دسته: پلو و چلو

کاهو پلو – ویبره 0

کاهو پلو – ویبره

کاهو پلو – پلو و چلو مواد لازم برنج آبکش شده چهار پیمانه تکه‌های مرغ به تعداد نفرات

طرز پخت شنگ پلو یا پلوی شنگ – ویبره 0

طرز پخت شنگ پلو یا پلوی شنگ – ویبره

طرز پخت شنگ پلو یا پلوی شنگ- پلو و چلو «شنگ» ازجمله گیاهانی است که به‌صورت خودرو در مناطق کوهستانی ایران رشد می‌کند.

لوبیا پلو با گوشت – ویبره 0

لوبیا پلو با گوشت – ویبره

لوبیا پلو با گوشت – پلو و چلو مواد لازم : لوبیا هویچ ( در صورت تمایل ) گوشت تکه شده ( بعضی ها با گوشت چرخ کرده دوست دارند.)

پخت کلم پلو به طریقه امریکایی – ویبره 0

پخت کلم پلو به طریقه امریکایی – ویبره

پخت کلم پلو به طریقه امریکایی – پلو و چلو مواد لازم : کلم پیچ قرمز  ۱ عددفلفل  قدریبرنج  ۲ فنجانآب  ۴ فنجان

ته چین اسفناج – ویبره 0

ته چین اسفناج – ویبره

ته چین اسفناج – پلو و چلو ته‌چین از جمله غذاهایی است که معمولا در فهرست غذاهای مهمانی‌های رسمی قرار می‌گیرد این غذا را با انواع و اقسام سبزیجات می‌توان درست کرد.

پخت سبزی پلو ماهی شب عید – ویبره 0

پخت سبزی پلو ماهی شب عید – ویبره

پخت سبزی پلو ماهی شب عید – پلو و چلو برنج را قبلا خیس می‌کنیم سبزی را به‌دقت تمیز می‌نمائیم و می‌شوئیم داخل آبکش می‌ریزیم تا آب آن برود، ماهی را جدا گانه طبق...

پخت زرشک پلو – ویبره 0

پخت زرشک پلو – ویبره

پخت زرشک پلو – پلو و چلو مواد لازم : برنج  ۷۵۰ گرمگوشت مرغ  ۵۰۰ گرمزرشک  ۱۰۰ گرم

رشته پلو قیصی(آذربایجان) – ویبره 0

رشته پلو قیصی(آذربایجان) – ویبره

رشته پلو قیصی(آذربایجان) – پلو و چلو برنج را که از ۳ ساعت قبل با نمک خیس کرده‏ اید، در آب جوش بریزید؛ در حد آبکش شدن که رسید، رشته پلویی را اضافه کنید....

طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان – ویبره 0

طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان – ویبره

طرز تهیه ته چین قارچ و بادمجان – پلو و چلو آموزش غذاها را با یک غذای جالب شروع می کنیم که مطمئنا بیشتر شما تا کنون آنرا میل نکرده اید پس می تواند...

شوید باقلا پلو مجلسی با ماهیچه – ویبره 0

شوید باقلا پلو مجلسی با ماهیچه – ویبره

شوید باقلا پلو مجلسی با ماهیچه – پلو و چلو مواد لازم برای ۴ نفر : برنج : ۴ پیمانه   /  شوید پاک کرده:۳ پیمانه    /    پیاز : ۲ عدد متوسط    برگ بو :...

پخت پلو به طریق پرتغالی – ویبره 0

پخت پلو به طریق پرتغالی – ویبره

پخت پلو به طریق پرتغالی – پلو و چلو مواد لازم : برنج  ۲۵۰ گرمنمک  قدریآب گوشت  ۰٫۷ لیترپیاز  ۱ عدد

طرز تهیه ته چین گوشت – ویبره 0

طرز تهیه ته چین گوشت – ویبره

طرز تهیه ته چین گوشت – پلو و چلو گوشت را میپریم بطوریکه بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد .استخوانهای گوشت را میگیریم زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم…

رشته پلو با گوشت – ویبره 0

رشته پلو با گوشت – ویبره

رشته پلو با گوشت – پلو و چلو مواد لازمبرنج ۴۰۰ گرمگوشت ۵۰۰ گرمرشته پلویی ۱۵۰ گرم

کته استانبولی – ویبره 0

کته استانبولی – ویبره

کته استانبولی – پلو و چلو این غذای راحت و خوش ‌مزه برای افراد مجرد و دانشجو بسیار مناسب است. توصیه می کنم حتما آن را با سالاد شیرازی میل نمایید.

طرز تهیه شکر پلو شیرازی – ویبره 0

طرز تهیه شکر پلو شیرازی – ویبره

طرز تهیه شکر پلو شیرازی – پلو و چلو برنج را که از چند ساعت قبل در آب خیس کرده اند، با آب در ظرفی روی اجاق گذاشته کمی زردچوبه به آن اضافه می...

چلو ترکی – ویبره 0

چلو ترکی – ویبره

چلو ترکی – پلو و چلو مواد لازم برنج : یک فنجان و نیم کره : ۵۰ گرم