فارفاله میگو با سس قارچ – ویبره

فارفاله میگو با سس قارچ – غذای دریایی

فارفاله میگو با سس قارچ  - غذای دریایی
میگو ها را در سیخ چوبی زده و سرخ کنید.

می توانید برای زیباتر شدن آن، بین میگو ها،‌ زیتون یا فلفل دلمه ای بگذارید

مواد لازم :

فارفاله (‌پاستای پاپیونی شکل)                             یک بسته

میگو  برای هر بشقاب                                    ۳-۵ عدد

پیاز                                                         ۱ عدد

قارچ                                                         ۵ عدد

فلفل دلمه ای                                                    ۱ عدد

روغن زیتون                                         ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر                             به مقدار کافی

کچاب                                                ۱ قاشق چایخوری

مایونز                                               ۱ قاشق غذاخوری

ماست                                             ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس قارچ:
ابتدا پیاز را خلال نازک کرده و در کمی روغن مایع تفت می دهیم. بعد از این که پیاز طلایی رنگ شد، قارچ را خرد کرده به آن اضافه می کنیم. بعد از حدود ۵ دقیقه از روی شعله برداشته به آن مایونز،‌ ماست،‌ کچاب و ادویه اضافه کرده و حسابی با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه میگو و پاستا:
میگو ها را در سیخ چوبی زده و سرخ کنید. می توانید برای زیباتر شدن آن، بین میگو ها،‌ زیتون یا فلفل دلمه ای بگذارید.پاستا را مطابق با دستور روی بسته آن با مقداری آب و روغن و نمک بپزید. فلفل دلمه را خرد کرده در آب درحال جوش بریزید. بعد از نرم شدن پاستا آن را آبکش کرده و در ظرفی بریزید.روغن زیتون و مقداری آویشن را با هم مخلوط کرده پاستا را به آن آغشته کنید. سپس از سس قارچ روی آن ریخته و همراه میگو ها سرو کنید.

فارفاله میگو با سس قارچ – غذای دریایی – Vibre.ir – غذای دریایی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *