طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی – ویبره

طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی – غذای شمالی

طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی
ابتدا مرغ را می‌‌پزیم و سپس کمی تفت می‌‌دهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ می‌‌کنیم، آن‌گاه مرغ و سبزی را در کمی آب می‌‌ریزیم و روی اجاق می‌‌گذاریم…

ادامه خواندن طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی – ویبره

تاس کباب گیلانی – ویبره

تاس کباب گیلانی – غذای شمالی

تاس کباب گیلانی
پیاز را پوست گرفته، حلقه حلقه می کنیم، سپس گوشت را قطعه قطعه کرده، با کمی روغن تفت می دهیم و یک لایه روی پیاز می چینیم…

ادامه خواندن تاس کباب گیلانی – ویبره

طرز تهیه میرزا قاسمی غذای گیلانی – ویبره

طرز تهیه میرزا قاسمی غذای گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه میرزا قاسمی غذای گیلانی
ابتدا بادمجان را پوست گرفته و با چاقو قطعه قطعه می کنیم سپس سیر رنده یا کوبیده شده را بهمراه یک قاشق چایخوری سرخالی زردچوبه و ۳-۲ قاشق غذا خوری روغن و کمی نمک با حرارت کم تفت داده تا طلایی شود…

ادامه خواندن طرز تهیه میرزا قاسمی غذای گیلانی – ویبره

ماهی گردپیچ ( گیلان ) – ویبره

ماهی گردپیچ ( گیلان ) – غذای شمالی

ماهی گردپیچ ( گیلان )
مواد لازم برای آشپزی
ماهی درشت=یک عدد
سبزی(ترخان-نعناع-گشنیز)=نیم کیلو
گردوی چرخ شده=۲۵۰ گرم
زرشک=نیم پیمانه

ادامه خواندن ماهی گردپیچ ( گیلان ) – ویبره

شامی ماسوله – ویبره

شامی ماسوله – غذای شمالی

شامی ماسوله
پیاز را رنده درشت کنید و داخل گوشت بریزید ادویه ذکر شده را به مقدار فراوان به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید حالا تخم مرغ ها را اضافه کنید و باز هم به مدت ۵ دقیقه ورز بدید. ماهیتابه را باید از قبل داغ کنید و روغن بریزید. حالا …

ادامه خواندن شامی ماسوله – ویبره

طرز تهیه دلار غذای شمالی – ویبره

طرز تهیه دلار غذای شمالی – غذای شمالی

طرز تهیه دلار غذای شمالی
دلار مخلوطى است از سبزى هاى معطر با مقدارى نمک که در گیلان آن را بجاى نمک با میوه هاى ترش مثل گوجه سبز, پرتقال ترش, توت سرخ, سیب ترش و مخصوصا با خیار مى خورند.همچنین مخلوطى از دلار با شکر و سرکه با کاهو صرف مى شود. ضمنا گوجه سبز ترش را در ظرفى بزرگ یا طشت مى شکنند یا له مى کنند با دلار مخلوط کرده و مى خورند که آلوچه دشکن نامیده می شود و بسیار خوشمزه است

ادامه خواندن طرز تهیه دلار غذای شمالی – ویبره

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی – ویبره

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه سیر قلیه گیلانی
اول برگ سیر را می شوییم وبا چاقو به اندازه نیم سانت همه را خرد می کنیم وبعد انرا خوب سرخ می کنیم کمی زرد چوبه میزنیم…

ادامه خواندن طرز تهیه سیر قلیه گیلانی – ویبره

شش کباب(کباب سیخی) – ویبره

شش کباب(کباب سیخی) – غذای شمالی

شش کباب(کباب سیخی)
زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم داخل ماست می ریزیم. پیاز رنده شده و فلفل کوبیده و آبلیمو را اضافه می کنیم …و بهم می زنیم.گوشت ها را به شکل مکعبهایی به پهنای دو بند انگشت

ادامه خواندن شش کباب(کباب سیخی) – ویبره

طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی – ویبره

طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی
با آغاز فصل بهار و شروع مسافرت های نوروزی سفر به شهرهای شمالی کشور افزایش می یابد . در شهرهای شمالی غذاهای محلی که اکثرا هم با سبزیجاتی که مختص همان خطه هستند تهیه می شود

ادامه خواندن طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی – ویبره

کوکوی اشبل (غذای گیلانی) – ویبره

کوکوی اشبل (غذای گیلانی) – غذای شمالی

کوکوی اشبل (غذای گیلانی)
وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را برش می‌زنیم و برمی‌گردانیم تا روی دیگر آن هم بپزد. زمان لازم برای پخت این کوکو، نیم ساعت تا چهل دقیقه می‌باشد…

ادامه خواندن کوکوی اشبل (غذای گیلانی) – ویبره