ساندویچ فلافل عربی – ویبره

ساندویچ فلافل عربی – ساندویچ

ساندویچ فلافل عربی - ساندویچ
مواد لازم برای ۴ نفر:
نخود=۲۵۰ گرم
باقلا سبز خام=۲۵۰ گرم
جعفری و تره=۱ پیمانه
پیاز یا پیازچه=۴/۱ پیمانه

نمک=به مقدار لازم
پودر زیره=۲/۱ قاشق غذاخوری
جوش شیرین=۲/۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر=۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه،قرمز و زردچوبه=۲/۱ قاشق چایخوری
آرد سفید=۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع=به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس:
ارده=۱ قاشق غذاخوری
ماست=۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو=۲/۱ قاشق غذاخوری
نمک=۲/۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه ساندویچ:
نان ساندویچ=۵ عدد
خیارشور خرد شده=۳ عدد
گوجه فرنگی خرد شده=۳ عدد
کاهوی خرد شده=۲/۱ پیمانه
طرز تهیه:
۱٫نخود را از ۲۴ ساعت قبل در آب بخیسانید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.
۲٫پس از ۲۴ ساعت نخود را از آب در بیاورید و با باقلا،جعفری و تره،پیاز یا پیازچه را آسیاب کرده تا مخلوطی کاملا نرم و یکدست بدست آید.
۳٫نمک،پودر زیره،جوش شیرین،بیکینگ پودر،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه و آرد سفید را به مخلوط چرخ شده،اضافه کنید و آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
۴٫پس از ۱ ساعت،مواد را از یخچال بیرون آورده به اندازه یک گردو از مایه بردارید و با دستگاه مخصوص یا در کف دست آن را به شکل حلقه های گرد درآورید و آن را در روغن فراوان سرخ کنید.
۵٫برای تهیه سس ارده لازم است ارده،ماست،آبلیمو و نمک را با هم مخلوط کنید تا سس غلیظی به دست آید.
۶٫داخل نان مخصوص ساندویچ،ابتدا یک قاشق غذاخوری سس ارده بریزید و خوب آن را داخل نان پهن کنید.
۷٫سپس تعدادی فلافل و مقداری کاهو،گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده بگذارید.

ساندویچ فلافل عربی – ساندویچ – Vibre.ir – ساندویچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *