با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ – ویبره

با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ نکات آشپزی

با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ نکات آشپزی
اگر میوه‌های عید روی دست‌تان مانده، بخوانید – با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟

ادامه خواندن با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ – ویبره

استفاده از کاهوی اضافه – ویبره

استفاده از کاهوی اضافه – نکات آشپزی

استفاده از کاهوی اضافه - نکات آشپزی
اگر چند برگ کاهو اضافه آمده و به اندازه ای نیست که بتوان با آن سالاد درست کرد،

ادامه خواندن استفاده از کاهوی اضافه – ویبره

بر طرف ساختن بوی پیاز و سیر از دست – ویبره

بر طرف ساختن بوی پیاز و سیر از دست – نکات آشپزی

بر طرف ساختن بوی پیاز و سیر از دست - نکات آشپزی
بهترین راه برای برطرف کردن بوی پیاز و سیر از دست آن است که دستان خود را به جای صابون،

ادامه خواندن بر طرف ساختن بوی پیاز و سیر از دست – ویبره

نقش بیکینگ ‌پودر در آشپزی و شیرینی پزی – ویبره

نقش بیکینگ ‌پودر در آشپزی و شیرینی پزی – نکات آشپزی

نقش بیکینگ ‌پودر در آشپزی و شیرینی پزی - نکات آشپزی
آیا تا به حال از خود پرسیده‌اید که چرا برخی از دستورات آشپزی به شما کمک می‌کنند تا بتوانید غذای بهتری آماده کنید؟

ادامه خواندن نقش بیکینگ ‌پودر در آشپزی و شیرینی پزی – ویبره

طریقه سالم آب پز کردن سیب زمینی – ویبره

طریقه سالم آب پز کردن سیب زمینی – نکات آشپزی

طریقه سالم آب پز کردن سیب زمینی - نکات آشپزی
برای پختن سیب زمینی آب پز، فراموش نکنید

ادامه خواندن طریقه سالم آب پز کردن سیب زمینی – ویبره

خشک کردن لیمو و میوه ها – ویبره

خشک کردن لیمو و میوه ها – نکات آشپزی

خشک کردن لیمو و میوه ها - نکات آشپزی
ابتدا لیمو را شسته و کاملاٌ خشک می کنیم درون سینی استیل قرار داده و در مقابل نور خورشید می گذاریم .

ادامه خواندن خشک کردن لیمو و میوه ها – ویبره

چند نکته در مورد پخت بهتر برنج – ویبره

چند نکته در مورد پخت بهتر برنج – نکات آشپزی

چند نکته در مورد پخت بهتر برنج - نکات آشپزی
۱- برای اینکه برنج شما سفید شود می توانید چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج درحال جوشیدن بریزید.

ادامه خواندن چند نکته در مورد پخت بهتر برنج – ویبره

روش آب کردن شکلات تخته ای – ویبره

روش آب کردن شکلات تخته ای – نکات آشپزی

روش آب کردن شکلات تخته ای - نکات آشپزی
راه اول: تکه های شکلات را در کاسه ای قرار دهید و نصف استکان قهوه ی داغ روی آن بریزید. هم زود آب می شود و هم شیرینی شما خوش طعم می شود.

ادامه خواندن روش آب کردن شکلات تخته ای – ویبره

چرا مربا کپک می زند ؟ – ویبره

چرا مربا کپک می زند ؟ – نکات اشپزی

چرا مربا کپک می زند ؟ - نکات اشپزی
یکی از دلایل کپک زدن مربا آنست که کاملاً پخته نشده است . اگر مربای شما کپک زده یک لایه از روی آن را با قاشق بردارید . و بقیه مربارا دوباره بپزید . هنگام تهیه مربا ، از قاشق چوبی استفاده کنید .

ادامه خواندن چرا مربا کپک می زند ؟ – ویبره

نکات مهم در پخت خورش ها – ویبره

نکات مهم در پخت خورش ها – نکات آشپزی

نکات مهم در پخت خورش ها - نکات آشپزی
۱- ابتدا گوشت خورش را کمی سرخ می کنیم تا در موقع پختن کف نکند ، چون کف در اثر جوشیدن ، و باعث بدرنگ شدن خورش می گردد.

ادامه خواندن نکات مهم در پخت خورش ها – ویبره

از بین بردن بوی غذا – ویبره

از بین بردن بوی غذا – نکات آشپزی

از بین بردن بوی غذا - نکات آشپزی
اگر خانه ی شما از بوی غذا پرشده و باعث ناراحتی خانواده می شود، از دود اسفند و یا دود خاکشیر استفاده کنید .

ادامه خواندن از بین بردن بوی غذا – ویبره

روش صحیح پخت غذا – ویبره

روش صحیح پخت غذا – نکات آشپزی

روش صحیح پخت غذا - نکات آشپزی
طبخ غذا در حرارت‌ بالا:
————————–
ویتامین C موجود در میوه و سبزیجات بر اثر حرارت‌ پخت‌(کمپوت‌ها) به‌ شدت‌ آسیب‌ می ‌بیند

ادامه خواندن روش صحیح پخت غذا – ویبره

نکاتی برای طبخ ماهی – ویبره

نکاتی برای طبخ ماهی – نکات آشپزی

نکاتی برای طبخ ماهی - نکات آشپزی
ماهی از جمله غذاهایی است که در ماه های معینی از سال می توان آن را مصرف کرد و خوردن آن در ماه های دیگر لذت بخش نیست.

ادامه خواندن نکاتی برای طبخ ماهی – ویبره

چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی – ویبره

چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی – نکات آشپزی

چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی - نکات آشپزی
۱- متأسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد کردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود.

ادامه خواندن چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی – ویبره

چند نکته خوب در آشپزی – ویبره

چند نکته خوب در آشپزی – نکات آشپزی

چند نکته خوب در آشپزی - نکات آشپزی
آشپزی فعالیت هنرگونه ای است و عملی که بعضی آن را لذت بخش و آرامش بخش می دانند و برخی ها نیز تحمل آن را ندارند

ادامه خواندن چند نکته خوب در آشپزی – ویبره

فنون آشپزی آسان – ویبره

فنون آشپزی آسان – نکات آشپزی

فنون آشپزی آسان - نکات آشپزی
برای تشخیص تخم مرغ تازه ،آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف می رود ، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از آن استفاده نکنید.

ادامه خواندن فنون آشپزی آسان – ویبره