با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ – ویبره

با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ نکات آشپزی

با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ نکات آشپزی
اگر میوه‌های عید روی دست‌تان مانده، بخوانید – با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟

ادامه خواندن “با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ – ویبره”

روشهای سرخ کردن صحیح – ویبره

روشهای سرخ کردن صحیح – نکات آشپزی

روشهای سرخ کردن صحیح - نکات آشپزی
۱ – برای سرخ کردن، از روغن مایع استفاده کنید. البته، بعد از هر بار مصرف، روغن غذا را بگیرید و آن را دور بریزید زیرا روغن مایع بعد از یک بار سرخ شدن، نباید برای بار دوم استفاده شود.

ادامه خواندن “روشهای سرخ کردن صحیح – ویبره”

دستور کلی برای طبخ برنج – ویبره

دستور کلی برای طبخ برنج – نکات آشپزی

دستور کلی برای طبخ برنج - نکات آشپزی
مواد لازم : 
برنج  ۴ فنجان
نمک  ۱ قاشق مرباخوری
روغن  ۲ قاشق سوپخوری

ادامه خواندن “دستور کلی برای طبخ برنج – ویبره”

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان – ویبره

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان – نکات آشپزی

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان - نکات آشپزی
می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده وباور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :

ادامه خواندن “راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان – ویبره”

اگر فلفل غذای شما زیاد شد – ویبره

اگر فلفل غذای شما زیاد شد – نکات آشپزی

اگر فلفل غذای شما زیاد شد - نکات آشپزی
اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است ، (با توجه به طعم اصلی غذا) چند دقیقه قبل از آن که غذا را از روی حرارت بردارید ،

ادامه خواندن “اگر فلفل غذای شما زیاد شد – ویبره”

نکاتی برای انواع خورش – ویبره

نکاتی برای انواع خورش – نکات آشپزی

نکاتی برای انواع خورش - نکات آشپزی
خورش را نباید زیاد بهم زد زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آنه می شود .

ادامه خواندن “نکاتی برای انواع خورش – ویبره”

راحت ترین و لذیذترین شیوه‌ی پخت زبان – ویبره

راحت ترین و لذیذترین شیوه‌ی پخت زبان – نکات آشپزی

راحت ترین و لذیذترین شیوه‌ی پخت زبان - نکات آشپزی
زبان گاو وگوساله جزو انواع غذاهای لذیذ و مقوی و سرشار از آهن به شمار می‌آید و علاوه بر اینکه برای کودکان و نوجوانان در حال رشد بسیار مفید است ،

ادامه خواندن “راحت ترین و لذیذترین شیوه‌ی پخت زبان – ویبره”

جلوگیری از وارفتن کوفته تبریزی – ویبره

جلوگیری از وارفتن کوفته تبریزی – نکات آشپزی

جلوگیری از وارفتن کوفته تبریزی - نکات آشپزی
برای اینکه کوفته های شما در آب از هم نپاشد ، قدری آرد و تخم مرغ به مواد آن بیافزائید ۲_ می توانید مقداری عدس خام را چرخ کرده و در موادتان از آن استفاده کنید

ادامه خواندن “جلوگیری از وارفتن کوفته تبریزی – ویبره”

سریعترین و ساده ترین روش پخت لازانیا! – ویبره

سریعترین و ساده ترین روش پخت لازانیا! – نکات آشپزی

سریعترین و ساده ترین روش پخت لازانیا! - نکات آشپزی
با روش پخت سریع وآسان لا زانیا هر گاه که اراده کنید به راحتی ودر مدت زمانی بسیار کمتر از روشهای دیگر پخت آن می توانید یک لازانیای خوشمزه را میل کنید.

ادامه خواندن “سریعترین و ساده ترین روش پخت لازانیا! – ویبره”

جلوگیری از شکرک زدن عسل – ویبره

جلوگیری از شکرک زدن عسل – نکات آشپزی

جلوگیری از شکرک زدن عسل - نکات آشپزی
می توانید عسل را در ظرفی که در آن محکم بسته می شود بریزید، به صورتی که آب داخل آن نشود حالا ظرف بزرگتر دیگری بردارید

ادامه خواندن “جلوگیری از شکرک زدن عسل – ویبره”

روش صحیح فریز کردن مواد غذایی – ویبره

روش صحیح فریز کردن مواد غذایی – نکات آشپزی

روش صحیح فریز کردن مواد غذایی - نکات آشپزی
حتماً شما هم مثل خیلی ها با شروع پاییز انواع مواد غذایی را فریز می کنید تا در پاییز و زمستان از آنها استفاده کنید. اما آیا روش علمی این کار را می دانید؟

ادامه خواندن “روش صحیح فریز کردن مواد غذایی – ویبره”

هفت روش برای خوشمزه تر کردن غذا – ویبره

هفت روش برای خوشمزه تر کردن غذا – نکات آشپزی

هفت روش برای خوشمزه تر کردن غذا - نکات آشپزی
تکنیک و تجربه های ساده که به شما معرفی می‌کنیم کمک می‌کند تا غذائی خوشمزه‌تر و سالمتر داشته باشید .با ما همراه باشید..

ادامه خواندن “هفت روش برای خوشمزه تر کردن غذا – ویبره”

پخت کیک بدون داشتن شیر – ویبره

پخت کیک بدون داشتن شیر – نکات آشپزی

پخت کیک بدون داشتن شیر - نکات آشپزی
برای تهیه ی انواع کیک، به جای شیر می توانید آب میوه را جایگزین کنید، به این ترتیب طعم کیک شما هم تغییر خواهد کرد

ادامه خواندن “پخت کیک بدون داشتن شیر – ویبره”

نحوه ی دم کردن چای – ویبره

نحوه ی دم کردن چای – نکات آشپزی

نحوه ی دم کردن چای - نکات آشپزی
نحوه ی دم کردن چای: چای رو میشه با چند مدل چای ترکیب کرد که از لحاظ طعم – عطر و رنگ چای ایده آل بشه.- چای ترجیحا الک شده باشه بهتره.

ادامه خواندن “نحوه ی دم کردن چای – ویبره”

به خانه برمی‏گردیم – ویبره

به خانه برمی‏گردیم – نکات آشپزی

به خانه برمی‏گردیم - نکات آشپزی
برنامه به خانه بر می گردیم یک برنامه ترکیبی زنده واستودیی است که در یک خانه دکورین تلویزیونی با همراهی مجریان

ادامه خواندن “به خانه برمی‏گردیم – ویبره”