طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی – ویبره

طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی – غذای شمالی

طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی
ابتدا مرغ را می‌‌پزیم و سپس کمی تفت می‌‌دهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ می‌‌کنیم، آن‌گاه مرغ و سبزی را در کمی آب می‌‌ریزیم و روی اجاق می‌‌گذاریم…

ادامه خواندن “طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی – ویبره”

شامی ماسوله – ویبره

شامی ماسوله – غذای شمالی

شامی ماسوله
پیاز را رنده درشت کنید و داخل گوشت بریزید ادویه ذکر شده را به مقدار فراوان به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید حالا تخم مرغ ها را اضافه کنید و باز هم به مدت ۵ دقیقه ورز بدید. ماهیتابه را باید از قبل داغ کنید و روغن بریزید. حالا …

ادامه خواندن “شامی ماسوله – ویبره”

چغرتمه غذای گیلانی – ویبره

چغرتمه غذای گیلانی – غذای شمالی

چغرتمه غذای گیلانی
مرغ را پاک کرده و آن را چند قطعه کنید. سپس کمی آن را سرخ کنید و با پیاز و زعفران حل شده و ۲ لیوان آب بگذارید بپزد.

ادامه خواندن “چغرتمه غذای گیلانی – ویبره”

شش کباب(کباب سیخی) – ویبره

شش کباب(کباب سیخی) – غذای شمالی

شش کباب(کباب سیخی)
زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم داخل ماست می ریزیم. پیاز رنده شده و فلفل کوبیده و آبلیمو را اضافه می کنیم …و بهم می زنیم.گوشت ها را به شکل مکعبهایی به پهنای دو بند انگشت

ادامه خواندن “شش کباب(کباب سیخی) – ویبره”

طرز تهیه فرنی گیلانی – ویبره

طرز تهیه فرنی گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه فرنی گیلانی
شیر ، خامه ، شکر ، گلاب و خلال بادام را با هم در ظرفی می ریزیم و سه ساعت قبل از پختن در یخچال می‌گذاریم…

ادامه خواندن “طرز تهیه فرنی گیلانی – ویبره”

ماهی شکم پر یا گردپیچ(کبابی) – ویبره

ماهی شکم پر یا گردپیچ(کبابی) – غذای شمالی

ماهی شکم پر یا گردپیچ(کبابی)
شکم ماهی را شکاف کوچکی می دهیم، سبزی را با آسیاب سبزی خورد کن آکا ریز خرد می کنیم و با پیاز داغ کمی سرخ می کنیم و کمی نمک و فلفل به آن می زنیم، گردو و زرشک را داخل این مایه می ریزیم و…

ادامه خواندن “ماهی شکم پر یا گردپیچ(کبابی) – ویبره”

طرز تهیه فسنجان گیلانی – ویبره

طرز تهیه فسنجان گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه فسنجان گیلانی
گیلانى ها فسنجان را همیشه ترش می پسندند، اما در صورتی که بخواهیم فسنجان را شیرین کنیم، دو قاشق شکر در آخر کار به خورش اضافه می کنیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه فسنجان گیلانی – ویبره”

طرز تهیه آش قلیه (گیلان) – ویبره

طرز تهیه آش قلیه (گیلان) – غذای شمالی

طرز تهیه آش قلیه (گیلان)
گوشت چرخ‏ کرده را با ۱ عدد پیاز رنده شده ورز دهید و کمی فلفل و نمک افزوده با آن سر گنجشکی آماده کنید و به همراه سبزی به آش بیفزایید…

ادامه خواندن “طرز تهیه آش قلیه (گیلان) – ویبره”

طرز تهیه ترشی نازخاتون – ویبره

طرز تهیه ترشی نازخاتون – غذای شمالی

طرز تهیه ترشی نازخاتون
آشپزی آسان با آکا الکتریک را تجربه کنید . ما در این سایت آموزش آشپزی آنلاین را در اختیار شما قرار داده ایم تا به راحتی از این موضوع لذت ببرید…

ادامه خواندن “طرز تهیه ترشی نازخاتون – ویبره”

طرز تهیه کویی آش گیلانی – ویبره

طرز تهیه کویی آش گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه کویی آش گیلانی
مواد لازم برای آشپزی
برای ۶ تا ۸ نفر:
 کدو حلوائی   ۲ کیلوگرم
برنج   ۱ لیوان
شیر    ۲ لیوان

ادامه خواندن “طرز تهیه کویی آش گیلانی – ویبره”

ماهی گردپیچ ( گیلان ) – ویبره

ماهی گردپیچ ( گیلان ) – غذای شمالی

ماهی گردپیچ ( گیلان )
مواد لازم برای آشپزی
ماهی درشت=یک عدد
سبزی(ترخان-نعناع-گشنیز)=نیم کیلو
گردوی چرخ شده=۲۵۰ گرم
زرشک=نیم پیمانه

ادامه خواندن “ماهی گردپیچ ( گیلان ) – ویبره”

طرز تهیه قلیه سیر – ویبره

طرز تهیه قلیه سیر – غذای شمالی

طرز تهیه قلیه سیر
مواد لازم برای آشپزی
برگ سیر دو دسته
خوتیکا (پرنده هوایی) یک عدد
لپه ۱۰۰ گرم
تخم‌مرغ دو عدد
گوجه‌فرنگی یک عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه قلیه سیر – ویبره”

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی – ویبره

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی
اول برگ سیر را می شوییم وبا چاقو به اندازه نیم سانت همه را خرد می کنیم وبعد انرا خوب سرخ می کنیم کمی زرد چوبه میزنیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه سیر قلیه گیلانی – ویبره”

طرز تهیه شامی گیلانی – ویبره

طرز تهیه شامی گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه شامی گیلانی
مواد لازم برای آشپزی
برای ۶ نفر :
گوشت گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه شامی گیلانی – ویبره”