با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ – ویبره

با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ نکات آشپزی

با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ نکات آشپزی
اگر میوه‌های عید روی دست‌تان مانده، بخوانید – با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟

ادامه خواندن با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ – ویبره

روش بخار پز کردن سبزیجات – ویبره

روش بخار پز کردن سبزیجات – نکات آشپزی

روش بخار پز کردن سبزیجات - نکات آشپزی
در گذشته انواع سبزی‌ها به شکل سبزی خوردن، سالاد یا برای تهیه انواع خورش‌ (مثل خورش کدو، بادمجان، کرفس و …) مورد استفاده قرار می‌گرفتند،

ادامه خواندن روش بخار پز کردن سبزیجات – ویبره

بر طرف ساختن بوی پیاز و سیر از دست – ویبره

بر طرف ساختن بوی پیاز و سیر از دست – نکات آشپزی

بر طرف ساختن بوی پیاز و سیر از دست - نکات آشپزی
بهترین راه برای برطرف کردن بوی پیاز و سیر از دست آن است که دستان خود را به جای صابون،

ادامه خواندن بر طرف ساختن بوی پیاز و سیر از دست – ویبره

روشهای سرخ کردن صحیح – ویبره

روشهای سرخ کردن صحیح – نکات آشپزی

روشهای سرخ کردن صحیح - نکات آشپزی
۱ – برای سرخ کردن، از روغن مایع استفاده کنید. البته، بعد از هر بار مصرف، روغن غذا را بگیرید و آن را دور بریزید زیرا روغن مایع بعد از یک بار سرخ شدن، نباید برای بار دوم استفاده شود.

ادامه خواندن روشهای سرخ کردن صحیح – ویبره

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان – ویبره

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان – نکات آشپزی

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان - نکات آشپزی
می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده وباور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :

ادامه خواندن راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان – ویبره

خوشمزه تر شدن کوکو سبزی – ویبره

خوشمزه تر شدن کوکو سبزی – نکات آشپزی

خوشمزه تر شدن کوکو سبزی - نکات آشپزی
برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی ، از گردوی خرد شده و زرشک(بر اساس ذائقه ی خود)

ادامه خواندن خوشمزه تر شدن کوکو سبزی – ویبره

برنامه سیمای خانواده شبکه یک – ویبره

برنامه سیمای خانواده شبکه یک – نکات آشپزی

برنامه سیمای خانواده شبکه یک - نکات آشپزی
برنامه سیمای خانواده که هر روز ساعت۱۱/۳۰ دقیقه شروع می شود در میان بینندگان تلویزیون در ساعات روز طرفدار زیادی پیدا کرده است

ادامه خواندن برنامه سیمای خانواده شبکه یک – ویبره

خشک کردن لیمو و میوه ها – ویبره

خشک کردن لیمو و میوه ها – نکات آشپزی

خشک کردن لیمو و میوه ها - نکات آشپزی
ابتدا لیمو را شسته و کاملاٌ خشک می کنیم درون سینی استیل قرار داده و در مقابل نور خورشید می گذاریم .

ادامه خواندن خشک کردن لیمو و میوه ها – ویبره

اگر فلفل غذای شما زیاد شد – ویبره

اگر فلفل غذای شما زیاد شد – نکات آشپزی

اگر فلفل غذای شما زیاد شد - نکات آشپزی
اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است ، (با توجه به طعم اصلی غذا) چند دقیقه قبل از آن که غذا را از روی حرارت بردارید ،

ادامه خواندن اگر فلفل غذای شما زیاد شد – ویبره