طرز تهیه شامی گیلانی – ویبره

طرز تهیه شامی گیلانی – غذای شمالی

طرز تهیه شامی گیلانی
مواد لازم برای آشپزی
برای ۶ نفر :
گوشت گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد

لپه: ۲۵۰ گرم
مغز گردو: ۷۵ گرم
سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: ۵ تا ۶ عدد
روغن مایع: به میزان لازم
زعفران دم کرده: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:
گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. سپس در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.

طرز تهیه شامی گیلانی – Vibre.ir – غذای شمالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *