شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – ویبره

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – غذای شیرازی

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه
برنج را پاک کرده و از ۲ ساعت قبل با نمک خیس کنید . شوید را پاک کرده و چند بار داخل آب خیس کرده و آب آنرا تعویض کنید و خوب بشویید و بگذارید…

ادامه خواندن شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – ویبره

تنوع سالادها – ویبره

تنوع سالادها – غذای شیرازی

تنوع سالادها
سالاد شامل طیف گسترده ای می باشد که از جمله : سالاد سبز ، سالاد سبزیجات ، سالاد ماکارونی و … ، حال سالاد ها می توانند شامل سالاد های مخلوط نیز باشند همچون سالد مخلوط گوشت ، مرغ و غذاهای دریایی در نهایت شاید معروف ترین دسته سالاد هایی که بتوان نام برد سالاد میوه ها هستند که ترکیبی از میوه ها را در خود دارا می باشند ، قابل ذکر است

ادامه خواندن تنوع سالادها – ویبره

ته چین سبزی پلو ترش – ویبره

ته چین سبزی پلو ترش – غذای شیرازی

ته چین سبزی پلو ترش
مواد لازم برای آشپزی

مرغ ۷۵۰ گرم
سبزی‌پلو (تره، جعفری، گشنیز و شوید) یک کیلوگرم
برنج پنج پیمانه
گردغوره نصف پیمانه

ادامه خواندن ته چین سبزی پلو ترش – ویبره

طرز تهیه رب پلو شیرازی – ویبره

طرز تهیه رب پلو شیرازی – غذای شیرازی

طرز تهیه رب پلو شیرازی
مقداری آب را به جوش آورده و برنج ها را که از چند ساعت قبل خیس کرده اند در آب جوش می پزند و به صورت چلو دم می کنند. قبل از آن که برنج کاملاً دم بکشد…

ادامه خواندن طرز تهیه رب پلو شیرازی – ویبره

سالاد شیرازی – ویبره

سالاد شیرازی – غذای شیرازی

سالاد شیرازی
مواد لازم برای آشپزی
بری ۲ تا ۳ نفر:

خیار متوسط                       ۳ عدد

گوجه فرنگی متوسط          ۲ عدد

ادامه خواندن سالاد شیرازی – ویبره

ته چین آلو اسفناج با مرغ – ویبره

ته چین آلو اسفناج با مرغ – غذای شیرازی

ته چین آلو اسفناج با مرغ
مواد لازم برای آشپزی

برنج چهار پیمانه
مرغ ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
اسفناج ۷۰۰ گرم

ادامه خواندن ته چین آلو اسفناج با مرغ – ویبره

آب پیازک یا اشکنه شیرازی – ویبره

آب پیازک یا اشکنه شیرازی – غذای شیرازی

آب پیازک یا اشکنه شیرازی
مواد لازم برای آشپزی ا
:
پیاز چند عدد, روغن, ماست, تخم مرغ, شنبلیله, نعناع خشک, نمک و زردچوبه

آب پیازک یا اشکنه شیرازی

ادامه خواندن آب پیازک یا اشکنه شیرازی – ویبره

آموزش پخت مرصع پلو – ویبره

آموزش پخت مرصع پلو – غذای شیرازی

آموزش پخت مرصع پلو
این غذا، لذیذ و دارای رنگ و طعم متنوعی است. در این پلو، از مواد گیاهی مثل هویج، بادام، کشمش استفاده شده است. بادام و کشمش منابع خوب کلسیم هستند…

ادامه خواندن آموزش پخت مرصع پلو – ویبره

باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت – ویبره

باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت – غذای شیرازی

باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت
شما می تونید این ته چین را برای همه نوع پلویی درست کنید ترکیب گوشت وسیب زمینی برشته شده در ته دیگ خیلی خوشمزه می شه مخصوصآ اینکه مزه گوشت روی برنج ته دیگ هم تاثیر می گذاره ودر منزل ما خیلی طرفدار داره .اگه تعداد نفرات خونه زیاده ویا مهمون دارید ویا قابلمه کوچک است می تونید گوشت اضافه را با پیاز داغ وادویه بپزید وبعد لای پلو دم بگذارید .

ادامه خواندن باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت – ویبره

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی – ویبره

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی – غذای شیرازی

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی
مواد لازم برای آشپزی

گوشت، نخودچی گل، مغز گردو، کشمش، شیره انگور، رب انار، پیاز، زردچوبه، نمک، برنج و روغن خوب

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی

ادامه خواندن طرز تهیه قنبر پلو شیرازی – ویبره