سالاد کرفس – ویبره

سالاد کرفس – سالاد

سالاد کرفس - سالاد
مواد لازم :
کاهو ۱۲۰ گرم

کرفس خرد شده ۱۲۰ گرم
قارچ کنسرو شده ۲۵۰ گرم
گردو ۳ قاشق سوپخوری
سس مایونز ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
آب لیموترش ۲ قاشق سوپخوری
سرکه ۲ قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه :

می توان بجای قارچ از یک قوطی متوسط کنسرو قارچ استفاده نمود , گردو پوست گرفته و خرد شده باشد , مغز کاهو استفاده شود , کرفس مغزدار باشد
ساقه کرفس را خلال میکنیم مغز کاهو را نیز به رشته های نازک می بریم و سس مایونز را با نمک , فلفل , سرکه و روغن زیتون مخلوط میکنیم , بعد قارچ را تمیز می نمائیم و خلال مانند حرد و کمی سرخ میکنیم , سپس تمام مواد را باسس مخلوط میکنیم و در ظرف میریزیم و روی سالاد را با مغز گردو نیمه شده و لبوی قالب زده و زیتون تزیین میکنیم , قارچ تازه را ممکن است خام مصرف کنیم و کنسرو را سرخ نمی کنیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای ۴ تا ۶ نفر کافیست

سالاد کرفس – سالاد – Vibre.ir – سالاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *