طرز تهیه پتاژ باقلا سبز – ویبره

طرز تهیه پتاژ باقلا سبز – پتاژ و کنسومه

طرز تهیه پتاژ باقلا سبز - پتاژ و کنسومه
مواد لازم :
باقلا  ۲۰۰۰ گرم
آب گوشت  ۴ فنجان
پیاز داغ عسلی  ۳ قاشق سوپخوری
کرفس خرد شده  ۲ قاشق سوپخوری

ادامه خواندن طرز تهیه پتاژ باقلا سبز – ویبره

پتاژ قارچ با پنیر فیلا فیلا – ویبره

پتاژ قارچ با پنیر فیلا فیلا – پتاژ و کنسومه

پتاژ قارچ با پنیر فیلا فیلا - پتاژ و کنسومه
مواد لازم :
کره ۳  قاشق سوپخوری
قارچ ۵۰۰  گرم
شیر هموژنیزه ۸  فنجان
خامه ۱  فنجان
آرد سفید ۰٫۵  فنجان

ادامه خواندن پتاژ قارچ با پنیر فیلا فیلا – ویبره

پتاژ قارچ با پنیر پیتزا – ویبره

پتاژ قارچ با پنیر پیتزا – پتاژ و کنسومه

پتاژ قارچ با پنیر پیتزا - پتاژ و کنسومه
مواد لازم :
آرد گندم نصف پیمانه
شیر یک لیتر
آب‌مرغ شش پیمانه
قرص عصاره مرغ یک عدد

ادامه خواندن پتاژ قارچ با پنیر پیتزا – ویبره

طرز تهیه سوفله کدو بادمجان – ویبره

طرز تهیه سوفله کدو بادمجان – پتاژ و کنسومه

طرز تهیه سوفله کدو بادمجان - پتاژ و کنسومه
مواد لازم :
بادمجان: نیم کیلو
کدو: نیم کیلو
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰گرم
پیاز سرخ کرده: یک قاشق

ادامه خواندن طرز تهیه سوفله کدو بادمجان – ویبره

طرز تهیه سوفله پنیر – ویبره

طرز تهیه سوفله پنیر – پتاژ و کنسومه

طرز تهیه سوفله پنیر - پتاژ و کنسومه
کف و اطراف ظرف نسوزی را با یک قاشق غذاخوری کره ی ذوب شده چرب کنید و با خرده های نان کف و اطراف آن را بپوشانید…

ادامه خواندن طرز تهیه سوفله پنیر – ویبره

طرز تهیه کنسومه گوجه فرنگی – ویبره

طرز تهیه کنسومه گوجه فرنگی – پتاژ و کنسومه

طرز تهیه کنسومه گوجه فرنگی - پتاژ و کنسومه
آب گوجه فرنگی را با آب گوشت مخلوط میکنیم ( در صورت مصرف رب گوجه فرنگی آنرا در یکی دو لیوان آب حل میکنیم ) و روی آتش میگذاریم تا چند جوش بزند…

ادامه خواندن طرز تهیه کنسومه گوجه فرنگی – ویبره

طرز تهیه پتاژ برنج – ویبره

طرز تهیه پتاژ برنج – پتاژ و کنسومه

طرز تهیه پتاژ برنج - پتاژ و کنسومه
مواد لازم :
آرد برنج  ۷۵ گرم
زرده تخم مرغ  ۳ عدد
برنج  ۷۵ گرم
کره  ۵۰ گرم
آب گوشت  ۵ فنجان

ادامه خواندن طرز تهیه پتاژ برنج – ویبره