طرز تهیه پتاژ باقلا سبز – ویبره

طرز تهیه پتاژ باقلا سبز – پتاژ و کنسومه

طرز تهیه پتاژ باقلا سبز - پتاژ و کنسومه
مواد لازم :
باقلا  ۲۰۰۰ گرم
آب گوشت  ۴ فنجان
پیاز داغ عسلی  ۳ قاشق سوپخوری
کرفس خرد شده  ۲ قاشق سوپخوری

ادامه خواندن “طرز تهیه پتاژ باقلا سبز – ویبره”

طرز تهیه سوفله قارچ – ویبره

طرز تهیه سوفله قارچ – پتاژ و کنسومه

طرز تهیه سوفله قارچ - پتاژ و کنسومه
قارچ ها را جداگانه تفت دهید. سفیده های تخم مرغ را به هم بزنید تا پف کند و به مایع قبلی اضافه کنید. داخل ظرف سوفله (ظرف باید نسوز باشد) را با کره چرب کنید …

ادامه خواندن “طرز تهیه سوفله قارچ – ویبره”

پتاژ لوبیا سفید – ویبره

پتاژ لوبیا سفید – پتاژ و کنسومه

پتاژ لوبیا سفید - پتاژ و کنسومه
لوبیا سفید را از شب قبل خیس کرده، همراه با یک عدد پیاز، نمک، هویج و فلفل دلمه‌ای بپزید و سپس میکس کنید، اگر غلیظ بود کمی…

ادامه خواندن “پتاژ لوبیا سفید – ویبره”

طرز تهیه پتاژ برنج – ویبره

طرز تهیه پتاژ برنج – پتاژ و کنسومه

طرز تهیه پتاژ برنج - پتاژ و کنسومه
مواد لازم :
آرد برنج  ۷۵ گرم
زرده تخم مرغ  ۳ عدد
برنج  ۷۵ گرم
کره  ۵۰ گرم
آب گوشت  ۵ فنجان

ادامه خواندن “طرز تهیه پتاژ برنج – ویبره”

طرز تهیه کنسومه پنیر – ویبره

طرز تهیه کنسومه پنیر – پتاژ و کنسومه

طرز تهیه کنسومه پنیر - پتاژ و کنسومه
مواد لازم :
سس بشامل  ۱ فنجان
پنیر گرویر  ۱۰۰ گرم
نان سوخاری  ۲۰۰ گرم
آب گوشت  ۳ فنجان

ادامه خواندن “طرز تهیه کنسومه پنیر – ویبره”

طرز تهیه کنسومه سبزی – ویبره

طرز تهیه کنسومه سبزی – پتاژ و کنسومه

طرز تهیه کنسومه سبزی - پتاژ و کنسومه
مواد لازم :
هندوانه  ۳ عدد
شلغم  ۱ عدد
نخود فرنگی  ۰٫۵ فنجان
لوبیا سبز تازه  ۰٫۵ فنجان

ادامه خواندن “طرز تهیه کنسومه سبزی – ویبره”

پتاژ قارچ با پنیر فیلا فیلا – ویبره

پتاژ قارچ با پنیر فیلا فیلا – پتاژ و کنسومه

پتاژ قارچ با پنیر فیلا فیلا - پتاژ و کنسومه
مواد لازم :
کره ۳  قاشق سوپخوری
قارچ ۵۰۰  گرم
شیر هموژنیزه ۸  فنجان
خامه ۱  فنجان
آرد سفید ۰٫۵  فنجان

ادامه خواندن “پتاژ قارچ با پنیر فیلا فیلا – ویبره”

کنسومه قارچ – ویبره

کنسومه قارچ – پتاژ و کنسومه

کنسومه قارچ - پتاژ و کنسومه
مواد لازم :
گوشت سینه مرغ بدون پوست  ۳۰۰ گرم
قارچ  ۲۰۰ گرم
سیب زمینی  ۲۰۰ گرم
آرد سفید  ۱ قاشق سوپخوری

ادامه خواندن “کنسومه قارچ – ویبره”

پتاژ قارچ با پنیر پیتزا – ویبره

پتاژ قارچ با پنیر پیتزا – پتاژ و کنسومه

پتاژ قارچ با پنیر پیتزا - پتاژ و کنسومه
مواد لازم :
آرد گندم نصف پیمانه
شیر یک لیتر
آب‌مرغ شش پیمانه
قرص عصاره مرغ یک عدد

ادامه خواندن “پتاژ قارچ با پنیر پیتزا – ویبره”

طرز تهیه سوفله کدو بادمجان – ویبره

طرز تهیه سوفله کدو بادمجان – پتاژ و کنسومه

طرز تهیه سوفله کدو بادمجان - پتاژ و کنسومه
مواد لازم :
بادمجان: نیم کیلو
کدو: نیم کیلو
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰گرم
پیاز سرخ کرده: یک قاشق

ادامه خواندن “طرز تهیه سوفله کدو بادمجان – ویبره”

طرز تهیه سوفله پنیر – ویبره

طرز تهیه سوفله پنیر – پتاژ و کنسومه

طرز تهیه سوفله پنیر - پتاژ و کنسومه
کف و اطراف ظرف نسوزی را با یک قاشق غذاخوری کره ی ذوب شده چرب کنید و با خرده های نان کف و اطراف آن را بپوشانید…

ادامه خواندن “طرز تهیه سوفله پنیر – ویبره”

طرز تهیه کنسومه گوجه فرنگی – ویبره

طرز تهیه کنسومه گوجه فرنگی – پتاژ و کنسومه

طرز تهیه کنسومه گوجه فرنگی - پتاژ و کنسومه
آب گوجه فرنگی را با آب گوشت مخلوط میکنیم ( در صورت مصرف رب گوجه فرنگی آنرا در یکی دو لیوان آب حل میکنیم ) و روی آتش میگذاریم تا چند جوش بزند…

ادامه خواندن “طرز تهیه کنسومه گوجه فرنگی – ویبره”

سوفله سیب زمینی و قارچ – ویبره

سوفله سیب زمینی و قارچ – پتاژ و کنسومه

سوفله سیب زمینی و قارچ - پتاژ و کنسومه
کف ظرف مخصوص فر یا پیرکس را چرب و سیب‌زمینی‌ها را حلقه حلقه کرده و در آن بچینید. قارچ را خرد کرده و با تخم‌مرغ‌ها بزنید…

ادامه خواندن “سوفله سیب زمینی و قارچ – ویبره”