طرز تهیه پنیر – ویبره

طرز تهیه پنیر – لبنیات

طرز تهیه پنیر - لبنیات
طرز تهیه پنیر با ماست :

مواد لازم :

یک کیلو  شیر

چهار  قاشق غذاخوری  ماست

ابتدا شیر را بجوشانید . سپس شعله اجاق را کم کنید و چهار  قاشق ماست به آن بیفزایید . مدت هفت  دقیقه به هم بزنید تا شیر بریده شود . بعد آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید رد کنید و پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت چهار الی پنج  ساعت روی آن جسمی سنگین قرار دهید تا آب آن خارج شود.  بعد پنیر را قطعه قطعه کرده ، در آب نمک نگهـــداری کنید .

طرز تهیه پنیر با سرکه :

مواد لازم :

یک کیلو  شیر

سه  قاشق غذاخوری  سرکه

ابتدا شیر را حرارت دهید . وقتی شیر به جوش آمد ، شعله اجاق را خاموش کنید. سپس سه قاشق سرکه به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا شیر بریده شود. سپس آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید رد کنید . پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت چهار الی پنج  ساعت جسمی سنگین روی آن قرار دهید تا آب آن خارج شود . سپس پنیر را قطعه قطعه کرده ، داخل آب نمک نگهداری کنید .

طرز تهیه پنیر با مایه پنیر :

مواد لازم :

یک کیلو  شیر
یک دوم  قاشق چایخوری  مایه پنیر

شیر را پس از جوشاندن از روی حرارت بردارید و بگذارید قدری خنک شود . به حدی که دمای آن کمی بیشتر از دمای بدن باشد . سپس مایه  پنیر را در آن بریزید و بگذارید تا شیر به پنیر تبدیل شود ( زمان لازم جهت تهیه این پنیر ۱۵ دقیقه است ).

طرز تهیه پنیر – لبنیات – Vibre.ir – شیک ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *