ته چین سبزی پلو ترش – ویبره

ته چین سبزی پلو ترش – پلو و چلو

ته چین سبزی پلو ترش - پلو و چلو
مواد لازم
مرغ ۷۵۰ گرم
سبزی‌پلو (تره، جعفری، گشنیز و شوید) یک کیلوگرم
برنج پنج پیمانه

ادامه خواندن “ته چین سبزی پلو ترش – ویبره”

پخت سبزی پلو با گوشت – ویبره

پخت سبزی پلو با گوشت – پلو و چلو

پخت سبزی پلو با گوشت - پلو و چلو
مواد لازم :
برنج  ۱۰۰۰ گرم
تره فرنگی  ۲۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده  ۲۵۰ گرم

ادامه خواندن “پخت سبزی پلو با گوشت – ویبره”

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی – ویبره

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی – پلو و چلو

طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی - پلو و چلو
این غذای لذیذ از غذاهای بومی منطقه کرمانشاه بوده و پخت آن بسیار آسان است برنج را حدود ۲ ساعت در آب و نمک خیس می کنیم سیب زمینی را به صورت مکعب خرد کرده…

ادامه خواندن “طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی – ویبره”

طرز تهیه لوبیا پلو – ویبره

طرز تهیه لوبیا پلو – پلو و چلو

طرز تهیه لوبیا پلو - پلو و چلو
برنج را بدقت تمیز میکنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوئیم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم بحدی که دست را نسوزاند…

ادامه خواندن “طرز تهیه لوبیا پلو – ویبره”

طرز تهیه گشنیز پلو – ویبره

طرز تهیه گشنیز پلو – پلو و چلو

طرز تهیه گشنیز پلو - پلو و چلو
این پلو یکی از پلوهای سنتی شیرازی می باشد که عطر و طعم بسیار مطبوعی دارد

مواد لازم برای ۶ تا ۷ نفر :

ادامه خواندن “طرز تهیه گشنیز پلو – ویبره”

لوبیا پلو چشم بلبلی – ویبره

لوبیا پلو چشم بلبلی – پلو و چلو

لوبیا پلو چشم بلبلی - پلو و چلو
اگر به شیراز سفر کرده باشید، حتما
یک وعده با شوید لوبیا پلو پذیرایی شده‌اید. این غذا به لحاظ مواد تشکیل‌دهنده شبیه به شویدباقلاپلو است؛ با این تفاوت اصلی که به جای باقلا از لوبیا چشم‌ بلبلی استفاده می‌شود.

ادامه خواندن “لوبیا پلو چشم بلبلی – ویبره”

پخت سبزی پلو با ماهی – ویبره

پخت سبزی پلو با ماهی – پلو و چلو

پخت سبزی پلو با ماهی - پلو و چلو
مواد لازم :
برنج  ۱۰۰۰ گرم
تره فرنگی  ۲۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده  ۲۵۰ گرم

ادامه خواندن “پخت سبزی پلو با ماهی – ویبره”

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – ویبره

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – پلو و چلو

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه - پلو و چلو
برنج را پاک کرده و از ۲ ساعت قبل با نمک خیس کنید . شوید را پاک کرده و چند بار داخل آب خیس کرده و آب آنرا تعویض کنید و خوب بشویید و بگذارید…

ادامه خواندن “شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – ویبره”

طرز تهیه سماق پلو – ویبره

طرز تهیه سماق پلو – پلو و چلو

طرز تهیه سماق پلو - پلو و چلو
ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط می کنیم . گوشت را کامل ورز می دهیم و به صورت قلقلی های ریز در می آوریم. قلقلی های گوشتی را کمی تفت می دهیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه سماق پلو – ویبره”

طرز تهیه عدس پلو با میگو – ویبره

طرز تهیه عدس پلو با میگو – پلو و چلو

طرز تهیه عدس پلو با میگو - پلو و چلو
مواد لازم:
برنج=۵۰۰ گرم
عدس پخته=۲۵۰ گرم
میگوی تمیز شده=۲۰۰ گرم

ادامه خواندن “طرز تهیه عدس پلو با میگو – ویبره”

باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت – ویبره

باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت – پلو و چلو

باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت - پلو و چلو
شما می تونید این ته چین را برای همه نوع پلویی درست کنید ترکیب گوشت وسیب زمینی برشته شده در ته دیگ خیلی خوشمزه می شه مخصوصآ اینکه مزه گوشت روی برنج ته دیگ هم تاثیر می گذاره

ادامه خواندن “باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت – ویبره”

پلوی سنتی لیموزین ( غذای خارجی فرانسوی ) – ویبره

پلوی سنتی لیموزین ( غذای خارجی فرانسوی ) – پلو و چلو

پلوی سنتی لیموزین ( غذای خارجی فرانسوی ) - پلو و چلو
مواد لازم
هویج تازه (رنده شده )۳ عدد

برنج۴ پیمانه

نخود فرنگی ۱۵۰ گرم

ادامه خواندن “پلوی سنتی لیموزین ( غذای خارجی فرانسوی ) – ویبره”