جوجه کباب عربی – ویبره

جوجه کباب عربی – غذای گوشتی

جوجه کباب عربی - غذای گوشتی
در ظرف مناسبی مرغ را بریزید.
ادویه ها را مخلوط کنید و به آن بیفزائید. آبلیمو، ماست، خامه، پیاز و فلفل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید. پس از ۴ ساعت استراحت در یخچال گوشت ها را به سیخ کشیده و روی …

ادامه خواندن “جوجه کباب عربی – ویبره”

خوراک بیف ویستاول – ویبره

خوراک بیف ویستاول – غذای گوشتی

خوراک بیف ویستاول - غذای گوشتی
آرد را در کره تفت داده و به مواد
فوق می‌‌افزاییم در این مرحله آب را اضافه کرده و می‌‌گذاریم مواد با حرارت ملایم بپزد…
موادلازم:

ادامه خواندن “خوراک بیف ویستاول – ویبره”

طرز تهیه خوراک جوجه و جگر – ویبره

طرز تهیه خوراک جوجه و جگر – غذای گوشتی

طرز تهیه خوراک جوجه و جگر - غذای گوشتی
مواد لازم برای ۶ نفر:
جوجه از استخوان جدا شده=۲ عدد
جگر بره=۱ عدد(یا نیم کیلو جگر مرغ)

ادامه خواندن “طرز تهیه خوراک جوجه و جگر – ویبره”

خوراک گوشت و سیب زمینی در فر – ویبره

خوراک گوشت و سیب زمینی در فر – غذای گوشتی

خوراک گوشت و سیب زمینی در فر - غذای گوشتی
مواد لازم:
گوشت چرخ شده=نیم کیلو
پیاز=۱ عدد
سیر له شده=۱ قاشق چایخوری

ادامه خواندن “خوراک گوشت و سیب زمینی در فر – ویبره”

طرز تهیه شش کباب – ویبره

طرز تهیه شش کباب – غذای گوشتی

طرز تهیه شش کباب - غذای گوشتی
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
گوشت راسته یا فیله پاک کرده=یک کیلو
فلفل سبز دلمه ای=۲ تا ۳ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه شش کباب – ویبره”

طرز تهیه کباب برنج – ویبره

طرز تهیه کباب برنج – غذای گوشتی

طرز تهیه کباب برنج - غذای گوشتی
برنج را در آب لازم پخته سپس آنرا با

پیاز چرخ کنید آنگاه گوشت را شسته چرخ کنید و با برنج و پیاز چرخ شده مخلوط نمائید…

ادامه خواندن “طرز تهیه کباب برنج – ویبره”

طرز تهیه استیک با سس فلفل – ویبره

طرز تهیه استیک با سس فلفل – غذای گوشتی

طرز تهیه استیک با سس فلفل - غذای گوشتی
فیله گوساله را به دو تکه ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید. پیاز را رنده و آب آن را گرفته با سس سویا و فلفل سیاه نیم‌کوب مخلوط کرده و روی تکه‌های گوشت بریزید…

ادامه خواندن “طرز تهیه استیک با سس فلفل – ویبره”

طرز تهیه پودینگ گوشت – ویبره

طرز تهیه پودینگ گوشت – غذای گوشتی

طرز تهیه پودینگ گوشت - غذای گوشتی
بادمجان ها را پوست گرفته و به حلقه هایی با ضخامت یک سانت برش زده پس از شستن با آب نمک، با کمی روغن و روی حرارت ملایم سرخ کنید . سپس ساطوری کرده و روغن اضافی ان را بگیرید…

ادامه خواندن “طرز تهیه پودینگ گوشت – ویبره”

شاتو بریان با سس قارچ – ویبره

شاتو بریان با سس قارچ – غذای گوشتی

شاتو بریان با سس قارچ - غذای گوشتی
گوشت فیله تمیز شده را به ۴ قسمت از مقطع بریده و با گوشت کوب کمی‌می‌کوبیم تا به شکل گرد منظم در آید آنگاه دو طرف آن را آغشته به روغن کرده و فلفل می‌زنیم، دو طرف گوشت…

ادامه خواندن “شاتو بریان با سس قارچ – ویبره”

طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر آماده – ویبره

طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر آماده – غذای گوشتی

طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر آماده - غذای گوشتی
پودر خمیر مایه را در نصف استکان آب ولرم خوب حل می ‌کنیم و می ‌گذاریم خمیرمایه نیم ‌ساعت بماند. سپس در ظرفی آرد را ریخته و تخم مرغ‌ ها و خمیر مایه و نمک را مخلوط کرده و هم می‌ زنیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر آماده – ویبره”

طرز تهیه آبگوشت بادمجان – ویبره

طرز تهیه آبگوشت بادمجان – غذای گوشتی

طرز تهیه آبگوشت بادمجان - غذای گوشتی
مواد لازم :
گوشت ماهیچه گوسفندی ۷۵۰ گرم
لپه ۱۵۰ گرم
بادمجان ۳ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه آبگوشت بادمجان – ویبره”

جوجه کباب با سس گوجه فرنگی – ویبره

جوجه کباب با سس گوجه فرنگی – غذای گوشتی

جوجه کباب با سس گوجه فرنگی - غذای گوشتی
سرکه ، نیمی از ریحان،
۱.ق.س روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه را مخلوط نمایید. بعد مرغ را اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی، بادام زمینی، سیر و بقیه ریحان را بلندر کنید. سپس پنیر پیتزا،….

ادامه خواندن “جوجه کباب با سس گوجه فرنگی – ویبره”

طرز تهیه راتاتو در فر – ویبره

طرز تهیه راتاتو در فر – غذای گوشتی

طرز تهیه راتاتو در فر - غذای گوشتی
مواد لازم:
پیاز= ۱ عدد
سیر= ۲ حبه
بادمجان= ۲۵۰ گرم
کدو= ۱۵۰ گرم

ادامه خواندن “طرز تهیه راتاتو در فر – ویبره”