جوجه کباب عربی – ویبره

جوجه کباب عربی – غذای گوشتی

جوجه کباب عربی - غذای گوشتی
در ظرف مناسبی مرغ را بریزید.
ادویه ها را مخلوط کنید و به آن بیفزائید. آبلیمو، ماست، خامه، پیاز و فلفل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید. پس از ۴ ساعت استراحت در یخچال گوشت ها را به سیخ کشیده و روی …

ادامه خواندن “جوجه کباب عربی – ویبره”

جوجه کباب با سس گوجه فرنگی – ویبره

جوجه کباب با سس گوجه فرنگی – غذای گوشتی

جوجه کباب با سس گوجه فرنگی - غذای گوشتی
سرکه ، نیمی از ریحان،
۱.ق.س روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه را مخلوط نمایید. بعد مرغ را اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی، بادام زمینی، سیر و بقیه ریحان را بلندر کنید. سپس پنیر پیتزا،….

ادامه خواندن “جوجه کباب با سس گوجه فرنگی – ویبره”

طرز تهیه راتاتو در فر – ویبره

طرز تهیه راتاتو در فر – غذای گوشتی

طرز تهیه راتاتو در فر - غذای گوشتی
مواد لازم:
پیاز= ۱ عدد
سیر= ۲ حبه
بادمجان= ۲۵۰ گرم
کدو= ۱۵۰ گرم

ادامه خواندن “طرز تهیه راتاتو در فر – ویبره”

طرز تهیه کباب بختیاری حلزونی – ویبره

طرز تهیه کباب بختیاری حلزونی – غذای گوشتی

طرز تهیه کباب بختیاری حلزونی - غذای گوشتی
کباب بختیاری یکی از کبابهای سنتی
و مشهور ایرانی است، که برای تهیه آن از راسته گوسفندی یا فیله گوساله، و سینه مرغ استفاده می‌شود. برحسب سلیقه می‌توان بجای سینه مرغ از فیله ماهی استفاده کرد.

ادامه خواندن “طرز تهیه کباب بختیاری حلزونی – ویبره”

طرز تهیه کباب چوبی روش سه – ویبره

طرز تهیه کباب چوبی روش سه – غذای گوشتی

طرز تهیه کباب چوبی روش سه - غذای گوشتی
راسته را مطابق دستور چنجه  آماده کنید. آب پیاز رنده شده را گرفته در کاسه ای ریخته, پودر میخک , زنجبیل و گشنیز را اضافه نموده و مخلوط کنید…

ادامه خواندن “طرز تهیه کباب چوبی روش سه – ویبره”

طرز تهیه کباب حسینی – ویبره

طرز تهیه کباب حسینی – غذای گوشتی

طرز تهیه کباب حسینی - غذای گوشتی
ویژگی این کباب این است که با سیخ هایی از چوب  اناز تهیه می شود.(در صورت دسترس نبودن , از  سیخ های کوچک دیگری نی زم یتوانید استفاده کنید )…

ادامه خواندن “طرز تهیه کباب حسینی – ویبره”

کباب ترکی مرغ – ویبره

کباب ترکی مرغ – غذای گوشتی

کباب ترکی مرغ - غذای گوشتی
گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش داده و سپس با آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل مزه دار…

ادامه خواندن “کباب ترکی مرغ – ویبره”

طرز تهیه خوراک کرادو – ویبره

طرز تهیه خوراک کرادو – غذای گوشتی

طرز تهیه خوراک کرادو - غذای گوشتی
یک عدد پیاز پوست گرفته چرخ یا رنده می کنیم سرخ می کنیم یک عدد پیاز دیگر را رنده کرده آب آن را می گیریم سپس پودرنان تست را آب پیاز مخلوط کرده به گوشت اضافه کرده…

ادامه خواندن “طرز تهیه خوراک کرادو – ویبره”

طرز تهیه آبگوشت به آلو – ویبره

طرز تهیه آبگوشت به آلو – غذای گوشتی

طرز تهیه آبگوشت به آلو - غذای گوشتی
اگر از شمایی که سن و سالی ازتان گذشته بپرسند خوشمزه‌ترین غذای قدیمی مورد علاقه‌تان چیست، به احتمال زیاد آبگوشت را نام خواهید برد.

ادامه خواندن “طرز تهیه آبگوشت به آلو – ویبره”

خوراک‌ گوشت‌ – ویبره

خوراک‌ گوشت‌ – غذای گوشتی

خوراک‌ گوشت‌ - غذای گوشتی
حبه‌ سیر را خرد کنید و در یک‌ قاشق‌
روغن‌ تفت‌ دهید، گوجه‌ها را خرده‌ کرده‌ و به‌ سیر اضافه‌ کنید و تفت‌ دهید.ریحان‌ها را بشوید و برگ‌های‌ آن‌ را جدا کرده‌ و به‌ سس‌ اضافه‌ کنید،…

ادامه خواندن “خوراک‌ گوشت‌ – ویبره”

کباب ماهی با کره و گوجه فرنگی – ویبره

کباب ماهی با کره و گوجه فرنگی – غذای گوشتی

کباب ماهی با کره و گوجه فرنگی - غذای گوشتی
مواد لازم برای سس ریحان, گوجه فرنگی
کره نرم شده      ۵۰ گرم
ریحان تازه خرد شده       ۱ قاشق سوپخوری

ادامه خواندن “کباب ماهی با کره و گوجه فرنگی – ویبره”

طرز تهیه کباب جوجه ای – ویبره

طرز تهیه کباب جوجه ای – غذای گوشتی

طرز تهیه کباب جوجه ای - غذای گوشتی
مواد لازم برای ۲ نفر:
جوجه به وزن ۷۵۰ گرم تا یک کیلو=یک عدد
روغن زیتون=۲ قاشق سوپخوری

ادامه خواندن “طرز تهیه کباب جوجه ای – ویبره”

طرز تهیه کباب بختیاری با ماهی – ویبره

طرز تهیه کباب بختیاری با ماهی – غذای گوشتی

طرز تهیه کباب بختیاری با ماهی - غذای گوشتی
مواد لازم برای چهار نفر :
فیله ماهی ۱ کیلوگرم
دنبه گوسفند ۲۵۰ گرم

ادامه خواندن “طرز تهیه کباب بختیاری با ماهی – ویبره”