شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – ویبره

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – غذای شیرازی

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه
برنج را پاک کرده و از ۲ ساعت قبل با نمک خیس کنید . شوید را پاک کرده و چند بار داخل آب خیس کرده و آب آنرا تعویض کنید و خوب بشویید و بگذارید…

ادامه خواندن “شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – ویبره”

خوراک‌ بابونه‌ – قاتق‌ بابونه‌ – ویبره

خوراک‌ بابونه‌ – قاتق‌ بابونه‌ – غذای شیرازی

خوراک‌ بابونه‌ - قاتق‌ بابونه‌
پیازها را ریز خرد کرده‌ در روغن‌ تفت‌ می‌دهیم‌،به‌ قدری‌ که‌ طلایی‌ رنگ‌ شوند. سپس‌ آردها راریخته‌ مجددا تفت‌ می‌دهیم‌..

ادامه خواندن “خوراک‌ بابونه‌ – قاتق‌ بابونه‌ – ویبره”

تنوع سالادها – ویبره

تنوع سالادها – غذای شیرازی

تنوع سالادها
سالاد شامل طیف گسترده ای می باشد که از جمله : سالاد سبز ، سالاد سبزیجات ، سالاد ماکارونی و … ، حال سالاد ها می توانند شامل سالاد های مخلوط نیز باشند همچون سالد مخلوط گوشت ، مرغ و غذاهای دریایی در نهایت شاید معروف ترین دسته سالاد هایی که بتوان نام برد سالاد میوه ها هستند که ترکیبی از میوه ها را در خود دارا می باشند ، قابل ذکر است

ادامه خواندن “تنوع سالادها – ویبره”

ته چین گوشت و سبزیجات – ویبره

ته چین گوشت و سبزیجات – غذای شیرازی

ته چین گوشت و سبزیجات
مواد لازم برای آشپزی

گوشت ۲۵۰ گرم
 برنج ۳ پیمانه
سبزی خردشده ۳ پیمانه (تره،جعفری و شوید)

ادامه خواندن “ته چین گوشت و سبزیجات – ویبره”

دمی شیرازی – ویبره

دمی شیرازی – غذای شیرازی

دمی شیرازی
برنج را پس از شستن خیس کنید .گوشت را قیمه ای درشت خرد کرده و همراه پیاز سرخ کنید. سپس زرد چوبه زده و با مقداری آب بگذارید بپزد.عدس را جداگانه بپزید تا …

ادامه خواندن “دمی شیرازی – ویبره”

سالاد شیرازی – ویبره

سالاد شیرازی – غذای شیرازی

سالاد شیرازی
مواد لازم برای آشپزی
بری ۲ تا ۳ نفر:

خیار متوسط                       ۳ عدد

گوجه فرنگی متوسط          ۲ عدد

ادامه خواندن “سالاد شیرازی – ویبره”

کوفته آلو شیرازی – ویبره

کوفته آلو شیرازی – غذای شیرازی

کوفته آلو شیرازی
ماست را با کره، تخم مرغ و کمی نمک خوب قاطی کنید، بعد با آرد و گندم آسیاب شده ورز دهید تا خمیر شود. به مدت ۲۰ تا ۲۵ ذقیه در یخچال قرار دهید….

ادامه خواندن “کوفته آلو شیرازی – ویبره”

آموزش پخت مرصع پلو – ویبره

آموزش پخت مرصع پلو – غذای شیرازی

آموزش پخت مرصع پلو
این غذا، لذیذ و دارای رنگ و طعم متنوعی است. در این پلو، از مواد گیاهی مثل هویج، بادام، کشمش استفاده شده است. بادام و کشمش منابع خوب کلسیم هستند…

ادامه خواندن “آموزش پخت مرصع پلو – ویبره”

طرز تهیه رنگینک – ویبره

طرز تهیه رنگینک – غذای شیرازی

طرز تهیه رنگینک
رنگینک یکی دیگر از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های رمضانی است و در میان ساکنان شهرهای جنوبی کشور – به‌خصوص استان‌های فارس، خوزستان و کرمان – علاقه‌مندان زیادی دارد.در ضمن این شیرینی برای مهمانی‌های رسمی، افطاری بسیار مناسبی است…

ادامه خواندن “طرز تهیه رنگینک – ویبره”

طرز تهیه شیرازی پلو – ویبره

طرز تهیه شیرازی پلو – غذای شیرازی

طرز تهیه شیرازی پلو
کف ظرف پیرکس را چرب کنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ ریش شده زرشک و بادمجان های خرد و سرخ شده را قرار دهید  و خلال پسته بپاشید…

ادامه خواندن “طرز تهیه شیرازی پلو – ویبره”

طرز تهیه شکر پلو شیرازی – ویبره

طرز تهیه شکر پلو شیرازی – غذای شیرازی

طرز تهیه شکر پلو شیرازی
برنج را که از چند ساعت قبل در آب خیس کرده اند، با آب در ظرفی روی اجاق گذاشته کمی زردچوبه به آن اضافه می کنند  و یکی دو جوش می دهند…

ادامه خواندن “طرز تهیه شکر پلو شیرازی – ویبره”

ته چین مرغ در ماهیتابه – ویبره

ته چین مرغ در ماهیتابه – غذای شیرازی

ته چین مرغ در ماهیتابه
ابتدا سینه مرغ را باپیاز آب پز کرده و۲ فنجان آب مرغ را نگهداشته وسپس مرغ را ریش ریش کرده .تخم مرغ را در …یک ظرف شکسته وبعد ماست و آب مرغ را به آن اضافه کرده وبا دارچی

ادامه خواندن “ته چین مرغ در ماهیتابه – ویبره”

طرز تهیه رب پلو شیرازی – ویبره

طرز تهیه رب پلو شیرازی – غذای شیرازی

طرز تهیه رب پلو شیرازی
مقداری آب را به جوش آورده و برنج ها را که از چند ساعت قبل خیس کرده اند در آب جوش می پزند و به صورت چلو دم می کنند. قبل از آن که برنج کاملاً دم بکشد…

ادامه خواندن “طرز تهیه رب پلو شیرازی – ویبره”