شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – ویبره

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – غذای شیرازی

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه
برنج را پاک کرده و از ۲ ساعت قبل با نمک خیس کنید . شوید را پاک کرده و چند بار داخل آب خیس کرده و آب آنرا تعویض کنید و خوب بشویید و بگذارید…

ادامه خواندن “شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – ویبره”

طرز تهیه پلوی شیرازی – ویبره

طرز تهیه پلوی شیرازی – غذای شیرازی

طرز تهیه پلوی شیرازی
زرشک را شسته با کمی روغن تفت می دهیم. سپس زعفران و شکر را اضافه کرده مخلوط می کنیم تا شکر به وسیله آبی که در زرشک است حل شود…

ادامه خواندن “طرز تهیه پلوی شیرازی – ویبره”

باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت – ویبره

باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت – غذای شیرازی

باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت
شما می تونید این ته چین را برای همه نوع پلویی درست کنید ترکیب گوشت وسیب زمینی برشته شده در ته دیگ خیلی خوشمزه می شه مخصوصآ اینکه مزه گوشت روی برنج ته دیگ هم تاثیر می گذاره ودر منزل ما خیلی طرفدار داره .اگه تعداد نفرات خونه زیاده ویا مهمون دارید ویا قابلمه کوچک است می تونید گوشت اضافه را با پیاز داغ وادویه بپزید وبعد لای پلو دم بگذارید .

ادامه خواندن “باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت – ویبره”

آموزش پخت شیرین پلو – ویبره

آموزش پخت شیرین پلو – غذای شیرازی

آموزش پخت شیرین پلو
برنج را آبکش کنید. سپس در ته یک قابلمه مقداری روغن و کمی آب داغ بریزید و نیمی از برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. تکه های مرغ را روی برنج پخش کنید…

ادامه خواندن “آموزش پخت شیرین پلو – ویبره”

ته چین گوشت و بادمجان – ویبره

ته چین گوشت و بادمجان – غذای شیرازی

ته چین گوشت و بادمجان
ته‌چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی‌هاست

ادامه خواندن “ته چین گوشت و بادمجان – ویبره”

طرز تهیه هویج پلوی شیرازی – ویبره

طرز تهیه هویج پلوی شیرازی – غذای شیرازی

طرز تهیه هویج پلوی شیرازی
هویج ‌پلو از جمله پلوهای مخلوط قدیمی است که معمولا آن را با هویج فرنگی‌ای که رنگ نارنجی تیره‌‌تری دارد، می‌پزند تا پلو ظاهر خوش‌رنگ و لعاب‌تری داشته باشد.

ادامه خواندن “طرز تهیه هویج پلوی شیرازی – ویبره”

ته چین اسفناج – ویبره

ته چین اسفناج – غذای شیرازی

ته چین اسفناج
ته‌چین از جمله غذاهایی است که معمولا در فهرست غذاهای مهمانی‌های رسمی قرار می‌گیرد این غذا را با انواع و اقسام سبزیجات می‌توان درست کرد. بنابراین شما می‌توانید با توجه به سبزی موجود در آن فصل، ته‌چین مناسب آن زمان را بپزید. به عنوان مثال ته‌چین اسفناج غذایی پاییزی و زمستانی‌ است که به طرز پخت آن در زیر می‌پردازیم:

ادامه خواندن “ته چین اسفناج – ویبره”

خوراک‌ بابونه‌ – قاتق‌ بابونه‌ – ویبره

خوراک‌ بابونه‌ – قاتق‌ بابونه‌ – غذای شیرازی

خوراک‌ بابونه‌ - قاتق‌ بابونه‌
پیازها را ریز خرد کرده‌ در روغن‌ تفت‌ می‌دهیم‌،به‌ قدری‌ که‌ طلایی‌ رنگ‌ شوند. سپس‌ آردها راریخته‌ مجددا تفت‌ می‌دهیم‌..

ادامه خواندن “خوراک‌ بابونه‌ – قاتق‌ بابونه‌ – ویبره”

تنوع سالادها – ویبره

تنوع سالادها – غذای شیرازی

تنوع سالادها
سالاد شامل طیف گسترده ای می باشد که از جمله : سالاد سبز ، سالاد سبزیجات ، سالاد ماکارونی و … ، حال سالاد ها می توانند شامل سالاد های مخلوط نیز باشند همچون سالد مخلوط گوشت ، مرغ و غذاهای دریایی در نهایت شاید معروف ترین دسته سالاد هایی که بتوان نام برد سالاد میوه ها هستند که ترکیبی از میوه ها را در خود دارا می باشند ، قابل ذکر است

ادامه خواندن “تنوع سالادها – ویبره”

ته چین گوشت و سبزیجات – ویبره

ته چین گوشت و سبزیجات – غذای شیرازی

ته چین گوشت و سبزیجات
مواد لازم برای آشپزی

گوشت ۲۵۰ گرم
 برنج ۳ پیمانه
سبزی خردشده ۳ پیمانه (تره،جعفری و شوید)

ادامه خواندن “ته چین گوشت و سبزیجات – ویبره”

دمی شیرازی – ویبره

دمی شیرازی – غذای شیرازی

دمی شیرازی
برنج را پس از شستن خیس کنید .گوشت را قیمه ای درشت خرد کرده و همراه پیاز سرخ کنید. سپس زرد چوبه زده و با مقداری آب بگذارید بپزد.عدس را جداگانه بپزید تا …

ادامه خواندن “دمی شیرازی – ویبره”

سالاد شیرازی – ویبره

سالاد شیرازی – غذای شیرازی

سالاد شیرازی
مواد لازم برای آشپزی
بری ۲ تا ۳ نفر:

خیار متوسط                       ۳ عدد

گوجه فرنگی متوسط          ۲ عدد

ادامه خواندن “سالاد شیرازی – ویبره”

کوفته آلو شیرازی – ویبره

کوفته آلو شیرازی – غذای شیرازی

کوفته آلو شیرازی
ماست را با کره، تخم مرغ و کمی نمک خوب قاطی کنید، بعد با آرد و گندم آسیاب شده ورز دهید تا خمیر شود. به مدت ۲۰ تا ۲۵ ذقیه در یخچال قرار دهید….

ادامه خواندن “کوفته آلو شیرازی – ویبره”

آموزش پخت مرصع پلو – ویبره

آموزش پخت مرصع پلو – غذای شیرازی

آموزش پخت مرصع پلو
این غذا، لذیذ و دارای رنگ و طعم متنوعی است. در این پلو، از مواد گیاهی مثل هویج، بادام، کشمش استفاده شده است. بادام و کشمش منابع خوب کلسیم هستند…

ادامه خواندن “آموزش پخت مرصع پلو – ویبره”