طرز تهیه پتاژ باقلا سبز – ویبره

طرز تهیه پتاژ باقلا سبز – پتاژ و کنسومه

طرز تهیه پتاژ باقلا سبز - پتاژ و کنسومه
مواد لازم :
باقلا  ۲۰۰۰ گرم
آب گوشت  ۴ فنجان
پیاز داغ عسلی  ۳ قاشق سوپخوری
کرفس خرد شده  ۲ قاشق سوپخوری

کره  قدری
فلفل  قدری
نمک  قدری

طرز تهیه :
دو کیلو باقلای سبز را از پوست دوم در میآوریم , آنها میپزیم و از صافی رد میکنیم و یک لیتر آب گوشت با آن مخلوط می نمائیم و دو سه قاشق پیاز سرخ کرده و دو سه قاشق کرفس خرد شده داخل این پتاژ میریزیم و بعد از دو سه جوش برمیداریم و کمی کره به آن اضافه میکنیم

طرز تهیه پتاژ باقلا سبز – پتاژ و کنسومه – Vibre.ir – پتاژ و کنسومه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *