شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – ویبره

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – غذای شیرازی

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه
برنج را پاک کرده و از ۲ ساعت قبل با نمک خیس کنید . شوید را پاک کرده و چند بار داخل آب خیس کرده و آب آنرا تعویض کنید و خوب بشویید و بگذارید…

ادامه خواندن شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – ویبره

خوراک‌ بابونه‌ – قاتق‌ بابونه‌ – ویبره

خوراک‌ بابونه‌ – قاتق‌ بابونه‌ – غذای شیرازی

خوراک‌ بابونه‌ - قاتق‌ بابونه‌
پیازها را ریز خرد کرده‌ در روغن‌ تفت‌ می‌دهیم‌،به‌ قدری‌ که‌ طلایی‌ رنگ‌ شوند. سپس‌ آردها راریخته‌ مجددا تفت‌ می‌دهیم‌..

ادامه خواندن خوراک‌ بابونه‌ – قاتق‌ بابونه‌ – ویبره

تنوع سالادها – ویبره

تنوع سالادها – غذای شیرازی

تنوع سالادها
سالاد شامل طیف گسترده ای می باشد که از جمله : سالاد سبز ، سالاد سبزیجات ، سالاد ماکارونی و … ، حال سالاد ها می توانند شامل سالاد های مخلوط نیز باشند همچون سالد مخلوط گوشت ، مرغ و غذاهای دریایی در نهایت شاید معروف ترین دسته سالاد هایی که بتوان نام برد سالاد میوه ها هستند که ترکیبی از میوه ها را در خود دارا می باشند ، قابل ذکر است

ادامه خواندن تنوع سالادها – ویبره

ته چین گوشت و سبزیجات – ویبره

ته چین گوشت و سبزیجات – غذای شیرازی

ته چین گوشت و سبزیجات
مواد لازم برای آشپزی

گوشت ۲۵۰ گرم
 برنج ۳ پیمانه
سبزی خردشده ۳ پیمانه (تره،جعفری و شوید)

ادامه خواندن ته چین گوشت و سبزیجات – ویبره

دمی شیرازی – ویبره

دمی شیرازی – غذای شیرازی

دمی شیرازی
برنج را پس از شستن خیس کنید .گوشت را قیمه ای درشت خرد کرده و همراه پیاز سرخ کنید. سپس زرد چوبه زده و با مقداری آب بگذارید بپزد.عدس را جداگانه بپزید تا …

ادامه خواندن دمی شیرازی – ویبره

سالاد شیرازی – ویبره

سالاد شیرازی – غذای شیرازی

سالاد شیرازی
مواد لازم برای آشپزی
بری ۲ تا ۳ نفر:

خیار متوسط                       ۳ عدد

گوجه فرنگی متوسط          ۲ عدد

ادامه خواندن سالاد شیرازی – ویبره

کوفته آلو شیرازی – ویبره

کوفته آلو شیرازی – غذای شیرازی

کوفته آلو شیرازی
ماست را با کره، تخم مرغ و کمی نمک خوب قاطی کنید، بعد با آرد و گندم آسیاب شده ورز دهید تا خمیر شود. به مدت ۲۰ تا ۲۵ ذقیه در یخچال قرار دهید….

ادامه خواندن کوفته آلو شیرازی – ویبره

آموزش پخت مرصع پلو – ویبره

آموزش پخت مرصع پلو – غذای شیرازی

آموزش پخت مرصع پلو
این غذا، لذیذ و دارای رنگ و طعم متنوعی است. در این پلو، از مواد گیاهی مثل هویج، بادام، کشمش استفاده شده است. بادام و کشمش منابع خوب کلسیم هستند…

ادامه خواندن آموزش پخت مرصع پلو – ویبره