طرز تهیه پیتزای سبزیجات ترش با کدو – ویبره

طرز تهیه پیتزای سبزیجات ترش با کدو – پیتزا

طرز تهیه پیتزای سبزیجات ترش با کدو - پیتزا
فر را از قبل تا ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید . ظرف تفلونی را در فر بگذارید تا کمی داغ شود کدو ، فلفل های شیرین و پیاز را در آن ریخته پخش کنید . روغن زیتون و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید …

طرز تهیه پیتزای سبزیجات ترش با کدو

مواد لازم :
۳ فنجان کدوی خرد شده مانند پیراشکی ‌،‌ کدوی زرد تابستانی یا کدو
۲ عدد فلفل قرمز یا زرد شیرین به صورت نوارهای پهن
۱ پیاز شیرین بزرگ یا رازیانه و از لبه های آن خرد کرده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه تازه
۲ مثقال پنیر پارمیزان
یک ورق خمیر پیتزا یا نصف مثقال نان شیرینی دانمارکی ( یک ورقه ) به صورت خمیر
۲/۱ فنجان گوجه فرنگی کوچک نصف شده
۲ قاشق غذاخوری سرکه
۱ قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد کرده
۱ فنجان سس خامه ای پارمیزان نگهداری شده در یخچال
۴/۱  فنجان پیاز شیرین خرد شده

طرز تهیه
۱- فر را از قبل  تا ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید . ظرف تفلونی به قطر ۲×۹×۱۳ اینچ ( ۰۸/۵ ×۸۶/۲۲ ×۰۲/۳۳ سانتی متر ) را بردارید . کدو ، فلفل های شیرین و پیاز را در آن ریخته پخش کنید . روغن زیتون و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید . ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آن را کباب کنید یا تا زمانیکه نرم شود و یک بار هم بزنید .

۲- درحالیکه از یک پوست کن سبزیجات استفاده می کنید ،‌ پنیر پارمیزان را به صورت نوارهای باریک برش بزنید . آن را کنار بگذارید . روی یک سطح آرد پاشیده شده خمیر دانمارکی را رول کنید و به اندازه ی یک مستطیل ۹×۱۳ اینچی ( ۸۶/۲۲ ×۰۲/۳۳ سانتی متر) دربیاورید . ظرف را از فر بیرون بیاورید . گوجه ها را به آن اضافه کنید . سبزیجات را با سرکه بلسانی و نصف پنیر پارمیزان مخلوط کنید . سبزیجات را در ظرف ریخته ،‌ آن را پخش کنید .خمیر دانمارکی را روی آن قرار دهید . قسمت لبه ها را جمع کنید . دوباره ظرف را داخل فر قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید بماند تا خمیر پف کرده و طلایی شود  .

۳- ظرف را از فر درآورده ، اجازه دهید تا ۵ دقیقه خنک شود . یک ظرف دیگر به قطر ۱×۱۰×۱۵ اینچ ( ۵۴/۲ × ۴۰/۲۵ ×۱۰/۳۸ سانتی متر ) را روی ظرف قبلی قرار دهید . با دقت آنها را جابجا کنید . تمام سبزیجات چسبیده به خمیر را نیز منتقل کنید . پنیر باقیمانده را روی خمیر بپاشید و ۲ قاشق چایخوری آویشن . سس ،‌ پیاز خرد شده و بقیه ی آویشن که یک قاشق چایخوری است را در یک کاسه ی کوچک ریخته و هم بزنید . آنها را به صورت مربع برش بزنید . پیتزا را به صورت گرم  یا  در دمای اتاق همراه با سس سرو کنید .

ارزش غذایی
کالری ۲۷۷
چربی ۲۳ گرم
چربی اشباع شده ۳ گرم
چربی تک اشباع نشده ۲ گرم
چربی چند اشباع نشده ، صفر گرم
کلسترول ۷ میلی گرم
سدیم ۲۵۸ میلی گرم
کربوهیدرات ۱۵ گرم
قند ۴ گرم
فیبر ۲ گرم
پروتئین ۴ گرم
ویتامین آ ، صفر درصد
ویتامین ث ۱۰۱ ٪
کلسیم ۸ ٪
آهن ۳ ٪
درصد ارزش غذایی روزانه براساس رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری می باشد .

طرز تهیه پیتزای سبزیجات ترش با کدو – پیتزا – Vibre.ir – پیتزا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *