پاته چیست؟ – ویبره

پاته چیست؟ – پاته

پاته چیست؟ - پاته
پاته: یک نوع غذای فرانسوی شبیه میتلف هست با این تفاوت که پاته خیلی نرم تهیه میشه و به صورت ورقه های نازکی با نون سرو میشه ، کالباس درواقع نوعی پاته هست.

ادامه خواندن پاته چیست؟ – ویبره

پاته زبان گوساله با سس سفید – ویبره

پاته زبان گوساله با سس سفید – پاته

پاته زبان گوساله با سس سفید - پاته
مواد لازم برای چهار نفر:
آرد/۲پیمانه
کره آب کرده/نصف پیمانه
روغن مایع/۲ قاشق غذاخوری

ادامه خواندن پاته زبان گوساله با سس سفید – ویبره

پاته جگر مرغابی سرخ شده با میوه شیرین – ویبره

پاته جگر مرغابی سرخ شده با میوه شیرین – پاته

پاته جگر مرغابی سرخ شده با میوه شیرین - پاته
مواد لازم:

–        ۴۰۰ گرم پاته جگر مرغابی پخته نشده

–        ۶ ورق خمیر نازک فیلو (۱۶×۱۲ سانتی متر)

ادامه خواندن پاته جگر مرغابی سرخ شده با میوه شیرین – ویبره