پاته گوشت و سیب زمینی – ویبره

پاته گوشت و سیب زمینی – پاته

پاته گوشت و سیب زمینی - پاته
مواد لازم :
مواد لازم خمیر پاته :
آرد  ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)
نمک  یک دوم قاشق چایخوری

ادامه خواندن “پاته گوشت و سیب زمینی – ویبره”

پاته چیست؟ – ویبره

پاته چیست؟ – پاته

پاته چیست؟ - پاته
پاته: یک نوع غذای فرانسوی شبیه میتلف هست با این تفاوت که پاته خیلی نرم تهیه میشه و به صورت ورقه های نازکی با نون سرو میشه ، کالباس درواقع نوعی پاته هست.

ادامه خواندن “پاته چیست؟ – ویبره”

پاته زبان گوساله با سس سفید – ویبره

پاته زبان گوساله با سس سفید – پاته

پاته زبان گوساله با سس سفید - پاته
مواد لازم برای چهار نفر:
آرد/۲پیمانه
کره آب کرده/نصف پیمانه
روغن مایع/۲ قاشق غذاخوری

ادامه خواندن “پاته زبان گوساله با سس سفید – ویبره”

پاته آووکادو کالیفرنیا – ویبره

پاته آووکادو کالیفرنیا – پاته

پاته آووکادو کالیفرنیا - پاته
مواد لازم:
آووکادو: ۱ عدد
پیاز سفید ریز خرد شده: ۱ عدد
تخم مرغ پخته: ۲ عدد

ادامه خواندن “پاته آووکادو کالیفرنیا – ویبره”

پاته جگر مرغابی سرخ شده با میوه شیرین – ویبره

پاته جگر مرغابی سرخ شده با میوه شیرین – پاته

پاته جگر مرغابی سرخ شده با میوه شیرین - پاته
مواد لازم:

–        ۴۰۰ گرم پاته جگر مرغابی پخته نشده

–        ۶ ورق خمیر نازک فیلو (۱۶×۱۲ سانتی متر)

ادامه خواندن “پاته جگر مرغابی سرخ شده با میوه شیرین – ویبره”

پاته بادمجان و زیتون – ویبره

پاته بادمجان و زیتون – پاته

پاته بادمجان و زیتون - پاته
این غذا از نظر ارزش تغذیه‌ای، ۱۴۶ کالری دارد.

مواد لازم:

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

ادامه خواندن “پاته بادمجان و زیتون – ویبره”