با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ – ویبره

با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ نکات آشپزی

با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ نکات آشپزی
اگر میوه‌های عید روی دست‌تان مانده، بخوانید – با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟

ادامه خواندن “با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ – ویبره”

غذاهای اصفهان – ویبره

غذاهای اصفهان – نکات آشپزی

غذاهای اصفهان - نکات آشپزی
غذاهای محلی و سنتی از مهم ترین جاذبه های اجتماعی به شمار می روند. تقریبا همه انواع خوراک ها در اصفهان تهیه و طبخ می شود ولی برخی از آن ها خاص خود مردم اصفهان است

ادامه خواندن “غذاهای اصفهان – ویبره”

روش های خوشمزه تر کردن غذا – ویبره

روش های خوشمزه تر کردن غذا – نکات آشپزی

روش های خوشمزه تر کردن غذا - نکات آشپزی
تکنیک و تجربه های ساده که به شما معرفی می‌کنیم کمک می‌کند تا غذائی خوشمزه‌تر و سالمتر داشته باشید .با ما همراه باشید..

ادامه خواندن “روش های خوشمزه تر کردن غذا – ویبره”

پاک کردن سالم سبزیجات – ویبره

پاک کردن سالم سبزیجات – نکات آشپزی

پاک کردن سالم سبزیجات - نکات آشپزی
● اهمیت مصرف سبزیجات سبزیجات و میوه‌ها سرشار از ویتامینهای گروه A و گروه C بوده و همچنین حاوی مقداری ویتامین B ، آهن و مقدار قابل توجهی فیبر هستند.

ادامه خواندن “پاک کردن سالم سبزیجات – ویبره”

نکاتی مفید برای درست کردن سالاد – ویبره

نکاتی مفید برای درست کردن سالاد – نکات آشپزی

نکاتی مفید برای درست کردن سالاد - نکات آشپزی
مواد لازم :
علاقه  قدری
طرز تهیه :
در مورد سالادها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید :

ادامه خواندن “نکاتی مفید برای درست کردن سالاد – ویبره”

چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟ – ویبره

چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟ – نکات آشپزی

چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟ - نکات آشپزی
با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان نمى آید .

ادامه خواندن “چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟ – ویبره”

روشهای سرخ کردن صحیح – ویبره

روشهای سرخ کردن صحیح – نکات آشپزی

روشهای سرخ کردن صحیح - نکات آشپزی
۱ – برای سرخ کردن، از روغن مایع استفاده کنید. البته، بعد از هر بار مصرف، روغن غذا را بگیرید و آن را دور بریزید زیرا روغن مایع بعد از یک بار سرخ شدن، نباید برای بار دوم استفاده شود.

ادامه خواندن “روشهای سرخ کردن صحیح – ویبره”

دستور کلی برای طبخ برنج – ویبره

دستور کلی برای طبخ برنج – نکات آشپزی

دستور کلی برای طبخ برنج - نکات آشپزی
مواد لازم : 
برنج  ۴ فنجان
نمک  ۱ قاشق مرباخوری
روغن  ۲ قاشق سوپخوری

ادامه خواندن “دستور کلی برای طبخ برنج – ویبره”

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان – ویبره

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان – نکات آشپزی

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان - نکات آشپزی
می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده وباور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :

ادامه خواندن “راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان – ویبره”

اگر فلفل غذای شما زیاد شد – ویبره

اگر فلفل غذای شما زیاد شد – نکات آشپزی

اگر فلفل غذای شما زیاد شد - نکات آشپزی
اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است ، (با توجه به طعم اصلی غذا) چند دقیقه قبل از آن که غذا را از روی حرارت بردارید ،

ادامه خواندن “اگر فلفل غذای شما زیاد شد – ویبره”

نکاتی برای انواع خورش – ویبره

نکاتی برای انواع خورش – نکات آشپزی

نکاتی برای انواع خورش - نکات آشپزی
خورش را نباید زیاد بهم زد زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آنه می شود .

ادامه خواندن “نکاتی برای انواع خورش – ویبره”

راحت ترین و لذیذترین شیوه‌ی پخت زبان – ویبره

راحت ترین و لذیذترین شیوه‌ی پخت زبان – نکات آشپزی

راحت ترین و لذیذترین شیوه‌ی پخت زبان - نکات آشپزی
زبان گاو وگوساله جزو انواع غذاهای لذیذ و مقوی و سرشار از آهن به شمار می‌آید و علاوه بر اینکه برای کودکان و نوجوانان در حال رشد بسیار مفید است ،

ادامه خواندن “راحت ترین و لذیذترین شیوه‌ی پخت زبان – ویبره”

جلوگیری از وارفتن کوفته تبریزی – ویبره

جلوگیری از وارفتن کوفته تبریزی – نکات آشپزی

جلوگیری از وارفتن کوفته تبریزی - نکات آشپزی
برای اینکه کوفته های شما در آب از هم نپاشد ، قدری آرد و تخم مرغ به مواد آن بیافزائید ۲_ می توانید مقداری عدس خام را چرخ کرده و در موادتان از آن استفاده کنید

ادامه خواندن “جلوگیری از وارفتن کوفته تبریزی – ویبره”

سریعترین و ساده ترین روش پخت لازانیا! – ویبره

سریعترین و ساده ترین روش پخت لازانیا! – نکات آشپزی

سریعترین و ساده ترین روش پخت لازانیا! - نکات آشپزی
با روش پخت سریع وآسان لا زانیا هر گاه که اراده کنید به راحتی ودر مدت زمانی بسیار کمتر از روشهای دیگر پخت آن می توانید یک لازانیای خوشمزه را میل کنید.

ادامه خواندن “سریعترین و ساده ترین روش پخت لازانیا! – ویبره”

جلوگیری از شکرک زدن عسل – ویبره

جلوگیری از شکرک زدن عسل – نکات آشپزی

جلوگیری از شکرک زدن عسل - نکات آشپزی
می توانید عسل را در ظرفی که در آن محکم بسته می شود بریزید، به صورتی که آب داخل آن نشود حالا ظرف بزرگتر دیگری بردارید

ادامه خواندن “جلوگیری از شکرک زدن عسل – ویبره”