شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – ویبره

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – غذای شیرازی

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه
برنج را پاک کرده و از ۲ ساعت قبل با نمک خیس کنید . شوید را پاک کرده و چند بار داخل آب خیس کرده و آب آنرا تعویض کنید و خوب بشویید و بگذارید…

ادامه خواندن “شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – ویبره”

طرز تهیه هویج پلو با گوشت – ویبره

طرز تهیه هویج پلو با گوشت – غذای شیرازی

طرز تهیه هویج پلو با گوشت
برنج را خیس میکنیم هویج را پوست می کنیم از رنده درشت یا ماشین مخصوص رد میکنیم ، که بشکل خلال نازک بشود. بعد هویج را با نصف از روغن کمی سرخ میکنیم …

ادامه خواندن “طرز تهیه هویج پلو با گوشت – ویبره”

طرز تهیه ته چین مرغ – ویبره

طرز تهیه ته چین مرغ – غذای شیرازی

طرز تهیه ته چین مرغ
گوشت مرغ را میپزیم بطوریکه بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد .استخوانهای گوشت مرغ را میگیریم زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه ته چین مرغ – ویبره”

آموزش پخت قلیه ماهی – ویبره

آموزش پخت قلیه ماهی – غذای شیرازی

آموزش پخت قلیه ماهی
این خورشت ، یک غذای محلی خوشمزه و برای نواحی خوزستان است. به علت دارا بودن سبزی و سیر، غذای خوش طعم و خوش رنگی است. ترشی این غذا بوسیله تمرهندی تأمین می شود.

ادامه خواندن “آموزش پخت قلیه ماهی – ویبره”

ته چین سبزی پلو ترش – ویبره

ته چین سبزی پلو ترش – غذای شیرازی

ته چین سبزی پلو ترش
مواد لازم برای آشپزی

مرغ ۷۵۰ گرم
سبزی‌پلو (تره، جعفری، گشنیز و شوید) یک کیلوگرم
برنج پنج پیمانه
گردغوره نصف پیمانه

ادامه خواندن “ته چین سبزی پلو ترش – ویبره”

طرز تهیه فالوده شیرازی – ویبره

طرز تهیه فالوده شیرازی – غذای شیرازی

طرز تهیه فالوده شیرازی
نشاسته و آب را با هم در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا نشاسته خوب پخته شود و بوی خامی ندهد. خمیر فالوده را کنار بگذارید تا ولرم شود. سپس آن را در قیف مخصوص بریزید…

ادامه خواندن “طرز تهیه فالوده شیرازی – ویبره”

ته چین آلو اسفناج با مرغ – ویبره

ته چین آلو اسفناج با مرغ – غذای شیرازی

ته چین آلو اسفناج با مرغ
مواد لازم برای آشپزی

برنج چهار پیمانه
مرغ ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
اسفناج ۷۰۰ گرم

ادامه خواندن “ته چین آلو اسفناج با مرغ – ویبره”

طرز تهیه پلوی شیرازی – ویبره

طرز تهیه پلوی شیرازی – غذای شیرازی

طرز تهیه پلوی شیرازی
زرشک را شسته با کمی روغن تفت می دهیم. سپس زعفران و شکر را اضافه کرده مخلوط می کنیم تا شکر به وسیله آبی که در زرشک است حل شود…

ادامه خواندن “طرز تهیه پلوی شیرازی – ویبره”

باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت – ویبره

باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت – غذای شیرازی

باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت
شما می تونید این ته چین را برای همه نوع پلویی درست کنید ترکیب گوشت وسیب زمینی برشته شده در ته دیگ خیلی خوشمزه می شه مخصوصآ اینکه مزه گوشت روی برنج ته دیگ هم تاثیر می گذاره ودر منزل ما خیلی طرفدار داره .اگه تعداد نفرات خونه زیاده ویا مهمون دارید ویا قابلمه کوچک است می تونید گوشت اضافه را با پیاز داغ وادویه بپزید وبعد لای پلو دم بگذارید .

ادامه خواندن “باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت – ویبره”

آموزش پخت شیرین پلو – ویبره

آموزش پخت شیرین پلو – غذای شیرازی

آموزش پخت شیرین پلو
برنج را آبکش کنید. سپس در ته یک قابلمه مقداری روغن و کمی آب داغ بریزید و نیمی از برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. تکه های مرغ را روی برنج پخش کنید…

ادامه خواندن “آموزش پخت شیرین پلو – ویبره”

ته چین گوشت و بادمجان – ویبره

ته چین گوشت و بادمجان – غذای شیرازی

ته چین گوشت و بادمجان
ته‌چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی‌هاست

ادامه خواندن “ته چین گوشت و بادمجان – ویبره”

طرز تهیه هویج پلوی شیرازی – ویبره

طرز تهیه هویج پلوی شیرازی – غذای شیرازی

طرز تهیه هویج پلوی شیرازی
هویج ‌پلو از جمله پلوهای مخلوط قدیمی است که معمولا آن را با هویج فرنگی‌ای که رنگ نارنجی تیره‌‌تری دارد، می‌پزند تا پلو ظاهر خوش‌رنگ و لعاب‌تری داشته باشد.

ادامه خواندن “طرز تهیه هویج پلوی شیرازی – ویبره”

ته چین اسفناج – ویبره

ته چین اسفناج – غذای شیرازی

ته چین اسفناج
ته‌چین از جمله غذاهایی است که معمولا در فهرست غذاهای مهمانی‌های رسمی قرار می‌گیرد این غذا را با انواع و اقسام سبزیجات می‌توان درست کرد. بنابراین شما می‌توانید با توجه به سبزی موجود در آن فصل، ته‌چین مناسب آن زمان را بپزید. به عنوان مثال ته‌چین اسفناج غذایی پاییزی و زمستانی‌ است که به طرز پخت آن در زیر می‌پردازیم:

ادامه خواندن “ته چین اسفناج – ویبره”

خوراک‌ بابونه‌ – قاتق‌ بابونه‌ – ویبره

خوراک‌ بابونه‌ – قاتق‌ بابونه‌ – غذای شیرازی

خوراک‌ بابونه‌ - قاتق‌ بابونه‌
پیازها را ریز خرد کرده‌ در روغن‌ تفت‌ می‌دهیم‌،به‌ قدری‌ که‌ طلایی‌ رنگ‌ شوند. سپس‌ آردها راریخته‌ مجددا تفت‌ می‌دهیم‌..

ادامه خواندن “خوراک‌ بابونه‌ – قاتق‌ بابونه‌ – ویبره”

تنوع سالادها – ویبره

تنوع سالادها – غذای شیرازی

تنوع سالادها
سالاد شامل طیف گسترده ای می باشد که از جمله : سالاد سبز ، سالاد سبزیجات ، سالاد ماکارونی و … ، حال سالاد ها می توانند شامل سالاد های مخلوط نیز باشند همچون سالد مخلوط گوشت ، مرغ و غذاهای دریایی در نهایت شاید معروف ترین دسته سالاد هایی که بتوان نام برد سالاد میوه ها هستند که ترکیبی از میوه ها را در خود دارا می باشند ، قابل ذکر است

ادامه خواندن “تنوع سالادها – ویبره”

ته چین گوشت و سبزیجات – ویبره

ته چین گوشت و سبزیجات – غذای شیرازی

ته چین گوشت و سبزیجات
مواد لازم برای آشپزی

گوشت ۲۵۰ گرم
 برنج ۳ پیمانه
سبزی خردشده ۳ پیمانه (تره،جعفری و شوید)

ادامه خواندن “ته چین گوشت و سبزیجات – ویبره”