طرز تهیه ماهی برگر با نان تست – ویبره

طرز تهیه ماهی برگر با نان تست – غذای دریایی

طرز تهیه ماهی برگر با نان تست - غذای دریایی
شرط خوشمزه بودن این برگر، تازه

بودن ماهی آن است. در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید….

مواد لازم برای ۴ نفر:
پیاز خرد شده یک پیمانه
ریحان خرد شده تازه:‌ یک چهارم پیمانه
نمک:‌ یک چهارم قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای‌خوری
فیله ماهی: نیم کیلو، ‌چرخ شود.
سس فلفل تند: یک قاشق چای‌خوری
سفیده یک تخم‌مرغ بزرگ
اسپری روغن
نان تست: ‌۸ برش

طرز تهیه:
• در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید.
• در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخم‌مرغ خوب با هم مخلوط کنید.
• مخلوط تخم‌مرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید.[نکته بهداشتی روز: مراقب جیوه در ماهی‌ها باشید ]
• مخلوط را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننی‌متر درآورید.
• تابه را روی حرارت متوسط، گرم کنید.
• با اسپری روغن، روی هرکدام از پاته‌ها را روغن اسپری کنید وهر طرف آن‌ها را درون تابه به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانی‌که خوب سرخ شوند سرخ کنید.
• ماهی‌های برگر شده داغ را درون نان‌های تست قرار داده و میل کنید.

طرز تهیه ماهی برگر با نان تست – غذای دریایی – Vibre.ir – غذای دریایی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *