پخت پلوی تایلندی با میگو – ویبره

پخت پلوی تایلندی با میگو- پلو و چلو

پخت پلوی تایلندی با میگو- پلو و چلو
مواد لازم :
برنج  ۷۵۰ گرم
میگو تاره  ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی  ۵۰۰ گرم

ادامه خواندن “پخت پلوی تایلندی با میگو – ویبره”

زرشک پلوی مجلسی – ویبره

زرشک پلوی مجلسی – پلو و چلو

زرشک پلوی مجلسی - پلو و چلو
زمان آب کش کردن برنج بستگی به نوع آن دارد ولی به طور کلی یک روش برای تشخیص این زمان وجود دارد که میشود به آن استدلال کرد…

ادامه خواندن “زرشک پلوی مجلسی – ویبره”

ته چین قارچ و مرغ – ویبره

ته چین قارچ و مرغ – پلو و چلو

ته چین قارچ و مرغ - پلو و چلو
مرغ را با پیاز،نمک و زرد چوبه ومقداری زعفران می پزیم و پس از پخت استخوانهای آن را جدا کرده و به قطعه های کوچک خرد کنیم

ادامه خواندن “ته چین قارچ و مرغ – ویبره”

باقالی پلو با ماهیچه – ویبره

باقالی پلو با ماهیچه – پلو و چلو

باقالی پلو با ماهیچه - پلو و چلو
مواد لازم:
۱۰۰۰گرم برنج ایرانی
۵۰۰ گرم ماهیچه گوسفندی
۳۰۰ گرم شوید خشک

ادامه خواندن “باقالی پلو با ماهیچه – ویبره”

طرز تهیه ته چین آلبالو – ویبره

طرز تهیه ته چین آلبالو – پلو و چلو

طرز تهیه ته چین آلبالو - پلو و چلو
بیشتر آقایان علاقه زیادی به غذاهای سنتی و اصیل ایرانی دارند. آلبالو پلو هم یکی از همین نوع غذاهاست که در قالب ته‌چین، به شکل فانتزی‌تری درآمده است.

ادامه خواندن “طرز تهیه ته چین آلبالو – ویبره”

پخت کاری پلو یا پلو کاری – ویبره

پخت کاری پلو یا پلو کاری – پلو و چلو

پخت کاری پلو یا پلو کاری - پلو و چلو
مواد لازم :
برنج  ۱۰۰۰ گرم
گوشت مرغ  ۱۵۰۰ گرم
نخود فرنگی  ۲ فنجان

ادامه خواندن “پخت کاری پلو یا پلو کاری – ویبره”

شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی – ویبره

شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی – پلو و چلو

شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی - پلو و چلو
ابتدا برنج را به همراه مقداری نمک در آب حداقل به مدت دو ساعت خیس کنید. لوبیا را نیز شسته و در قابلمه ی حاوی مقداری آب روی اجاق گاز قرار دهید تا بپزد…

ادامه خواندن “شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی – ویبره”

باقلاپلوی هندی – ویبره

باقلاپلوی هندی – پلو و چلو

باقلاپلوی هندی - پلو و چلو
مواد لازم برای ۴نفر :
* برنج باسماتی : ۲۷۵ گرم یا یک و یک ‌دوم پیمانه
* آب : ۳ پیمانه
* کره : ۴۰ گرم یا ۳ قاشق سوپ‌خوری

ادامه خواندن “باقلاپلوی هندی – ویبره”