ماهی سرخو – ویبره

ماهی سرخو – غذای دریایی

ماهی سرخو - غذای دریایی
مواد لازم :
روغن زیتون ۴قاشق سوپخوری

استیک تن ماهی سرخو ۴عدد(هر کدام ۱۷۵گرم )
گوجه فرنگی ۴۵۰ گرم
جعفری خرد شده ۴قاشق سوپخوری
سیر خرد شده ۲حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
آب لیموتازه ۳/۱ پیمانه
ورقه های نازک لیمو ۴ورق

ماهی سرخو – ماهی – آموزش آشپزی

طرز تهیه :

فلس های ماهی را کنده داخل گوش ماهی را باز می کنیم , محل اتصال آبشش ها را می بریم . آبشش ها را در آورده شکم آنرا برش می دهیم . داخل شکم را خالی نموده , سپس ماهی را تمیز بشویید و با دستمال تمیزی خشک کنید. گوجه فرنگی را خرد کرده روغن زیتون را در ماهیتابه ای (متناسب با اندازه ماهی ها )ریخته جعفری خرد شده , سیر, گوجه فرنگی , نمک و فلفل را به روغن اضافه می کنیم و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه حرارت می دهیم , سپس ماهی را در سس گوجه فرنگی می گذاریم , حرارت را زیاد می کنیم و ورقه های لیمو را از وسط دو نیم کرده به همراه آبلیموی تازه روی ماهی می ریزیم . یک طرف ماهی که پخت, آن را برگردانده تا طرف دیگر ماهی نیز بپزد(برای هر طرف حدوداً ۱۰ دقیقه زمان لازم است ) بهتر است تا زمان سرو , ماهی گرم بماند.

ماهی سرخو – غذای دریایی – Vibre.ir – غذای دریایی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *