طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی – ویبره

طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی – غذای شمالی

طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی
ابتدا مرغ را می‌‌پزیم و سپس کمی تفت می‌‌دهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ می‌‌کنیم، آن‌گاه مرغ و سبزی را در کمی آب می‌‌ریزیم و روی اجاق می‌‌گذاریم…

ادامه خواندن “طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی – ویبره”

طرز تهیه فسنجان گیلانی – ویبره

طرز تهیه فسنجان گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه فسنجان گیلانی
گیلانى ها فسنجان را همیشه ترش می پسندند، اما در صورتی که بخواهیم فسنجان را شیرین کنیم، دو قاشق شکر در آخر کار به خورش اضافه می کنیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه فسنجان گیلانی – ویبره”

طرز تهیه آش قلیه (گیلان) – ویبره

طرز تهیه آش قلیه (گیلان) – غذای شمالی

طرز تهیه آش قلیه (گیلان)
گوشت چرخ‏ کرده را با ۱ عدد پیاز رنده شده ورز دهید و کمی فلفل و نمک افزوده با آن سر گنجشکی آماده کنید و به همراه سبزی به آش بیفزایید…

ادامه خواندن “طرز تهیه آش قلیه (گیلان) – ویبره”

طرز تهیه ترشی نازخاتون – ویبره

طرز تهیه ترشی نازخاتون – غذای شمالی

طرز تهیه ترشی نازخاتون
آشپزی آسان با آکا الکتریک را تجربه کنید . ما در این سایت آموزش آشپزی آنلاین را در اختیار شما قرار داده ایم تا به راحتی از این موضوع لذت ببرید…

ادامه خواندن “طرز تهیه ترشی نازخاتون – ویبره”

طرز تهیه کویی آش گیلانی – ویبره

طرز تهیه کویی آش گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه کویی آش گیلانی
مواد لازم برای آشپزی
برای ۶ تا ۸ نفر:
 کدو حلوائی   ۲ کیلوگرم
برنج   ۱ لیوان
شیر    ۲ لیوان

ادامه خواندن “طرز تهیه کویی آش گیلانی – ویبره”

ماهی گردپیچ ( گیلان ) – ویبره

ماهی گردپیچ ( گیلان ) – غذای شمالی

ماهی گردپیچ ( گیلان )
مواد لازم برای آشپزی
ماهی درشت=یک عدد
سبزی(ترخان-نعناع-گشنیز)=نیم کیلو
گردوی چرخ شده=۲۵۰ گرم
زرشک=نیم پیمانه

ادامه خواندن “ماهی گردپیچ ( گیلان ) – ویبره”

طرز تهیه قلیه سیر – ویبره

طرز تهیه قلیه سیر – غذای شمالی

طرز تهیه قلیه سیر
مواد لازم برای آشپزی
برگ سیر دو دسته
خوتیکا (پرنده هوایی) یک عدد
لپه ۱۰۰ گرم
تخم‌مرغ دو عدد
گوجه‌فرنگی یک عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه قلیه سیر – ویبره”

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی – ویبره

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی
اول برگ سیر را می شوییم وبا چاقو به اندازه نیم سانت همه را خرد می کنیم وبعد انرا خوب سرخ می کنیم کمی زرد چوبه میزنیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه سیر قلیه گیلانی – ویبره”

طرز تهیه شامی گیلانی – ویبره

طرز تهیه شامی گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه شامی گیلانی
مواد لازم برای آشپزی
برای ۶ نفر :
گوشت گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه شامی گیلانی – ویبره”

کوکوی اشبل (غذای گیلانی) – ویبره

کوکوی اشبل (غذای گیلانی) – غذای شمالی

کوکوی اشبل (غذای گیلانی)
وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را برش می‌زنیم و برمی‌گردانیم تا روی دیگر آن هم بپزد. زمان لازم برای پخت این کوکو، نیم ساعت تا چهل دقیقه می‌باشد…

ادامه خواندن “کوکوی اشبل (غذای گیلانی) – ویبره”

مرغ فسنجان یا مرغ لاکو – ویبره

مرغ فسنجان یا مرغ لاکو – غذای شمالی

مرغ فسنجان یا مرغ لاکو
مواد لازم برای آشپزی

مرغابی یا اردک یا مرغ محلی

 مغز گردو ساییده شده

ادامه خواندن “مرغ فسنجان یا مرغ لاکو – ویبره”

شیش انداز گیلانی غذای سبزیجاتی – ویبره

شیش انداز گیلانی غذای سبزیجاتی – غذای شمالی

شیش انداز گیلانی غذای سبزیجاتی
مغز گردو را دو با چرخ کنید تا کاملاً نرم شود . پیاز رنده شده را با یک قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود. مغز گردو را به آن اضافه کنید و با پیاز تفت دهید…

ادامه خواندن “شیش انداز گیلانی غذای سبزیجاتی – ویبره”

ترش شامی (کال شامی) – ویبره

ترش شامی (کال شامی) – غذای شمالی

ترش شامی (کال شامی)
ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کرده سپس تخم مرغها و نمک و فلفل و دارچین و …زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از مواد بصورت کتلت

ادامه خواندن “ترش شامی (کال شامی) – ویبره”

طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی – ویبره

طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی
سه عدد از پرتقالها را پوست کنده آنرا پر پر نموده مغز آنها را از پوست جدا کرده در شکم مرغابی جای دهید .

ادامه خواندن “طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی – ویبره”

ترشی کباب گیلانی – ویبره

ترشی کباب گیلانی – غذای شمالی

ترشی کباب گیلانی
کباب ترش یا ترشی کباب یکی از غذاهای معروف گیلانی بوده که در خطه شمال ایران بسیار معروف می باشد که اکثر مسافران شمال به محض ورود سراغ آن را می گیرند…

ادامه خواندن “ترشی کباب گیلانی – ویبره”