پاته جگر مرغابی سرخ شده با میوه شیرین – ویبره

پاته جگر مرغابی سرخ شده با میوه شیرین – پاته

پاته جگر مرغابی سرخ شده با میوه شیرین - پاته
مواد لازم:

–        ۴۰۰ گرم پاته جگر مرغابی پخته نشده

–        ۶ ورق خمیر نازک فیلو (۱۶×۱۲ سانتی متر)

ادامه خواندن “پاته جگر مرغابی سرخ شده با میوه شیرین – ویبره”

پاته بادمجان و زیتون – ویبره

پاته بادمجان و زیتون – پاته

پاته بادمجان و زیتون - پاته
این غذا از نظر ارزش تغذیه‌ای، ۱۴۶ کالری دارد.

مواد لازم:

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

ادامه خواندن “پاته بادمجان و زیتون – ویبره”

پاته گوشت و سیب زمینی – ویبره

پاته گوشت و سیب زمینی – پاته

پاته گوشت و سیب زمینی - پاته
مواد لازم :
مواد لازم خمیر پاته :
آرد  ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)
نمک  یک دوم قاشق چایخوری

ادامه خواندن “پاته گوشت و سیب زمینی – ویبره”