طرز تهیه رولت کالباس – ویبره

طرز تهیه رولت کالباس – ساندویچ

طرز تهیه رولت کالباس - ساندویچ
مواد لازم :
کالباس خشک مربعی شکل چهار عدد
پوره سیب‌زمینی یک پیمانه
خیارشور رنده‌ و شوید خرد شده از هر کدام دو قاشق غذاخوری

ادامه خواندن “طرز تهیه رولت کالباس – ویبره”

طرز تهیه ساندویچ‌ کتلت‌ – ویبره

طرز تهیه ساندویچ‌ کتلت‌ – ساندویچ

طرز تهیه ساندویچ‌ کتلت‌ - ساندویچ
مواد لازم‌:
* گوشت‌ چرخ‌ شده‌: نیم‌ کیلو
* سیب‌ زمینی‌ متوسط: سه‌ عدد
* پیاز رنده‌ شده‌: مقداری‌
* تخم‌ مرغ‌: دو عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه ساندویچ‌ کتلت‌ – ویبره”

طرز پخت اسنک سمبوسه – ویبره

طرز پخت اسنک سمبوسه – ساندویچ

طرز پخت اسنک سمبوسه - ساندویچ
مواد لازم  :
* سیب زمینی پخته شده ۱ عدد
* گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
* پیازسرخ شده ۱ عدد
* گشنیز خرد شده ۷۰ گرم

ادامه خواندن “طرز پخت اسنک سمبوسه – ویبره”

تهیه همبرگر سویا – ویبره

تهیه همبرگر سویا – ساندویچ

تهیه همبرگر سویا - ساندویچ
سویا گذشته از این که غذای کاملی، سرشار از پروتئین هاست هیچ نوع کلسترول مضر و چربی در بر ندارد و جزء ترکیبات اشباع نشده به شمار می رود. سویا ریسک ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد

ادامه خواندن “تهیه همبرگر سویا – ویبره”

ساندویچ مرغ با مایونز – ویبره

ساندویچ مرغ با مایونز – ساندویچ

ساندویچ مرغ با مایونز - ساندویچ
مواد لازم :
سینه مرغ پخته یک عدد
پیاز خرد شده ۴/۱ لیوان
آبلیمو و نمک و فلفل به مقدار لازم

ادامه خواندن “ساندویچ مرغ با مایونز – ویبره”

ساندویچ ژامبون با سس هندی – ویبره

ساندویچ ژامبون با سس هندی – ساندویچ

ساندویچ ژامبون با سس هندی - ساندویچ
مواد لازم:
* کره ۴/۱ پیمانه
* سرکه سیب یا آب نارنج ۱ قاشق غذاخوری
* ادویجات  به مقدار لازم

ادامه خواندن “ساندویچ ژامبون با سس هندی – ویبره”

چیکن برگر – ویبره

چیکن برگر – ساندویچ

چیکن برگر - ساندویچ
فلفل دلمه‌ای داخل چیکن برگر، طعم این غذا را مطبوع‌تر می‌کند.ابتدا کباب‌پز را روی حرارت متوسط  از پیش گرم کنید و سطح بیرونی آن را کمی چرب کنید…

ادامه خواندن “چیکن برگر – ویبره”

طرز تهیه ساندویچ فرانسوی گرم – ویبره

طرز تهیه ساندویچ فرانسوی گرم – ساندویچ

طرز تهیه ساندویچ فرانسوی گرم - ساندویچ
مواد لازم:
نان فرانسوی بلند- ۱ عدد
پنیر کرافت شیشه ای-۴ قاشق غذاخوری
مایونز-۲ قاشق غذاخوری
سس خردل-کمی

ادامه خواندن “طرز تهیه ساندویچ فرانسوی گرم – ویبره”

ساندویچ قارچ برگر – ویبره

ساندویچ قارچ برگر – ساندویچ

ساندویچ قارچ برگر - ساندویچ
مواد لازم برای ۶ نفر:
* گوشت گوساله چرخ کرده ۶۰۰ گرم
* پیاز ریز خرد کرده ۱ عدد کوچک
* قارچ خرد کرده و سرخ شده ۱۵۰ گرم
* جعفری خرد کرده ۳ قاشق سوپخوری

ادامه خواندن “ساندویچ قارچ برگر – ویبره”

ساندویچ همبرگر بسته – ویبره

ساندویچ همبرگر بسته – ساندویچ

ساندویچ همبرگر بسته - ساندویچ
مواد لازم برای نان ساندویچ:
آرد=۲ و ۲/۱ لیوان
خمیرمایه=۱ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=۱ قاشق چایخوری

ادامه خواندن “ساندویچ همبرگر بسته – ویبره”

ساندویچ مثلثی سرخ شده – ویبره

ساندویچ مثلثی سرخ شده – ساندویچ

ساندویچ مثلثی سرخ شده - ساندویچ
مواد لازم:
نان تست=۱ بسته
سینه مرغ آبپز شده و ریز شده=۱ لیوان
هویج=۴ عدد
سیب زمینی=۳ عدد

ادامه خواندن “ساندویچ مثلثی سرخ شده – ویبره”

طرز تهیه ساندویچ سه طبقه – ویبره

طرز تهیه ساندویچ سه طبقه – ساندویچ

طرز تهیه ساندویچ سه طبقه - ساندویچ
مواد لازم برای دو نفر :
– ۱۶ برگ اسفناج
– چهار عدد گوجه فرنگی
– نمک و فلفل به میزان دلخواه

ادامه خواندن “طرز تهیه ساندویچ سه طبقه – ویبره”

ساندویچ بدون نان – ویبره

ساندویچ بدون نان – ساندویچ

ساندویچ بدون نان - ساندویچ
مواد لازم:

سینه مرغ                 ۱۰۰ گرم

کرفس                      یک چهارم پیمانه

مغز گردو                  ۵ عدد

ادامه خواندن “ساندویچ بدون نان – ویبره”