طرز تهیه سالاد تبوله با انار و نعناع – ویبره

طرز تهیه سالاد تبوله با انار و نعناع – سالاد

طرز تهیه سالاد تبوله با انار و نعناع - سالاد
تبوله نام یکی از انواع سالادهای کشورهای عربی

است که نوع معمولی آن را با سبزیجات و مواد مقوی مختلفی درست می‌کنند.
سالادی هم که در اینجا آموزش می‌دهیم، نوعی تبوله است با این تفاوت که علاوه بر سبزیجات و ماده اصلی آن یعنی بلغور گندم، انار نیز به آن اضافه شده است. درواقع انار نقش طعم‌دهنده به این سالاد را دارد.

مواد لازم برای ۴ نفر:
– ۲۲۵ گرم یا یک و یک‌چهارم پیمانه بلغور گندم
– یک عدد تره فرنگی (قسمت سر آن)
– یک عدد فلفل قرمز کوچک (ریز خرد شود)
– یک عدد ساقه کرفس
– ۳۰ میلی‌لیتر یا ۲  قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
– پوست رنده‌شده ۲ عدد لیموترش کوچک
– آب ۲ عدد لیموترش
– ۶ تا ۸ عدد پیازچه (خرد شود)
– ۶ قاشق سوپ‌خوری نعنای تازه خردشده
– ۶ قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خردشده
– یک عدد انار (دان شده)
– نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه :
۱ – ابتدا کاسه بلوری‌ای آماده کرده و بلغور گندم را در آن بریزید. روی بلغور را با آب سرد بپوشانید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خیس بخورد.
۲ – بلغور خیس‌خورده را بعد از طی شدن این مدت داخل صافی دانه‌ریزی، آبکشی کنید و با قاشق سطح بلغور را فشار دهید تا آب اضافی آن نیز از صافی خارج شود.
۳ – قسمت سر تره‌فرنگی را به صورت طولی نصف کرده و با چاقوی تیز به صورت خلال‌های ریز درآورید. ساقه کرفس را نیز با چاقو خرد کنید.
۴ – حالا کاسه بزرگی آماده کرده و تمام مواد لازم را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد. پس از این مدت آن را در ظرف موردنظر برای سرو بریزید. این سالاد را با نان و کاهو سرو می‌کنند.
ارزش غذایی سالاد
انرژی  چربی  چربی اشباع‌شده  کلسترول   فیبر
۱۸۸ کیلو کالری  ۶۷٫۴گرم  ۶۲گرم  ۰  ۱۷٫۲ گرم

طرز تهیه سالاد تبوله با انار و نعناع – سالاد – Vibre.ir – سالاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *