رول بادمجان و پنیر (آمریکا) – ویبره

رول بادمجان و پنیر (آمریکا) – ساندویچ

رول بادمجان و پنیر (آمریکا) - ساندویچ
پیاز و سیر را با ۲ ق س روغن زیتون کمی تفت می دهیم تا پیازها طلایی شود بعد فلفل و آب پرتقال را به آن اضافه کرده حرارت را کم می کنیم و حدود ۴ الی ۵ دقیقه زمان می دهیم تا سس …

رول بادمجان و پنیر (آمریکا)

مواد لازم:
بادمجان بلند = ۲ عدد
پنیر سفید یا موزارلا = ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
زیتون سیاه خرد شده = ۴ عدد
کاپرس = ۱ ق چ (در ایران به نام خیار کبر، کورک نامیده میشود)
جعفری تازه خرد شده = ۲ ق س
مواد لازم جهت تهیه سس:
روغن زیتون = ۱ق س
آب پرتقال ۲/۱ فنجان
پیاز خرد شده = ۴ عدد
سیر خرد شده = ۴ حبه
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده = ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:
پیاز و سیر را با ۲ ق س روغن زیتون کمی تفت می دهیم تا پیازها طلایی شود بعد فلفل و آب پرتقال را به آن اضافه کرده حرارت را کم می کنیم و حدود ۴ الی ۵ دقیقه زمان می دهیم تا سس جا بیفتد.
بادمجان ها را از طول چند برش می زنیم (برشها حدود ۱ سانتی متر) به آنها نمک میزنیم چند دقیقه ای به کناری می گذاریم تا تلخی بادمجانها گرفته شود.
بعد بادمجانها را خشک کرده با کمی روغن زیتون اسپری کرده و در فر با درجه حرارت ۴۰۰ فارنهایت می گذاریم تا هر دو طرف بادمجانها طلایی شود.
مواد داخل رولهای بادمجان را با هم مخلوط کرده (پنیر،زیتون سیاه خرد شده، کاپرس، جعفری خرد شده) و روی هر برش بادمجان به اندازه ۱ ق س از مواد گذاشته و بادمجانها را رول می کنیم از طرف انتهای رول در ظرف می چینیم و سس آماده شده را روی آن می ریزیم و به مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا مواد گرم شده و سس به خرد بادمجانها برود (۵ الی ۱۰ دقیقه زمان کافی است)

رول بادمجان و پنیر (آمریکا) – ساندویچ – Vibre.ir – ساندویچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *