طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی – ویبره

طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی – غذای شمالی

طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی
ابتدا مرغ را می‌‌پزیم و سپس کمی تفت می‌‌دهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ می‌‌کنیم، آن‌گاه مرغ و سبزی را در کمی آب می‌‌ریزیم و روی اجاق می‌‌گذاریم…

ادامه مطلب …

ماهی گردپیچ ( گیلان ) – ویبره

ماهی گردپیچ ( گیلان ) – غذای شمالی

ماهی گردپیچ ( گیلان )
مواد لازم برای آشپزی
ماهی درشت=یک عدد
سبزی(ترخان-نعناع-گشنیز)=نیم کیلو
گردوی چرخ شده=۲۵۰ گرم
زرشک=نیم پیمانه

ادامه مطلب …

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی – ویبره

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی
اول برگ سیر را می شوییم وبا چاقو به اندازه نیم سانت همه را خرد می کنیم وبعد انرا خوب سرخ می کنیم کمی زرد چوبه میزنیم…

ادامه مطلب …

کوکوی اشبل (غذای گیلانی) – ویبره

کوکوی اشبل (غذای گیلانی) – غذای شمالی

کوکوی اشبل (غذای گیلانی)
وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را برش می‌زنیم و برمی‌گردانیم تا روی دیگر آن هم بپزد. زمان لازم برای پخت این کوکو، نیم ساعت تا چهل دقیقه می‌باشد…

ادامه مطلب …

شیش انداز گیلانی غذای سبزیجاتی – ویبره

شیش انداز گیلانی غذای سبزیجاتی – غذای شمالی

شیش انداز گیلانی غذای سبزیجاتی
مغز گردو را دو با چرخ کنید تا کاملاً نرم شود . پیاز رنده شده را با یک قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود. مغز گردو را به آن اضافه کنید و با پیاز تفت دهید…

ادامه مطلب …

ترش شامی (کال شامی) – ویبره

ترش شامی (کال شامی) – غذای شمالی

ترش شامی (کال شامی)
ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کرده سپس تخم مرغها و نمک و فلفل و دارچین و …زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از مواد بصورت کتلت

ادامه مطلب …

طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی – ویبره

طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی
سه عدد از پرتقالها را پوست کنده آنرا پر پر نموده مغز آنها را از پوست جدا کرده در شکم مرغابی جای دهید .

ادامه مطلب …

ترشی کباب گیلانی – ویبره

ترشی کباب گیلانی – غذای شمالی

ترشی کباب گیلانی
کباب ترش یا ترشی کباب یکی از غذاهای معروف گیلانی بوده که در خطه شمال ایران بسیار معروف می باشد که اکثر مسافران شمال به محض ورود سراغ آن را می گیرند…

ادامه مطلب …

مــرغ تـرش – ویبره

مــرغ تـرش – غذای شمالی

مــرغ تـرش
مرغ را پس از پاک کرد‌ن و شستن تکه تکه می‌کنیم و د‌ر روغن سرخ می‌کـنیم. سبزی، گرد‌و، سیر و پیاز را با هم ….مخلوط می‌کنیم و به صورت نیمه سرخ د‌ر می‌آوریم و آن را با مرغ سرخ شد‌ه

ادامه مطلب …

طرز تهیه میرزا قاسمی غذای گیلانی – ویبره

طرز تهیه میرزا قاسمی غذای گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه میرزا قاسمی غذای گیلانی
ابتدا بادمجان را پوست گرفته و با چاقو قطعه قطعه می کنیم سپس سیر رنده یا کوبیده شده را بهمراه یک قاشق چایخوری سرخالی زردچوبه و ۳-۲ قاشق غذا خوری روغن و کمی نمک با حرارت کم تفت داده تا طلایی شود…

ادامه مطلب …

توی دل مازندرانی – ویبره

توی دل مازندرانی – غذای شمالی

توی دل مازندرانی
 درست کردن غذا از سایر شهر و کشور‌ها شاید به نظر مطلوب نیاید چون ممکن است ذائقه ما به آن غذا عادت نداشته باشد اما اگر در برنامه غذایی خود هرچند وقت یک بار غذاهای متفاوت را قرار بدهیم شاید پختن غذا برای خودمان هم متنوع‌تر به نظر برسد.

ادامه مطلب …

کاکا با آرد گندم غذای گیلانی – ویبره

کاکا با آرد گندم غذای گیلانی – غذای شمالی

کاکا با آرد گندم غذای گیلانی
کدو حلوایی ها را خوب له کرده و نرم کنید و تمام

مواد لازم برای آشپزی
را با هم مخلوط کنید و به صورت خمیر درآورید…

ادامه مطلب …