شنسل ماهی قزل آلا – ویبره

شنسل ماهی قزل آلا – غذای دریایی

شنسل ماهی قزل آلا - غذای دریایی
مواد لازم :
ماهی قزل آلا ۴/۱پیمانه

زعفران(ساییده حل شده در آب جوش) ۲/۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ ۲عدد
آرد به میزان لازم
پودر سوخاری به میزان لازم
روغن به میزان لازم
ورقه بادام ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

آبشش های ماهی را بیرون آورده شکم آن را برش دهید. پس از تمیز کردن, شستن , خشک کردن , تیغ آنرا یک تکه خارج می کنیم . سویا سس و زعفران و پودر سیر و کمی نمک و فلفل را مخلوط نموده به وسیله قلم مو به تمامی قسمت های ماهی مالیده , تخم مرغ را در ظرفی شکسته با چنگال می زنیم و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم . مقداری روغن در تابه ریخته روی حرارت می گذاریم . داغ که شد, ماهی را در آن سرخ می کنیم . یک طرف ماهی که سرخ شد برگردانده طرف دیگر را سرخ می کنیم و ورقه های بادام را اضافه نموده تا طلائی شود . البته مطابق تصویرهای داده شده می توانید تیغ ماهی را بیرون نیاورید و آنرا بصورت درسته شنیتسل کنید.

شنسل ماهی قزل آلا – غذای دریایی – Vibre.ir – غذای دریایی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *