ماهی آزاد باسس تند – ویبره

ماهی آزاد باسس تند – غذای دریایی

ماهی آزاد باسس تند - غذای دریایی
مواد لازم :
استیک ماهی آزاد ۴تکه

هر کدام ۲۲۵گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن مایع (آفتابگردان) ۲قاشق سوپخوری
آب لیمو ۲/۱ پیمانه
رنده پوست لیمو ۱ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای سس ماهی:

فلفل قرمز تند ۶ عدد
سیر ۲حبه
دانه آفتابگردان ۲ قاشق سوپخوری
آب لیمو تازه و روغن زیتون (از هر کدام)۲/۱ پیمانه
رنده پوست لیمو ۱قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

استخوان را جدا کنید و با طرف دیگر نیز همین کار را انجام دهید و . مقدرای نمک روی سطحی پاشیده و تکه های ماهی را از طرف پوستش روی آن قرار دهید . سپس با یک چاقو تیز از طرف خودتان به آرامی شروع به جدا نمودن گوشت از پوست نمائید , به طوریکه تا حد امکان نزدیک به پوست باشد . این عمل را در هر تکه ماهی انجام داده و پوست آنها را جدا نمائید, بعد از قسمت باریک تر ماهی به صورت رل بپیچید و با یک نخ آن را ببندید سپس روغن آفتابگردان را به ماهی بمالید . بعد آبلیمو و رنده پوست لیمو را مخلوط نموده به ماهی اضافه کنیدو به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. برای تهیه سس ۵ عدد از فلفل های قرمز تند را بدون دانه کنیدو با سیر , دانه آفتابگردان , آب لیمو و رنده پوست لیمو در مخلوط کن بریزید. سپس کاملاً مخلوط نموده بعد تدریجاً روغن زیتون را به آن اضافه کنید تا سس غلیظ شود. ماهی را از سس که در آن خوابانیده بودید, خارج نموده و هر طرف را در ماهیتابه به مدت ۵ دقیقه کبابی کنید . سپس با سس ماهی سرو نمایید .

ماهی آزاد باسس تند – غذای دریایی – Vibre.ir – غذای دریایی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *