کاهو پلو – ویبره

کاهو پلو – پلو و چلو

کاهو پلو - پلو و چلو
مواد لازم
برنج آبکش شده چهار پیمانه
تکه‌های مرغ به تعداد نفرات

گوجه‌فرنگی چهار قاچ شده دو عدد
کاهو خرد شده یک کیلوگرم
روغن نصف پیمانه
زعفران آب کرده به میزان لازم

طرز تهیه

قابلمه نچسبی را چرب کرده، تکه‌های مرغ را در آن می‌چینیم و مابین آنها گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را می‌گذاریم. مقداری برنج روی مرغ‌ها ریخته و کمی زغفران زده و کاهو را روی آن می‌گذاریم همین‌طور لابه‌لای برنج قرار می‌دهیم تا مواد تمام شود. بقیه زعفران را هم روی برنج ریخته و  برنج را به مدت ۴۵ دقیقه می‌گذاریم تا دم بکشد. در آخر مقداری روغن به برنج اضافه می‌کنیم در پایان در ظرف مورد نظر بر‌می‌گردانیم و دور آن را هم با کاهو تزیین می‌کنیم.می‌توان به جای کاهو از اسفناج یا کرفس خرد شده هم استفاده کرد

کاهو پلو – پلو و چلو – Vibre.ir – پلو و چلو

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *