باقلا قاتق (خورشت باقلی) – ویبره

باقلا قاتق (خورشت باقلی) – غذای محلی

باقلا قاتق (خورشت باقلی) - غذای محلی
● مواد لازم:
▪ لوبیای خورشتی (پاچ باقلا)
▪ شوید (خشک یا تر)
▪ سیر خام ( برگ سیر)

ادامه خواندن “باقلا قاتق (خورشت باقلی) – ویبره”

کاکا با آرد گندم(غذای گیلانی) – ویبره

کاکا با آرد گندم(غذای گیلانی) – غذای محلی

کاکا با آرد گندم(غذای گیلانی) - غذای محلی
● مواد لازم:
▪ آرد گندم الک شده: یک پیمانه
▪ کدو حلوایی پخته و پوست گرفته : یک پیمانه

ادامه خواندن “کاکا با آرد گندم(غذای گیلانی) – ویبره”

خورش مرغ ترش( مازندرانی) – ویبره

خورش مرغ ترش( مازندرانی) – غذای محلی

خورش مرغ ترش( مازندرانی) - غذای محلی
● مواد لازم:
▪ مرغ متوسط : یک عدد
▪ جعفری،تره،شنبلیله،گیشنیز،نعنا: یک کیلو
▪ لوبیا سفید :نصف فنجان

ادامه خواندن “خورش مرغ ترش( مازندرانی) – ویبره”

ریزه کوفته؛ خوراکی آذری – ویبره

ریزه کوفته؛ خوراکی آذری – غذای محلی

ریزه کوفته؛ خوراکی آذری - غذای محلی
این خوراک محلی را در این مناطق با ترشی یا شور می خورند.
● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ گوشت چرخ کرده، ۲۵۰ گرم

ادامه خواندن “ریزه کوفته؛ خوراکی آذری – ویبره”

یک نمونه از کاریکاتورهای هرشفیلد – ویبره

یک نمونه از کاریکاتورهای هرشفیلد – غذای محلی

یک نمونه از کاریکاتورهای هرشفیلد - غذای محلی
● مواد لازم :
▪ بادمجان : دو عدد
▪ آرد: هشتاد گرم
▪ تخم مرغ : یک عدد

ادامه خواندن “یک نمونه از کاریکاتورهای هرشفیلد – ویبره”

ریزه کوفته؛ خوراکی آذری – ویبره

ریزه کوفته؛ خوراکی آذری – غذای محلی

ریزه کوفته؛ خوراکی آذری - غذای محلی
وقتی هوا سرد می شود، خوردن غذاهای آبدار مانند انواع آش ها و خوراک ها بسیار می چسبد.

ادامه خواندن “ریزه کوفته؛ خوراکی آذری – ویبره”

هواری (غذای محلی بندرعباس ) – ویبره

هواری (غذای محلی بندرعباس ) – غذای محلی

هواری (غذای محلی بندرعباس ) - غذای محلی
● مواد لازم :
▪ برنج : سه پیمانه
▪ سیر: ۳ ۲ حبه
▪ نمک : به مقدار کافی

ادامه خواندن “هواری (غذای محلی بندرعباس ) – ویبره”

کدوبره؛ یک غذای مازنی – ویبره

کدوبره؛ یک غذای مازنی – غذای محلی

کدوبره؛ یک غذای مازنی - غذای محلی
کدوبره یک غذای مازندرانی و همه پسند است که سریع هم آماده می شود. اگر پیرو رژیم گیاه خواری باشید گزینه خوبی برای شماست.

ادامه خواندن “کدوبره؛ یک غذای مازنی – ویبره”

خوراک بابونه (قاتق بابونه ) – ویبره

خوراک بابونه (قاتق بابونه ) – غذای محلی

خوراک بابونه (قاتق بابونه ) - غذای محلی
● مواد لازم :
▪ بابونه شیرازی یا بابونه سبزمحلی : یک و نیم استکان معمولی
▪ تخم مرغ : ۴ تا ۵ عدد
▪ روغن حیوانی : ۶ قاشق پرغذا خوری

ادامه خواندن “خوراک بابونه (قاتق بابونه ) – ویبره”

تهیه یک غذائی مخصوص ایل پرجائی – ویبره

تهیه یک غذائی مخصوص ایل پرجائی – غذای محلی

تهیه یک غذائی مخصوص ایل پرجائی - غذای محلی
برنج وقتی که خوب پخته آ ن را در ظرف چوبی بنام (خِردخار) می ریزند وبه آن شیر؛ ماست؛

ادامه خواندن “تهیه یک غذائی مخصوص ایل پرجائی – ویبره”

بادمجان کباب گیلانی – ویبره

بادمجان کباب گیلانی – غذای محلی

بادمجان کباب گیلانی - غذای محلی
● مواد لازم برای ٦ ٤ نفر:
بادمجان قلمی غیرتخمی ٨ عدد
▪ مغز گردو ٢٠٠ گرم
▪ سبزی: گشنیز، جعفری، ریحان، نعناع٢٥٠ ٢٠٠ گرم

ادامه خواندن “بادمجان کباب گیلانی – ویبره”