طرز تهیه پنیر پیتزا – ویبره

طرز تهیه پنیر پیتزا – لبنیات

طرز تهیه پنیر پیتزا - لبنیات
شیر را در دمای ۶۳ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه حرارت دهید و یا به مدت ۱۵ ثانیه در دمای ۷۲ درجه سانتی گراد حرارت دهید. در هر دو حالت، شیر را باید مرتب هم بزنید تا ته نگرفته و نسوزد.

ادامه خواندن “طرز تهیه پنیر پیتزا – ویبره”

میلک شیک بادام زمینی – ویبره

میلک شیک بادام زمینی – شیک

میلک شیک بادام زمینی - شیک
مواد لازم
شیر سرد ۱ لیوان
بستنی وانیلی ۲لیوان
کره بادام زمینی ۲قاشق غذاخوری

ادامه خواندن “میلک شیک بادام زمینی – ویبره”

میلک شیک انبه و توت فرنگی – ویبره

میلک شیک انبه و توت فرنگی – شیک

میلک شیک انبه و توت فرنگی - شیک
مواد لازم
ماست وانیلی: نصف پیمانه
شیر کم چرب:‌ یک پیمانه
توت‌فرنگی یخ‌زده: سه چهارم پیمانه

ادامه خواندن “میلک شیک انبه و توت فرنگی – ویبره”