پلوی سنتی لیموزین ( غذای خارجی فرانسوی ) – ویبره

پلوی سنتی لیموزین ( غذای خارجی فرانسوی ) – پلو و چلو

پلوی سنتی لیموزین ( غذای خارجی فرانسوی ) - پلو و چلو
مواد لازم
هویج تازه (رنده شده )۳ عدد

برنج۴ پیمانه

نخود فرنگی ۱۵۰ گرم

ادامه خواندن “پلوی سنتی لیموزین ( غذای خارجی فرانسوی ) – ویبره”

پخت هویج پلو با مرغ – ویبره

پخت هویج پلو با مرغ – پلو و چلو

پخت هویج پلو با مرغ - پلو و چلو
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر :
برنج  ۱۰۰۰ گرم
گوشت بره  ۱۵۰۰ گرم
هندوانه  ۱۵۰۰ گرم

ادامه خواندن “پخت هویج پلو با مرغ – ویبره”

پلو گوشت با هویج و نخودفرنگی – ویبره

پلو گوشت با هویج و نخودفرنگی – پلو و چلو

پلو گوشت با هویج و نخودفرنگی - پلو و چلو
پیاز را به صورت خلال خرد کرده و با کمی روغن ان را تفت دهید سپس قطعات گوشت را به آن اضافه کنید و همراه با پیاز و کمی زرچوبه تفت دهید…

ادامه خواندن “پلو گوشت با هویج و نخودفرنگی – ویبره”

طرز تهیه ته چین مرغ – ویبره

طرز تهیه ته چین مرغ – پلو و چلو

طرز تهیه ته چین مرغ - پلو و چلو
گوشت مرغ را میپزیم بطوریکه بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد .استخوانهای گوشت مرغ را میگیریم زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه ته چین مرغ – ویبره”

پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه ) – ویبره

پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه ) – پلو و چلو

پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه ) - پلو و چلو
مواد لازم:

پیاز                                             ۱عدد

سیر                                           ۱ حبه

ادامه خواندن “پلوی علی پاشا (غذای محلی کشور ترکیه ) – ویبره”

ته چین گوشت و بادمجان – ویبره

ته چین گوشت و بادمجان – پلو و چلو

ته چین گوشت و بادمجان - پلو و چلو
ته‌چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی‌هاست البته برخلاف تصور اغلب ما که گمان می‌کنیم

ادامه خواندن “ته چین گوشت و بادمجان – ویبره”

پلوی نخود فرنگی یک غذای پاکستانی است – ویبره

پلوی نخود فرنگی یک غذای پاکستانی است. – پلو و چلو

پلوی نخود فرنگی یک غذای پاکستانی است. - پلو و چلو
مواد لازم
برنج چهار پیمانه
فلفل‌سیاه چهار دانه
نخودفرنگی نیم کیلوگرم

ادامه خواندن “پلوی نخود فرنگی یک غذای پاکستانی است – ویبره”

پلو با قارچ ایتالیا – ویبره

پلو با قارچ ایتالیا – پلو چلو

پلو با قارچ ایتالیا - پلو چلو
مواد لازم : 
برنج  ۷۵۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله  ۵۰۰ گرم
فلفل سبز دلمه ای  ۵ عدد

ادامه خواندن “پلو با قارچ ایتالیا – ویبره”

طرز تهیه دمی زیره بادمجان – ویبره

طرز تهیه دمی زیره بادمجان – پلو و چلو

طرز تهیه دمی زیره بادمجان - پلو و چلو

بادنجان و سیب زمینی و فلفل دلمه را بصورت نگینی خرد می کنیم. بادنجانها را پس از اینکه در آب نمک ریختیم و خشک کردیم سرخ می کنیم….

ادامه خواندن “طرز تهیه دمی زیره بادمجان – ویبره”

آموزش پخت مرصع پلو – ویبره

آموزش پخت مرصع پلو – پلو و چلو

آموزش پخت مرصع پلو - پلو و چلو
این غذا، لذیذ و دارای رنگ و طعم متنوعی است. در این پلو، از مواد گیاهی مثل هویج، بادام، کشمش استفاده شده است. بادام و کشمش منابع خوب کلسیم هستند…

ادامه خواندن “آموزش پخت مرصع پلو – ویبره”

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی – ویبره

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی – پلو و چلو

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی - پلو و چلو
مواد لازم :
گوشت، نخودچی گل، مغز گردو، کشمش، شیره انگور، رب انار، پیاز، زردچوبه، نمک، برنج و روغن خوب

ادامه خواندن “طرز تهیه قنبر پلو شیرازی – ویبره”

طرز تهیه کلم پلو – ویبره

طرز تهیه کلم پلو – پلو و چلو

طرز تهیه کلم پلو - پلو و چلو
کلم ‌پلو از جمله پلوهای مخلوطی است که پخت آن در فصل پاییز رواج بیشتری دارد زیرا در این فصل علاوه بر کلم برگ – یا همان کلم ‌پیچ – کلم قمری نیز یافت می‌شود.

ادامه خواندن “طرز تهیه کلم پلو – ویبره”