خوراک قارچ و ژامبون با پاستا – ویبره

خوراک قارچ و ژامبون با پاستا – ساندویچ

خوراک قارچ و ژامبون با پاستا - ساندویچ
قارچ را بعد از تمیز کردن و شستن خرد کرده و در تابه می ریزیم. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق مرباخوری آب‌ لیمو و کمی نمک به آن می زنیم…

خوراک قارچ و ژامبون با پاستا

مواد لازم برای ۴ نفر:
قارچ نیم کیلو

پاستا ۲۰۰ گرم

ژامبون ۳۰۰ گرم

فلفل دلمه ای ۱۵۰ گرم

پیاز داغ یک قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:
قارچ را بعد از تمیز کردن و شستن خرد کرده و در تابه می ریزیم. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق مرباخوری آب‌ لیمو و کمی نمک به آن می زنیم و می‌گذاریم آب قارچ کاملا کشیده شود. سپس ژامبون را ریز خرد کرده و با پیاز داغ مخلوط می کنیم و تفت می‌دهیم. بعد فلفل دلمه ای را که قبلا خرد کرده ایم به مخلوط ژامبون اضافه می‌کنیم و با هم تفت می‌دهیم.

نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم. رب گوجه فرنگی را با کمی آب رقیق کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم. در انتها قارچ را هم به مخلوط اضافه می کنیم و بعد از این‌ که خوب مخلوط شد، آن را کنار می‌گذاریم. پاستا را در آب جوشی که دو قاشق نمک و یک قاشق روغن مایع در آن ریخته ایم، می‌پزیم. بعد از پخت در آب‌کش می‌ریزیم تا آب آن برود. سپس پاستا را با قارچ و ژامبون مخلوط کرده و در دیس می‌کشیم.

خوراک قارچ و ژامبون با پاستا – ساندویچ – Vibre.ir – ساندویچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 

خوراک قارچ و ژامبون با پاستا برای ۴ نفر – ویبره

خوراک قارچ و ژامبون با پاستا برای ۴ نفر – غذای متنوع

خوراک قارچ و ژامبون با پاستا برای ۴ نفر - غذای متنوع
● مواد لازم:
▪ قارچ نیم کیلو
▪ پاستا ۲۰۰ گرم
▪ ژامبون ۳۰۰ گرم
▪ پاپریکا ۱۵۰ گرم

(بیشتر…)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *