با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ – ویبره

با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ نکات آشپزی

با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ نکات آشپزی
اگر میوه‌های عید روی دست‌تان مانده، بخوانید – با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟

ادامه خواندن “با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ – ویبره”

روش آب کردن شکلات تخته ای – ویبره

روش آب کردن شکلات تخته ای – نکات آشپزی

روش آب کردن شکلات تخته ای - نکات آشپزی
راه اول: تکه های شکلات را در کاسه ای قرار دهید و نصف استکان قهوه ی داغ روی آن بریزید. هم زود آب می شود و هم شیرینی شما خوش طعم می شود.

ادامه خواندن “روش آب کردن شکلات تخته ای – ویبره”

چرا مربا کپک می زند ؟ – ویبره

چرا مربا کپک می زند ؟ – نکات اشپزی

چرا مربا کپک می زند ؟ - نکات اشپزی
یکی از دلایل کپک زدن مربا آنست که کاملاً پخته نشده است . اگر مربای شما کپک زده یک لایه از روی آن را با قاشق بردارید . و بقیه مربارا دوباره بپزید . هنگام تهیه مربا ، از قاشق چوبی استفاده کنید .

ادامه خواندن “چرا مربا کپک می زند ؟ – ویبره”

نکات مهم در پخت خورش ها – ویبره

نکات مهم در پخت خورش ها – نکات آشپزی

نکات مهم در پخت خورش ها - نکات آشپزی
۱- ابتدا گوشت خورش را کمی سرخ می کنیم تا در موقع پختن کف نکند ، چون کف در اثر جوشیدن ، و باعث بدرنگ شدن خورش می گردد.

ادامه خواندن “نکات مهم در پخت خورش ها – ویبره”

از بین بردن بوی غذا – ویبره

از بین بردن بوی غذا – نکات آشپزی

از بین بردن بوی غذا - نکات آشپزی
اگر خانه ی شما از بوی غذا پرشده و باعث ناراحتی خانواده می شود، از دود اسفند و یا دود خاکشیر استفاده کنید .

ادامه خواندن “از بین بردن بوی غذا – ویبره”

روش صحیح پخت غذا – ویبره

روش صحیح پخت غذا – نکات آشپزی

روش صحیح پخت غذا - نکات آشپزی
طبخ غذا در حرارت‌ بالا:
————————–
ویتامین C موجود در میوه و سبزیجات بر اثر حرارت‌ پخت‌(کمپوت‌ها) به‌ شدت‌ آسیب‌ می ‌بیند

ادامه خواندن “روش صحیح پخت غذا – ویبره”

نکاتی برای طبخ ماهی – ویبره

نکاتی برای طبخ ماهی – نکات آشپزی

نکاتی برای طبخ ماهی - نکات آشپزی
ماهی از جمله غذاهایی است که در ماه های معینی از سال می توان آن را مصرف کرد و خوردن آن در ماه های دیگر لذت بخش نیست.

ادامه خواندن “نکاتی برای طبخ ماهی – ویبره”

چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی – ویبره

چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی – نکات آشپزی

چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی - نکات آشپزی
۱- متأسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد کردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود.

ادامه خواندن “چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی – ویبره”

چند نکته خوب در آشپزی – ویبره

چند نکته خوب در آشپزی – نکات آشپزی

چند نکته خوب در آشپزی - نکات آشپزی
آشپزی فعالیت هنرگونه ای است و عملی که بعضی آن را لذت بخش و آرامش بخش می دانند و برخی ها نیز تحمل آن را ندارند

ادامه خواندن “چند نکته خوب در آشپزی – ویبره”

فنون آشپزی آسان – ویبره

فنون آشپزی آسان – نکات آشپزی

فنون آشپزی آسان - نکات آشپزی
برای تشخیص تخم مرغ تازه ،آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف می رود ، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از آن استفاده نکنید.

ادامه خواندن “فنون آشپزی آسان – ویبره”

آشپزی بهونه – ویبره

آشپزی بهونه – نکات آشپزی

آشپزی بهونه - نکات آشپزی
نزدیک ظهر که می شه همه کسانی که در منزل هستند و علاقه مند به دیدن برنامه های آشپزی می باشند می دانند دوستی وجود دارد که خیلی نزدیک به خانه و با بیانی شیوا آموزش آشپزی را می دهد .

ادامه خواندن “آشپزی بهونه – ویبره”

رفع رطوبت نمکدان – ویبره

رفع رطوبت نمکدان – نکات آشپزی

رفع رطوبت نمکدان - نکات آشپزی
برای اینکه نمک راحت تر از نمک پاش خارج شود، می توانید چند عدد برنج خشک داخل نمک پاش بریزید.

ادامه خواندن “رفع رطوبت نمکدان – ویبره”

شش نکته کوچک در آشپزی – ویبره

شش نکته کوچک در آشپزی – نکات آشپزی

شش نکته کوچک در آشپزی - نکات آشپزی
سرخ کردن هنگامی که می‌خواهید سیب زمینی یا بادمجان را سرخ کنید، با پاشیدن کمی نمک به داخل روغن، از چسبیدن مواد به تابه جلوگیری کنید.

ادامه خواندن “شش نکته کوچک در آشپزی – ویبره”

روش بخار پز کردن سبزیجات – ویبره

روش بخار پز کردن سبزیجات – نکات آشپزی

روش بخار پز کردن سبزیجات - نکات آشپزی
در گذشته انواع سبزی‌ها به شکل سبزی خوردن، سالاد یا برای تهیه انواع خورش‌ (مثل خورش کدو، بادمجان، کرفس و …) مورد استفاده قرار می‌گرفتند،

ادامه خواندن “روش بخار پز کردن سبزیجات – ویبره”

آشپزی ایرانی – ویبره

آشپزی ایرانی – نکات آشپزی

آشپزی ایرانی - نکات آشپزی
ایرانی ها به دلیل سابقه فرهنگی که دارند ، خوب یاد گرفته اند از مواد مفید طبیعت چگونه استفاده کنند . زنان ایرانی با شناختی بسیار دقیق از مواد غذایی و ترکیب انها با یکدیگر ، غذاهایی بسیار لذیذ و غنی را درست می کنند .

ادامه خواندن “آشپزی ایرانی – ویبره”

خوشمزه تر شدن کوکو سبزی – ویبره

خوشمزه تر شدن کوکو سبزی – نکات آشپزی

خوشمزه تر شدن کوکو سبزی - نکات آشپزی
برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی ، از گردوی خرد شده و زرشک(بر اساس ذائقه ی خود)

ادامه خواندن “خوشمزه تر شدن کوکو سبزی – ویبره”