با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ – ویبره

با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ نکات آشپزی

با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ نکات آشپزی
اگر میوه‌های عید روی دست‌تان مانده، بخوانید – با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟

ادامه خواندن با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ – ویبره

از بین بردن بوی غذا – ویبره

از بین بردن بوی غذا – نکات آشپزی

از بین بردن بوی غذا - نکات آشپزی
اگر خانه ی شما از بوی غذا پرشده و باعث ناراحتی خانواده می شود، از دود اسفند و یا دود خاکشیر استفاده کنید .

ادامه خواندن از بین بردن بوی غذا – ویبره

نکاتی برای طبخ ماهی – ویبره

نکاتی برای طبخ ماهی – نکات آشپزی

نکاتی برای طبخ ماهی - نکات آشپزی
ماهی از جمله غذاهایی است که در ماه های معینی از سال می توان آن را مصرف کرد و خوردن آن در ماه های دیگر لذت بخش نیست.

ادامه خواندن نکاتی برای طبخ ماهی – ویبره

روش صحیح فریز کردن مواد غذایی – ویبره

روش صحیح فریز کردن مواد غذایی – نکات آشپزی

روش صحیح فریز کردن مواد غذایی - نکات آشپزی
حتماً شما هم مثل خیلی ها با شروع پاییز انواع مواد غذایی را فریز می کنید تا در پاییز و زمستان از آنها استفاده کنید. اما آیا روش علمی این کار را می دانید؟

ادامه خواندن روش صحیح فریز کردن مواد غذایی – ویبره

غذاهای اصفهان – ویبره

غذاهای اصفهان – نکات آشپزی

غذاهای اصفهان - نکات آشپزی
غذاهای محلی و سنتی از مهم ترین جاذبه های اجتماعی به شمار می روند. تقریبا همه انواع خوراک ها در اصفهان تهیه و طبخ می شود ولی برخی از آن ها خاص خود مردم اصفهان است

ادامه خواندن غذاهای اصفهان – ویبره

روش های خوشمزه تر کردن غذا – ویبره

روش های خوشمزه تر کردن غذا – نکات آشپزی

روش های خوشمزه تر کردن غذا - نکات آشپزی
تکنیک و تجربه های ساده که به شما معرفی می‌کنیم کمک می‌کند تا غذائی خوشمزه‌تر و سالمتر داشته باشید .با ما همراه باشید..

ادامه خواندن روش های خوشمزه تر کردن غذا – ویبره

چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی – ویبره

چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی – نکات آشپزی

چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی - نکات آشپزی
۱- متأسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد کردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود.

ادامه خواندن چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی – ویبره

فنون آشپزی آسان – ویبره

فنون آشپزی آسان – نکات آشپزی

فنون آشپزی آسان - نکات آشپزی
برای تشخیص تخم مرغ تازه ،آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف می رود ، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از آن استفاده نکنید.

ادامه خواندن فنون آشپزی آسان – ویبره

نحوه ی دم کردن چای – ویبره

نحوه ی دم کردن چای – نکات آشپزی

نحوه ی دم کردن چای - نکات آشپزی
نحوه ی دم کردن چای: چای رو میشه با چند مدل چای ترکیب کرد که از لحاظ طعم – عطر و رنگ چای ایده آل بشه.- چای ترجیحا الک شده باشه بهتره.

ادامه خواندن نحوه ی دم کردن چای – ویبره

پاک کردن سالم سبزیجات – ویبره

پاک کردن سالم سبزیجات – نکات آشپزی

پاک کردن سالم سبزیجات - نکات آشپزی
● اهمیت مصرف سبزیجات سبزیجات و میوه‌ها سرشار از ویتامینهای گروه A و گروه C بوده و همچنین حاوی مقداری ویتامین B ، آهن و مقدار قابل توجهی فیبر هستند.

ادامه خواندن پاک کردن سالم سبزیجات – ویبره