با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ – ویبره

با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ نکات آشپزی

با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ نکات آشپزی
اگر میوه‌های عید روی دست‌تان مانده، بخوانید – با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟

ادامه خواندن “با میوه‌های مانده چه‌کار کنیم؟ – ویبره”

پاک کردن سالم سبزیجات – ویبره

پاک کردن سالم سبزیجات – نکات آشپزی

پاک کردن سالم سبزیجات - نکات آشپزی
● اهمیت مصرف سبزیجات سبزیجات و میوه‌ها سرشار از ویتامینهای گروه A و گروه C بوده و همچنین حاوی مقداری ویتامین B ، آهن و مقدار قابل توجهی فیبر هستند.

ادامه خواندن “پاک کردن سالم سبزیجات – ویبره”

نکاتی مفید برای درست کردن سالاد – ویبره

نکاتی مفید برای درست کردن سالاد – نکات آشپزی

نکاتی مفید برای درست کردن سالاد - نکات آشپزی
مواد لازم :
علاقه  قدری
طرز تهیه :
در مورد سالادها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید :

ادامه خواندن “نکاتی مفید برای درست کردن سالاد – ویبره”

چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟ – ویبره

چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟ – نکات آشپزی

چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟ - نکات آشپزی
با اینکه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان نمى آید .

ادامه خواندن “چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟ – ویبره”

روشهای سرخ کردن صحیح – ویبره

روشهای سرخ کردن صحیح – نکات آشپزی

روشهای سرخ کردن صحیح - نکات آشپزی
۱ – برای سرخ کردن، از روغن مایع استفاده کنید. البته، بعد از هر بار مصرف، روغن غذا را بگیرید و آن را دور بریزید زیرا روغن مایع بعد از یک بار سرخ شدن، نباید برای بار دوم استفاده شود.

ادامه خواندن “روشهای سرخ کردن صحیح – ویبره”

دستور کلی برای طبخ برنج – ویبره

دستور کلی برای طبخ برنج – نکات آشپزی

دستور کلی برای طبخ برنج - نکات آشپزی
مواد لازم : 
برنج  ۴ فنجان
نمک  ۱ قاشق مرباخوری
روغن  ۲ قاشق سوپخوری

ادامه خواندن “دستور کلی برای طبخ برنج – ویبره”

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان – ویبره

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان – نکات آشپزی

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان - نکات آشپزی
می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده وباور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :

ادامه خواندن “راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان – ویبره”

اگر فلفل غذای شما زیاد شد – ویبره

اگر فلفل غذای شما زیاد شد – نکات آشپزی

اگر فلفل غذای شما زیاد شد - نکات آشپزی
اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است ، (با توجه به طعم اصلی غذا) چند دقیقه قبل از آن که غذا را از روی حرارت بردارید ،

ادامه خواندن “اگر فلفل غذای شما زیاد شد – ویبره”

نکاتی برای انواع خورش – ویبره

نکاتی برای انواع خورش – نکات آشپزی

نکاتی برای انواع خورش - نکات آشپزی
خورش را نباید زیاد بهم زد زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آنه می شود .

ادامه خواندن “نکاتی برای انواع خورش – ویبره”

راحت ترین و لذیذترین شیوه‌ی پخت زبان – ویبره

راحت ترین و لذیذترین شیوه‌ی پخت زبان – نکات آشپزی

راحت ترین و لذیذترین شیوه‌ی پخت زبان - نکات آشپزی
زبان گاو وگوساله جزو انواع غذاهای لذیذ و مقوی و سرشار از آهن به شمار می‌آید و علاوه بر اینکه برای کودکان و نوجوانان در حال رشد بسیار مفید است ،

ادامه خواندن “راحت ترین و لذیذترین شیوه‌ی پخت زبان – ویبره”