با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ – ویبره

با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ نکات آشپزی

با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ نکات آشپزی
اگر میوه‌های عید روی دست‌تان مانده، بخوانید – با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟

ادامه خواندن “با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ – ویبره”

آشپزی بهونه – ویبره

آشپزی بهونه – نکات آشپزی

آشپزی بهونه - نکات آشپزی
نزدیک ظهر که می شه همه کسانی که در منزل هستند و علاقه مند به دیدن برنامه های آشپزی می باشند می دانند دوستی وجود دارد که خیلی نزدیک به خانه و با بیانی شیوا آموزش آشپزی را می دهد .

ادامه خواندن “آشپزی بهونه – ویبره”

رفع رطوبت نمکدان – ویبره

رفع رطوبت نمکدان – نکات آشپزی

رفع رطوبت نمکدان - نکات آشپزی
برای اینکه نمک راحت تر از نمک پاش خارج شود، می توانید چند عدد برنج خشک داخل نمک پاش بریزید.

ادامه خواندن “رفع رطوبت نمکدان – ویبره”

شش نکته کوچک در آشپزی – ویبره

شش نکته کوچک در آشپزی – نکات آشپزی

شش نکته کوچک در آشپزی - نکات آشپزی
سرخ کردن هنگامی که می‌خواهید سیب زمینی یا بادمجان را سرخ کنید، با پاشیدن کمی نمک به داخل روغن، از چسبیدن مواد به تابه جلوگیری کنید.

ادامه خواندن “شش نکته کوچک در آشپزی – ویبره”

روش بخار پز کردن سبزیجات – ویبره

روش بخار پز کردن سبزیجات – نکات آشپزی

روش بخار پز کردن سبزیجات - نکات آشپزی
در گذشته انواع سبزی‌ها به شکل سبزی خوردن، سالاد یا برای تهیه انواع خورش‌ (مثل خورش کدو، بادمجان، کرفس و …) مورد استفاده قرار می‌گرفتند،

ادامه خواندن “روش بخار پز کردن سبزیجات – ویبره”

آشپزی ایرانی – ویبره

آشپزی ایرانی – نکات آشپزی

آشپزی ایرانی - نکات آشپزی
ایرانی ها به دلیل سابقه فرهنگی که دارند ، خوب یاد گرفته اند از مواد مفید طبیعت چگونه استفاده کنند . زنان ایرانی با شناختی بسیار دقیق از مواد غذایی و ترکیب انها با یکدیگر ، غذاهایی بسیار لذیذ و غنی را درست می کنند .

ادامه خواندن “آشپزی ایرانی – ویبره”

خوشمزه تر شدن کوکو سبزی – ویبره

خوشمزه تر شدن کوکو سبزی – نکات آشپزی

خوشمزه تر شدن کوکو سبزی - نکات آشپزی
برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی ، از گردوی خرد شده و زرشک(بر اساس ذائقه ی خود)

ادامه خواندن “خوشمزه تر شدن کوکو سبزی – ویبره”

روش تشخیص تخم مرغ سالم از خراب – ویبره

روش تشخیص تخم مرغ سالم از خراب – نکات آشپزی

روش تشخیص تخم مرغ سالم از خراب - نکات آشپزی
ابتدا قدری محلول آب و نمک درست کنید. (یک لیتر آب در ۱۲۰ گرم نمک) . سپس تخم مرغ‌ها را در این محلول قرار دهید.

ادامه خواندن “روش تشخیص تخم مرغ سالم از خراب – ویبره”

برنامه سیمای خانواده شبکه یک – ویبره

برنامه سیمای خانواده شبکه یک – نکات آشپزی

برنامه سیمای خانواده شبکه یک - نکات آشپزی
برنامه سیمای خانواده که هر روز ساعت۱۱/۳۰ دقیقه شروع می شود در میان بینندگان تلویزیون در ساعات روز طرفدار زیادی پیدا کرده است

ادامه خواندن “برنامه سیمای خانواده شبکه یک – ویبره”

آشپزی ساناز و سانیا – ویبره

آشپزی ساناز و سانیا – نکات آشپزی

آشپزی ساناز و سانیا - نکات آشپزی
ساناز مینائی از سال ۱۳۶۱ در ایران به تدریس هنرهای چون تزئینی سبزیجات و میوه‌آرایی آشپزی، شیرینی‌پزی، دکورکیک، و مدیریت خانواده پرداخته است.

ادامه خواندن “آشپزی ساناز و سانیا – ویبره”

نکاتی درباره آشپزی – ویبره

نکاتی درباره آشپزی – نکات آشپزی

نکاتی درباره آشپزی - نکات آشپزی
۱-برای تهیه زرشک پلو، چون زرشک لطیف بوده و سریع می سوزد بهتراست پس از داغ شدن روغن، زرشک را کمی تفت داده و بلافاصله شکرو کمی آب را به آن اضافه کنید تا زرشک حالت مربایی به خود بگیرد .

ادامه خواندن “نکاتی درباره آشپزی – ویبره”

نکاتی در مورد تخم مرغ آب پز – ویبره

نکاتی در مورد تخم مرغ آب پز – نکات آشپزی

نکاتی در مورد تخم مرغ آب پز - نکات آشپزی
برای آب پز کردن تخم مرغ ، مقدار کمی نمک و سرکه به آب اضافه کنید. در این حالت ، اگر پوست تخم مرغ شکسته شود ،

ادامه خواندن “نکاتی در مورد تخم مرغ آب پز – ویبره”

آشپزی رزا منتظمی – ویبره

آشپزی رزا منتظمی – نکات آشپزی

آشپزی رزا منتظمی - نکات آشپزی
فاطمه بحرینی مشهور به رزا منتظمی (زاده ۱۳۰۱ – درگذشته ۱ آبان ۱۳۸۸)، استاد آشپزی و نویسنده کتاب مشهور «هنر آشپزی» بود.

ادامه خواندن “آشپزی رزا منتظمی – ویبره”

استفاده از سویا در گوشت – ویبره

استفاده از سویا در گوشت – نکات آشپزی

استفاده از سویا در گوشت - نکات آشپزی
گرم سویا را درون آب خیس کنید. بعد از چند ساعت که سویاها کاملاً خیس شدند آنها را چرخ کنید.

ادامه خواندن “استفاده از سویا در گوشت – ویبره”

نکاتی برای پخت بهتر ماکارونی – ویبره

نکاتی برای پخت بهتر ماکارونی – نکات آشپزی

نکاتی برای پخت بهتر ماکارونی - نکات آشپزی
۱-چند قاشق غذا خوری روغن
داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

ادامه خواندن “نکاتی برای پخت بهتر ماکارونی – ویبره”