طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی – ویبره

طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی – غذای شمالی

طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی
ابتدا مرغ را می‌‌پزیم و سپس کمی تفت می‌‌دهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ می‌‌کنیم، آن‌گاه مرغ و سبزی را در کمی آب می‌‌ریزیم و روی اجاق می‌‌گذاریم…

ادامه خواندن “طرز تهیه مرغ ترش غذای مازندرانی – ویبره”

مرغ فسنجان یا مرغ لاکو – ویبره

مرغ فسنجان یا مرغ لاکو – غذای شمالی

مرغ فسنجان یا مرغ لاکو
مواد لازم برای آشپزی

مرغابی یا اردک یا مرغ محلی

 مغز گردو ساییده شده

ادامه خواندن “مرغ فسنجان یا مرغ لاکو – ویبره”

شیش انداز گیلانی غذای سبزیجاتی – ویبره

شیش انداز گیلانی غذای سبزیجاتی – غذای شمالی

شیش انداز گیلانی غذای سبزیجاتی
مغز گردو را دو با چرخ کنید تا کاملاً نرم شود . پیاز رنده شده را با یک قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود. مغز گردو را به آن اضافه کنید و با پیاز تفت دهید…

ادامه خواندن “شیش انداز گیلانی غذای سبزیجاتی – ویبره”

ترش شامی (کال شامی) – ویبره

ترش شامی (کال شامی) – غذای شمالی

ترش شامی (کال شامی)
ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کرده سپس تخم مرغها و نمک و فلفل و دارچین و …زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از مواد بصورت کتلت

ادامه خواندن “ترش شامی (کال شامی) – ویبره”

طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی – ویبره

طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی
سه عدد از پرتقالها را پوست کنده آنرا پر پر نموده مغز آنها را از پوست جدا کرده در شکم مرغابی جای دهید .

ادامه خواندن “طرز تهیه خوراک مرغابی گیلانی – ویبره”

ترشی کباب گیلانی – ویبره

ترشی کباب گیلانی – غذای شمالی

ترشی کباب گیلانی
کباب ترش یا ترشی کباب یکی از غذاهای معروف گیلانی بوده که در خطه شمال ایران بسیار معروف می باشد که اکثر مسافران شمال به محض ورود سراغ آن را می گیرند…

ادامه خواندن “ترشی کباب گیلانی – ویبره”

مــرغ تـرش – ویبره

مــرغ تـرش – غذای شمالی

مــرغ تـرش
مرغ را پس از پاک کرد‌ن و شستن تکه تکه می‌کنیم و د‌ر روغن سرخ می‌کـنیم. سبزی، گرد‌و، سیر و پیاز را با هم ….مخلوط می‌کنیم و به صورت نیمه سرخ د‌ر می‌آوریم و آن را با مرغ سرخ شد‌ه

ادامه خواندن “مــرغ تـرش – ویبره”

طرز تهیه میرزا قاسمی غذای گیلانی – ویبره

طرز تهیه میرزا قاسمی غذای گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه میرزا قاسمی غذای گیلانی
ابتدا بادمجان را پوست گرفته و با چاقو قطعه قطعه می کنیم سپس سیر رنده یا کوبیده شده را بهمراه یک قاشق چایخوری سرخالی زردچوبه و ۳-۲ قاشق غذا خوری روغن و کمی نمک با حرارت کم تفت داده تا طلایی شود…

ادامه خواندن “طرز تهیه میرزا قاسمی غذای گیلانی – ویبره”

توی دل مازندرانی – ویبره

توی دل مازندرانی – غذای شمالی

توی دل مازندرانی
 درست کردن غذا از سایر شهر و کشور‌ها شاید به نظر مطلوب نیاید چون ممکن است ذائقه ما به آن غذا عادت نداشته باشد اما اگر در برنامه غذایی خود هرچند وقت یک بار غذاهای متفاوت را قرار بدهیم شاید پختن غذا برای خودمان هم متنوع‌تر به نظر برسد.

ادامه خواندن “توی دل مازندرانی – ویبره”

کاکا با آرد گندم غذای گیلانی – ویبره

کاکا با آرد گندم غذای گیلانی – غذای شمالی

کاکا با آرد گندم غذای گیلانی
کدو حلوایی ها را خوب له کرده و نرم کنید و تمام

مواد لازم برای آشپزی
را با هم مخلوط کنید و به صورت خمیر درآورید…

ادامه خواندن “کاکا با آرد گندم غذای گیلانی – ویبره”

طرز تهیه دلار غذای شمالی – ویبره

طرز تهیه دلار غذای شمالی – غذای شمالی

طرز تهیه دلار غذای شمالی
دلار مخلوطى است از سبزى هاى معطر با مقدارى نمک که در گیلان آن را بجاى نمک با میوه هاى ترش مثل گوجه سبز, پرتقال ترش, توت سرخ, سیب ترش و مخصوصا با خیار مى خورند.همچنین مخلوطى از دلار با شکر و سرکه با کاهو صرف مى شود. ضمنا گوجه سبز ترش را در ظرفى بزرگ یا طشت مى شکنند یا له مى کنند با دلار مخلوط کرده و مى خورند که آلوچه دشکن نامیده می شود و بسیار خوشمزه است

ادامه خواندن “طرز تهیه دلار غذای شمالی – ویبره”

طرز تهیه کدو بره مازندرانی – ویبره

طرز تهیه کدو بره مازندرانی – غذای شمالی

طرز تهیه کدو بره مازندرانی
کدوبره یک غذای مازندرانی و همه‌پسند است که سریع هم آماده می‌شود. اگر پیرو رژیم گیاه‌خواری باشید گزینه خوبی برای شماست.

ادامه خواندن “طرز تهیه کدو بره مازندرانی – ویبره”

طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی – ویبره

طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی
با آغاز فصل بهار و شروع مسافرت های نوروزی سفر به شهرهای شمالی کشور افزایش می یابد . در شهرهای شمالی غذاهای محلی که اکثرا هم با سبزیجاتی که مختص همان خطه هستند تهیه می شود

ادامه خواندن “طرز تهیه باقالی قاتق غذای گیلانی – ویبره”

طرز تهیه کال کباب شمالی – ویبره

طرز تهیه کال کباب شمالی – غذای شمالی

طرز تهیه کال کباب شمالی
کال کباب یک غذای اشتها آور شمالی است که از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز گردو درست می‌شود. کال کباب را با کته و ماهى شور سرو می‌کنند. بعضی‌ها هم از آن به جای ترشى در کنار سایر غذاها استفاده می‌کنند. اگر بخواهید این غذا را برای دو نفر درست کنید؛ باید به شرح زیر عمل کنید:

ادامه خواندن “طرز تهیه کال کباب شمالی – ویبره”

سیر قلیه – ویبره

سیر قلیه – غذای شمالی

سیر قلیه
در ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های مساوی نیم سانتی خرد می کنیم و با پیاز خلال شده تفت می دهیم…

ادامه خواندن “سیر قلیه – ویبره”