باقلا قاتق (خورشت باقلی) – ویبره

باقلا قاتق (خورشت باقلی) – غذای محلی

باقلا قاتق (خورشت باقلی) - غذای محلی
● مواد لازم:
▪ لوبیای خورشتی (پاچ باقلا)
▪ شوید (خشک یا تر)
▪ سیر خام ( برگ سیر)

ادامه خواندن “باقلا قاتق (خورشت باقلی) – ویبره”

برنج کدوحلوایی – ویبره

برنج کدوحلوایی – غذی محلی

برنج کدوحلوایی - غذی محلی
● مواد لازم :
▪ کدوحلوایی پوست کنده خرد شده : ۲ عدد
▪ سیر چرخ کرده و سرخ شده : ۱ بوته
▪ برنج آبکشی : ۲ پیمانه

ادامه خواندن “برنج کدوحلوایی – ویبره”

مطنجن مرغابی (گیلان) – ویبره

مطنجن مرغابی (گیلان) – غذای محلی

مطنجن مرغابی (گیلان) - غذای محلی
▪ مواد لازم برای ۶ ۷ نفر
مرغابی: ۱عدد
مغز گردوی ساییده: ۵ ۶ پیمانه

ادامه خواندن “مطنجن مرغابی (گیلان) – ویبره”

شامی کباب رشتی – ویبره

شامی کباب رشتی – غذای محلی

شامی کباب رشتی - غذای محلی
غذاهایی مانند بریونی، قلیه ماهی ، فلافل، میرزاقاسمی، چغرتمه و… عموما در شمار غذاهای غیررسمی و به اصطلاح غیرمجلسی اند

ادامه خواندن “شامی کباب رشتی – ویبره”

قنبر پلو غذایی خوشمزه بر سر سفره سحری شیرازی ها – ویبره

قنبر پلو غذایی خوشمزه بر سر سفره سحری شیرازی ها – غذای محلی

قنبر پلو غذایی خوشمزه بر سر سفره سحری شیرازی ها - غذای محلی
این غذا بسیار مناسب است برای سفره سحری که در بین شیرازیها جایگاه خاصی در سفره های سحری دارد.

ادامه خواندن “قنبر پلو غذایی خوشمزه بر سر سفره سحری شیرازی ها – ویبره”

توی دل مازندرانی – ویبره

توی دل مازندرانی – غذای محلی

توی دل مازندرانی - غذای محلی
درست کردن غذا از سایر شهر و کشور ها شاید به نظر مطلوب نیاید چون ممکن است ذائقه ما به آن غذا عادت نداشته باشد

ادامه خواندن “توی دل مازندرانی – ویبره”

کاکا با آرد گندم(غذای گیلانی) – ویبره

کاکا با آرد گندم(غذای گیلانی) – غذای محلی

کاکا با آرد گندم(غذای گیلانی) - غذای محلی
● مواد لازم:
▪ آرد گندم الک شده: یک پیمانه
▪ کدو حلوایی پخته و پوست گرفته : یک پیمانه

ادامه خواندن “کاکا با آرد گندم(غذای گیلانی) – ویبره”