دسته: غذای شیرازی

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه  – ویبره 0

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – ویبره

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – غذای شیرازی برنج را پاک کرده و از ۲ ساعت قبل با نمک خیس کنید . شوید را پاک کرده و چند بار داخل...

طرز تهیه هویج پلو با گوشت  – ویبره 0

طرز تهیه هویج پلو با گوشت – ویبره

طرز تهیه هویج پلو با گوشت – غذای شیرازی برنج را خیس میکنیم هویج را پوست می کنیم از رنده درشت یا ماشین مخصوص رد میکنیم ، که بشکل خلال نازک بشود. بعد هویج...

طرز تهیه ته چین مرغ  – ویبره 0

طرز تهیه ته چین مرغ – ویبره

طرز تهیه ته چین مرغ – غذای شیرازی گوشت مرغ را میپزیم بطوریکه بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد .استخوانهای گوشت مرغ را میگیریم زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم…

آموزش پخت قلیه ماهی  – ویبره 0

آموزش پخت قلیه ماهی – ویبره

آموزش پخت قلیه ماهی – غذای شیرازی این خورشت ، یک غذای محلی خوشمزه و برای نواحی خوزستان است. به علت دارا بودن سبزی و سیر، غذای خوش طعم و خوش رنگی است. ترشی...

ته چین سبزی پلو ترش  – ویبره 0

ته چین سبزی پلو ترش – ویبره

ته چین سبزی پلو ترش – غذای شیرازی مواد لازم برای آشپزی مرغ ۷۵۰ گرمسبزی‌پلو (تره، جعفری، گشنیز و شوید) یک کیلوگرمبرنج پنج پیمانهگردغوره نصف پیمانه

طرز تهیه فالوده شیرازی  – ویبره 0

طرز تهیه فالوده شیرازی – ویبره

طرز تهیه فالوده شیرازی – غذای شیرازی نشاسته و آب را با هم در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا نشاسته خوب پخته شود و بوی خامی ندهد. خمیر فالوده را...

ته چین آلو اسفناج با مرغ  – ویبره 0

ته چین آلو اسفناج با مرغ – ویبره

ته چین آلو اسفناج با مرغ – غذای شیرازی مواد لازم برای آشپزی برنج چهار پیمانهمرغ ۲۰۰ گرمپیاز یک عدداسفناج ۷۰۰ گرم

طرز تهیه پلوی شیرازی  – ویبره 0

طرز تهیه پلوی شیرازی – ویبره

طرز تهیه پلوی شیرازی – غذای شیرازی زرشک را شسته با کمی روغن تفت می دهیم. سپس زعفران و شکر را اضافه کرده مخلوط می کنیم تا شکر به وسیله آبی که در زرشک...

باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت  – ویبره 0

باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت – ویبره

باقلا پلو قالبی با ته چین گوشت – غذای شیرازی شما می تونید این ته چین را برای همه نوع پلویی درست کنید ترکیب گوشت وسیب زمینی برشته شده در ته دیگ خیلی خوشمزه...

آموزش پخت شیرین پلو  – ویبره 0

آموزش پخت شیرین پلو – ویبره

آموزش پخت شیرین پلو – غذای شیرازی برنج را آبکش کنید. سپس در ته یک قابلمه مقداری روغن و کمی آب داغ بریزید و نیمی از برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. تکه...

ته چین گوشت و بادمجان  – ویبره 0

ته چین گوشت و بادمجان – ویبره

ته چین گوشت و بادمجان – غذای شیرازی ته‌چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی‌هاست

طرز تهیه هویج پلوی شیرازی  – ویبره 0

طرز تهیه هویج پلوی شیرازی – ویبره

طرز تهیه هویج پلوی شیرازی – غذای شیرازی هویج ‌پلو از جمله پلوهای مخلوط قدیمی است که معمولا آن را با هویج فرنگی‌ای که رنگ نارنجی تیره‌‌تری دارد، می‌پزند تا پلو ظاهر خوش‌رنگ و...

ته چین اسفناج  – ویبره 0

ته چین اسفناج – ویبره

ته چین اسفناج – غذای شیرازی ته‌چین از جمله غذاهایی است که معمولا در فهرست غذاهای مهمانی‌های رسمی قرار می‌گیرد این غذا را با انواع و اقسام سبزیجات می‌توان درست کرد. بنابراین شما می‌توانید...

خوراک‌ بابونه‌ – قاتق‌ بابونه‌  – ویبره 0

خوراک‌ بابونه‌ – قاتق‌ بابونه‌ – ویبره

خوراک‌ بابونه‌ – قاتق‌ بابونه‌ – غذای شیرازی پیازها را ریز خرد کرده‌ در روغن‌ تفت‌ می‌دهیم‌،به‌ قدری‌ که‌ طلایی‌ رنگ‌ شوند. سپس‌ آردها راریخته‌ مجددا تفت‌ می‌دهیم‌..

تنوع سالادها  – ویبره 0

تنوع سالادها – ویبره

تنوع سالادها – غذای شیرازی سالاد شامل طیف گسترده ای می باشد که از جمله : سالاد سبز ، سالاد سبزیجات ، سالاد ماکارونی و … ، حال سالاد ها می توانند شامل سالاد...

ته چین گوشت و سبزیجات  – ویبره 0

ته چین گوشت و سبزیجات – ویبره

ته چین گوشت و سبزیجات – غذای شیرازی مواد لازم برای آشپزی گوشت ۲۵۰ گرم برنج ۳ پیمانهسبزی خردشده ۳ پیمانه (تره،جعفری و شوید)