باقلا قاتق (خورشت باقلی) – ویبره

باقلا قاتق (خورشت باقلی) – غذای محلی

باقلا قاتق (خورشت باقلی) - غذای محلی
● مواد لازم:
▪ لوبیای خورشتی (پاچ باقلا)
▪ شوید (خشک یا تر)
▪ سیر خام ( برگ سیر)

▪ تخم مرغ
▪ ادویه
▪ روغن
● طرز تهیه :
ابتدا باقلی ها را پوست کنده (از غلات سبز و پوسته دوم جدا می کنند)و همراه با سیر خلال شده یا برگ سیر خرد شده، با مقداری روغن در قابلمه( یا گمج که ظرفی گلی است و در گذشته کاربرد بیشتری داشته) کمی سرخ می کنند ، سپس مقدار کمی زردچوبه وشوید به باقلی اضافه نموده و تفت می دهند. در انتها، یک یا دو لیوان آب به مواد اضافه نموده و بر روی حرارت ملایم می گذارند، تا وقتی که روغن غذا در سطح قابلمه بالا بیاید، آنگاه تخم مرغ را اضافه می کنند.

باقلا قاتق (خورشت باقلی) – غذای محلی – Vibre.ir – غذاهای محلی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *