لوبیا پلو چشم بلبلی – ویبره

لوبیا پلو چشم بلبلی – پلو و چلو

لوبیا پلو چشم بلبلی - پلو و چلو
اگر به شیراز سفر کرده باشید، حتما
یک وعده با شوید لوبیا پلو پذیرایی شده‌اید. این غذا به لحاظ مواد تشکیل‌دهنده شبیه به شویدباقلاپلو است؛ با این تفاوت اصلی که به جای باقلا از لوبیا چشم‌ بلبلی استفاده می‌شود.

ادامه خواندن “لوبیا پلو چشم بلبلی – ویبره”

پخت سبزی پلو با ماهی – ویبره

پخت سبزی پلو با ماهی – پلو و چلو

پخت سبزی پلو با ماهی - پلو و چلو
مواد لازم :
برنج  ۱۰۰۰ گرم
تره فرنگی  ۲۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده  ۲۵۰ گرم

ادامه خواندن “پخت سبزی پلو با ماهی – ویبره”

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – ویبره

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – پلو و چلو

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه - پلو و چلو
برنج را پاک کرده و از ۲ ساعت قبل با نمک خیس کنید . شوید را پاک کرده و چند بار داخل آب خیس کرده و آب آنرا تعویض کنید و خوب بشویید و بگذارید…

ادامه خواندن “شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – ویبره”

طرز تهیه سماق پلو – ویبره

طرز تهیه سماق پلو – پلو و چلو

طرز تهیه سماق پلو - پلو و چلو
ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط می کنیم . گوشت را کامل ورز می دهیم و به صورت قلقلی های ریز در می آوریم. قلقلی های گوشتی را کمی تفت می دهیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه سماق پلو – ویبره”

طرز تهیه عدس پلو با میگو – ویبره

طرز تهیه عدس پلو با میگو – پلو و چلو

طرز تهیه عدس پلو با میگو - پلو و چلو
مواد لازم:
برنج=۵۰۰ گرم
عدس پخته=۲۵۰ گرم
میگوی تمیز شده=۲۰۰ گرم

ادامه خواندن “طرز تهیه عدس پلو با میگو – ویبره”

باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت – ویبره

باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت – پلو و چلو

باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت - پلو و چلو
شما می تونید این ته چین را برای همه نوع پلویی درست کنید ترکیب گوشت وسیب زمینی برشته شده در ته دیگ خیلی خوشمزه می شه مخصوصآ اینکه مزه گوشت روی برنج ته دیگ هم تاثیر می گذاره

ادامه خواندن “باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت – ویبره”

پلوی سنتی لیموزین ( غذای خارجی فرانسوی ) – ویبره

پلوی سنتی لیموزین ( غذای خارجی فرانسوی ) – پلو و چلو

پلوی سنتی لیموزین ( غذای خارجی فرانسوی ) - پلو و چلو
مواد لازم
هویج تازه (رنده شده )۳ عدد

برنج۴ پیمانه

نخود فرنگی ۱۵۰ گرم

ادامه خواندن “پلوی سنتی لیموزین ( غذای خارجی فرانسوی ) – ویبره”

پخت هویج پلو با مرغ – ویبره

پخت هویج پلو با مرغ – پلو و چلو

پخت هویج پلو با مرغ - پلو و چلو
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر :
برنج  ۱۰۰۰ گرم
گوشت بره  ۱۵۰۰ گرم
هندوانه  ۱۵۰۰ گرم

ادامه خواندن “پخت هویج پلو با مرغ – ویبره”

پلو گوشت با هویج و نخودفرنگی – ویبره

پلو گوشت با هویج و نخودفرنگی – پلو و چلو

پلو گوشت با هویج و نخودفرنگی - پلو و چلو
پیاز را به صورت خلال خرد کرده و با کمی روغن ان را تفت دهید سپس قطعات گوشت را به آن اضافه کنید و همراه با پیاز و کمی زرچوبه تفت دهید…

ادامه خواندن “پلو گوشت با هویج و نخودفرنگی – ویبره”

طرز تهیه ته چین مرغ – ویبره

طرز تهیه ته چین مرغ – پلو و چلو

طرز تهیه ته چین مرغ - پلو و چلو
گوشت مرغ را میپزیم بطوریکه بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد .استخوانهای گوشت مرغ را میگیریم زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه ته چین مرغ – ویبره”

پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه ) – ویبره

پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه ) – پلو و چلو

پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه ) - پلو و چلو
مواد لازم:

پیاز                                             ۱عدد

سیر                                           ۱ حبه

ادامه خواندن “پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه ) – ویبره”

ته چین گوشت و بادمجان – ویبره

ته چین گوشت و بادمجان – پلو و چلو

ته چین گوشت و بادمجان - پلو و چلو
ته‌چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی‌هاست البته برخلاف تصور اغلب ما که گمان می‌کنیم

ادامه خواندن “ته چین گوشت و بادمجان – ویبره”