طرز تهیه همبرگر مکزیکی – ویبره

طرز تهیه همبرگر مکزیکی – ساندویچ

طرز تهیه همبرگر مکزیکی - ساندویچ
گوشت را با پیاز، نمک، فلفل، خردل و فلفل سبز له شده مخلوط می کنیم. از مواد مخلوط شده کمی بر می داریم و به شکل همبرگر گرد می کنیم…

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده  ۱ کیلو
پیاز رنده شده  ۱ عدد
نمک و فلفل  به مقدار لازم
خردل  ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سبز نرم شده  ۱ عدد
کاهو  به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی  به مقدار لازم
سس مایونز  به مقدار لازم

طرز تهیه :
گوشت را با پیاز، نمک، فلفل، خردل و فلفل سبز له شده مخلوط می کنیم. از مواد مخلوط شده کمی بر می داریم و به شکل همبرگر گرد می کنیم.سپس به مدت ۲ ساعت در یخچال می گذاریم.سپس همبرگرها را در کمی روغن که در ماهیتابه ریخته ایم سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود.همبرگرهای سرخ شده را لای نان ساندویچی گرد می گذاریم و روی آن را با سس مایونز ، کاهو و سس گوجه فرنگی می پوشانیم.

طرز تهیه همبرگر مکزیکی – ساندویچ – Vibre.ir – ساندویچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *