دسته: پاته

پاته سیب زمینی – ویبره 0

پاته سیب زمینی – ویبره

پاته سیب زمینی – پاته مواد لازم سیب‌زمینی پخته و رنده شده نیم‌کیلوگرم سوسیس ۲۰۰ گرم نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

پاته گوشت و سیب زمینی – ویبره 0

پاته گوشت و سیب زمینی – ویبره

پاته گوشت و سیب زمینی – پاته مواد لازم :مواد لازم خمیر پاته :آرد  ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)نمک  یک دوم قاشق چایخوری

پاته چیست؟ – ویبره 0

پاته چیست؟ – ویبره

پاته چیست؟ – پاته پاته: یک نوع غذای فرانسوی شبیه میتلف هست با این تفاوت که پاته خیلی نرم تهیه میشه و به صورت ورقه های نازکی با نون سرو میشه ، کالباس درواقع...

پاته زبان گوساله با سس سفید – ویبره 0

پاته زبان گوساله با سس سفید – ویبره

پاته زبان گوساله با سس سفید – پاته مواد لازم برای چهار نفر:آرد/۲پیمانهکره آب کرده/نصف پیمانهروغن مایع/۲ قاشق غذاخوری

پاته آووکادو کالیفرنیا – ویبره 0

پاته آووکادو کالیفرنیا – ویبره

پاته آووکادو کالیفرنیا – پاته مواد لازم:آووکادو: ۱ عددپیاز سفید ریز خرد شده: ۱ عددتخم مرغ پخته: ۲ عدد

پاته جگر مرغابی سرخ شده با میوه شیرین – ویبره 0

پاته جگر مرغابی سرخ شده با میوه شیرین – ویبره

پاته جگر مرغابی سرخ شده با میوه شیرین – پاته مواد لازم: –        ۴۰۰ گرم پاته جگر مرغابی پخته نشده –        ۶ ورق خمیر نازک فیلو (۱۶×۱۲ سانتی متر)

پاته بادمجان و زیتون – ویبره 0

پاته بادمجان و زیتون – ویبره

پاته بادمجان و زیتون – پاته این غذا از نظر ارزش تغذیه‌ای، ۱۴۶ کالری دارد. مواد لازم: روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پاته ماهی – ویبره 0

پاته ماهی – ویبره

پاته ماهی – پاته مواد لازم: ۱. ماهی سفید یا سوف  ۱ کیلو گرم ۲. سس سفید  ۱ پیمانه سرخالی

پاته جگر – ویبره 0

پاته جگر – ویبره

پاته جگر – پاته پاته جگر با پسته شور یا ترش مواد لازم: جگر مرغ یا گوسفند ۲۵۰ گرم پیاز ۱۰۰ گرم

پاته ی مرغ – ویبره 0

پاته ی مرغ – ویبره

پاته ی مرغ – پاته مواد لازمدو پیمانه آرددو سوم  پیمانه روغننصف پیمانه هویج پخته

پاته گوشت – ویبره 0

پاته گوشت – ویبره

پاته گوشت – پاته موادلازم :۱- مغزران گوساله ۷۵۰ گرم۲- سیب زمینى ۲ عدد۳- پیاز ۱ عدد