باقلا قاتق (خورشت باقلی) – ویبره

باقلا قاتق (خورشت باقلی) – غذای محلی

باقلا قاتق (خورشت باقلی) - غذای محلی
● مواد لازم:
▪ لوبیای خورشتی (پاچ باقلا)
▪ شوید (خشک یا تر)
▪ سیر خام ( برگ سیر)

ادامه خواندن “باقلا قاتق (خورشت باقلی) – ویبره”

بادمجان کباب گیلانی – ویبره

بادمجان کباب گیلانی – غذای محلی

بادمجان کباب گیلانی - غذای محلی
● مواد لازم برای ٦ ٤ نفر:
بادمجان قلمی غیرتخمی ٨ عدد
▪ مغز گردو ٢٠٠ گرم
▪ سبزی: گشنیز، جعفری، ریحان، نعناع٢٥٠ ٢٠٠ گرم

ادامه خواندن “بادمجان کباب گیلانی – ویبره”

دوقوس ماهی – ویبره

دوقوس ماهی – غذای محلی

دوقوس ماهی - غذای محلی
● مواد لازم :
▪ ماهی متوسط: ۱ عدد
▪ رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
▪ نمک و ادویه و زعفران : به میزان کافی

ادامه خواندن “دوقوس ماهی – ویبره”

کویی خورش (خورشت کدو حلوایی) – ویبره

کویی خورش (خورشت کدو حلوایی) – غذای محلی

کویی خورش (خورشت کدو حلوایی) - غذای محلی
● مواد لازم:
▪ کدو حلوایی
▪ گردو
▪ عدس

ادامه خواندن “کویی خورش (خورشت کدو حلوایی) – ویبره”

برنج کدوحلوایی – ویبره

برنج کدوحلوایی – غذی محلی

برنج کدوحلوایی - غذی محلی
● مواد لازم :
▪ کدوحلوایی پوست کنده خرد شده : ۲ عدد
▪ سیر چرخ کرده و سرخ شده : ۱ بوته
▪ برنج آبکشی : ۲ پیمانه

ادامه خواندن “برنج کدوحلوایی – ویبره”

مطنجن مرغابی (گیلان) – ویبره

مطنجن مرغابی (گیلان) – غذای محلی

مطنجن مرغابی (گیلان) - غذای محلی
▪ مواد لازم برای ۶ ۷ نفر
مرغابی: ۱عدد
مغز گردوی ساییده: ۵ ۶ پیمانه

ادامه خواندن “مطنجن مرغابی (گیلان) – ویبره”

شامی کباب رشتی – ویبره

شامی کباب رشتی – غذای محلی

شامی کباب رشتی - غذای محلی
غذاهایی مانند بریونی، قلیه ماهی ، فلافل، میرزاقاسمی، چغرتمه و… عموما در شمار غذاهای غیررسمی و به اصطلاح غیرمجلسی اند

ادامه خواندن “شامی کباب رشتی – ویبره”