جوجه کباب عربی – غذای گوشتی
در ظرف مناسبی مرغ را بریزید.
ادویه ها را مخلوط کنید و به آن بیفزائید. آبلیمو، ماست، خامه، پیاز و فلفل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید. پس از ۴ ساعت استراحت در یخچال گوشت ها را به سیخ کشیده و روی …
ویبره – مجله خبری سرگرمی پارسی زبانان
در ظرف مناسبی مرغ را بریزید.
ادویه ها را مخلوط کنید و به آن بیفزائید. آبلیمو، ماست، خامه، پیاز و فلفل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید. پس از ۴ ساعت استراحت در یخچال گوشت ها را به سیخ کشیده و روی …
آرد را در کره تفت داده و به مواد
فوق میافزاییم در این مرحله آب را اضافه کرده و میگذاریم مواد با حرارت ملایم بپزد…
موادلازم:
مواد لازم برای ۶ نفر:
جوجه از استخوان جدا شده=۲ عدد
جگر بره=۱ عدد(یا نیم کیلو جگر مرغ)
مواد لازم:
گوشت چرخ شده=نیم کیلو
پیاز=۱ عدد
سیر له شده=۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
گوشت راسته یا فیله پاک کرده=یک کیلو
فلفل سبز دلمه ای=۲ تا ۳ عدد
برنج را در آب لازم پخته سپس آنرا با
پیاز چرخ کنید آنگاه گوشت را شسته چرخ کنید و با برنج و پیاز چرخ شده مخلوط نمائید…
فیله گوساله را به دو تکه ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید. پیاز را رنده و آب آن را گرفته با سس سویا و فلفل سیاه نیمکوب مخلوط کرده و روی تکههای گوشت بریزید…
بادمجان ها را پوست گرفته و به حلقه هایی با ضخامت یک سانت برش زده پس از شستن با آب نمک، با کمی روغن و روی حرارت ملایم سرخ کنید . سپس ساطوری کرده و روغن اضافی ان را بگیرید…
گوشت فیله تمیز شده را به ۴ قسمت از مقطع بریده و با گوشت کوب کمیمیکوبیم تا به شکل گرد منظم در آید آنگاه دو طرف آن را آغشته به روغن کرده و فلفل میزنیم، دو طرف گوشت…
پودر خمیر مایه را در نصف استکان آب ولرم خوب حل می کنیم و می گذاریم خمیرمایه نیم ساعت بماند. سپس در ظرفی آرد را ریخته و تخم مرغ ها و خمیر مایه و نمک را مخلوط کرده و هم می زنیم…
مواد لازم :
گوشت ماهیچه گوسفندی ۷۵۰ گرم
لپه ۱۵۰ گرم
بادمجان ۳ عدد
سرکه ، نیمی از ریحان،
۱.ق.س روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه را مخلوط نمایید. بعد مرغ را اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی، بادام زمینی، سیر و بقیه ریحان را بلندر کنید. سپس پنیر پیتزا،….
مواد لازم:
پیاز= ۱ عدد
سیر= ۲ حبه
بادمجان= ۲۵۰ گرم
کدو= ۱۵۰ گرم
مواد لازم
بادمجان : ۵ عدد
پیاز : ۴ عدد
مواد لازم:
تکه های کوچک شده سینه مرغ=۱ عدد
پیاز رنده شده=۱ عدد متوسط