد
پیاز- ۳ تا ۴ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه کوکوی کدو – ویبره”

کوکوی اسپاگتی ایتالیایی – ویبره

کوکوی اسپاگتی ایتالیایی – کوکو

کوکوی اسپاگتی ایتالیایی - کوکو
قارچ ورقه ورقه شده را با روغن نباتی در ماهی تابه تفت دهید. سپس به ترتیب فلفل دلمه ای، ژامبون( گوشت  یا مرغ )، نخودفرنگی و ماکارونی را اضافه کرده و تفت دهید…

ادامه خواندن “کوکوی اسپاگتی ایتالیایی – ویبره”

کوکوی سیب زمینی با کلم – ویبره

کوکوی سیب زمینی با کلم – کوکو

کوکوی سیب زمینی با کلم - کوکو
مواد لازم :
▪ چهار قاشق سوپخوری روغن مایع
▪ یک عدد پیاز ریز خرد شده
▪ ۴۵۰ گرم سیب زمینی پخته

ادامه خواندن “کوکوی سیب زمینی با کلم – ویبره”

کوکو سبزی – ویبره

کوکو سبزی – کوکو

کوکو سبزی - کوکو
کوکو سبزی یکی از غذاهایی است که سرشار از ویتامین بوده و به دلیل سریع آماده شدن و استفاده از آن بصورت سرد و همچنین پخت نسبتا آسان با آسیاب سبزی خردکن محبوب بسیاری از خانواده ها می باشد

ادامه خواندن “کوکو سبزی – ویبره”

چند نکته در پخت کوکو سبزی – ویبره

چند نکته در پخت کوکو سبزی – کوکو

چند نکته در پخت کوکو سبزی - کوکو
برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی، از گردوی خرد شده و زرشک استفاده کنید؛ کوکوی شما بسیارخوشمزه می شود. روغن‌ کوکو تا داغ‌ نشده‌ است‌ مایه‌ را در آن‌نریزید که‌ به‌ ته‌ ظرف‌ چسبیده‌ و در زمان‌ پشت‌ و روکردن‌ خرد می‌شود.

ادامه خواندن “چند نکته در پخت کوکو سبزی – ویبره”

طرز تهیه کوکوی قارچ – ویبره

طرز تهیه کوکوی قارچ -کوکو

طرز تهیه کوکوی قارچ -کوکو
پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و کمی سرخ کنید. تخم مرغها  را با نمک و فلفل و آرد خوب بهم بزنید تا پف کند. سپس زعفران  سائیده، قارچ خرد شده و پیازداغ را به این مخلوط اضافه کرد…

ادامه خواندن “طرز تهیه کوکوی قارچ – ویبره”

طرز تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات – ویبره

طرز تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات – کوکو

طرز تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات - کوکو
برای تهیه این کوکو می‌توانید همراه با فلفل دلمه‌ای،از قارچ و پیازچه نیز استفاده کنید.

ادامه خواندن “طرز تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات – ویبره”