طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر – ویبره

طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر – ساندویچ

طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر - ساندویچ
اگر با طعم و مزه قارچ رابطه خوبی دارید و در ضمن نگرانی‌ای از بابت بوی سیر برای سر کاری‌تان ندارید، می‌خواهیم طرز پخت و آماده کردن یک ساندویچ ساده و فوری با قارچ و سیر را به شما آموزش دهیم…

فقط مواد لازم زیر را ـ که خیلی هم زیاد و عجیب و غریب نیستند ـ روی تکه کاغذی یادداشت کرده و در راه برگشت به خانه تهیه کنید.

ساندویچ قارچ و سیر

مواد لازم برای ۴ نفر:
۶ قاشق سوپ‌خوری                  کره مارگارین یا روغن جامد

۲ حبه                                                     سیر

۳۵۰ گرم                                               قارچ

یک عدد                                      نان فرانسوی بزرگ

چند ساقه                                            جعفری تازه

نمک و فلفل                                       به میزان لازم

طرز تهیه:
۱ ـ برای درست کردن این ساندویچ، اولین مرحله، آماده‌سازی مواد است. ابتدا حبه سیرها را از پوست جدا کرده و رنده یا له کنید. سپس قارچ‌ها را به صورت درشت برش بزنید.

نان فرانسوی را نیز با چاقوی تیز به صورت اریب حلقه حلقه کنید. آخرین کار، خرد کردن جعفری است. اگر به جعفری تازه دسترسی ندارید، می توانید از جعفری فریز شده نیز استفاده کنید.

۲ ـ تابه‌ای آماده کنید و مارگارین را داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود. سپس سیر رنده شده را به روغن اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.

۳ ـ قارچ‌ها را به سیر داغ اضافه کنید و ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول پخت، هم‌زدن یادتان نرود.

۴ ـ برش‌های نان فانتزی را داخل تابه دیگری یا روی سینی میله‌ای فر قرار داده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تست کنید.

۵ ـ جعفری خردشده را به مخلوط قارچ و سیر اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

۶- حالا هر کدام از برش‌های نان را در سینی یا دیس چیده و مخلوط قارچ و سیر را روی نان‌ها ریخته و نوش‌جان کنید

توضیح:
مقدار مواد لازم برای ۴ نفر است؛ بنابراین اگر تنها هستید، مقدار مواد را به یک چهارم کاهش دهید.

مدت زمان آماده‌سازی :۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت : ۱۰ دقیقه

طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر – ساندویچ – Vibre.ir – ساندویچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *