شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – ویبره

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – غذای شیرازی

شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه
برنج را پاک کرده و از ۲ ساعت قبل با نمک خیس کنید . شوید را پاک کرده و چند بار داخل آب خیس کرده و آب آنرا تعویض کنید و خوب بشویید و بگذارید…

ادامه خواندن “شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه – ویبره”

طرز تهیه شکر پلو شیرازی – ویبره

طرز تهیه شکر پلو شیرازی – غذای شیرازی

طرز تهیه شکر پلو شیرازی
برنج را که از چند ساعت قبل در آب خیس کرده اند، با آب در ظرفی روی اجاق گذاشته کمی زردچوبه به آن اضافه می کنند  و یکی دو جوش می دهند…

ادامه خواندن “طرز تهیه شکر پلو شیرازی – ویبره”

ته چین مرغ در ماهیتابه – ویبره

ته چین مرغ در ماهیتابه – غذای شیرازی

ته چین مرغ در ماهیتابه
ابتدا سینه مرغ را باپیاز آب پز کرده و۲ فنجان آب مرغ را نگهداشته وسپس مرغ را ریش ریش کرده .تخم مرغ را در …یک ظرف شکسته وبعد ماست و آب مرغ را به آن اضافه کرده وبا دارچی

ادامه خواندن “ته چین مرغ در ماهیتابه – ویبره”

طرز تهیه رب پلو شیرازی – ویبره

طرز تهیه رب پلو شیرازی – غذای شیرازی

طرز تهیه رب پلو شیرازی
مقداری آب را به جوش آورده و برنج ها را که از چند ساعت قبل خیس کرده اند در آب جوش می پزند و به صورت چلو دم می کنند. قبل از آن که برنج کاملاً دم بکشد…

ادامه خواندن “طرز تهیه رب پلو شیرازی – ویبره”

ته چین قارچ و مرغ – ویبره

ته چین قارچ و مرغ – غذای شیرازی

ته چین قارچ و مرغ
مرغ را با پیاز،نمک و زرد چوبه ومقداری زعفران می پزیم و پس از پخت استخوانهای آن را جدا کرده و به قطعه های کوچک خرد کنیم.قارچ را تفت می دهیم؛همینطور زرشک ر ا با کمی شکرتفت داده و با مرغ خرد شده مخلوط کرده وهمه را با …

ادامه خواندن “ته چین قارچ و مرغ – ویبره”

آب پیازک یا اشکنه شیرازی – ویبره

آب پیازک یا اشکنه شیرازی – غذای شیرازی

آب پیازک یا اشکنه شیرازی
مواد لازم برای آشپزی ا
:
پیاز چند عدد, روغن, ماست, تخم مرغ, شنبلیله, نعناع خشک, نمک و زردچوبه

آب پیازک یا اشکنه شیرازی

ادامه خواندن “آب پیازک یا اشکنه شیرازی – ویبره”

ته چین کشمش و لپه سمنان – ویبره

ته چین کشمش و لپه سمنان – غذای شیرازی

ته چین کشمش و لپه سمنان
زعفران آبگرفته باشد , ماست کیسه ای یا آب رفته باشد…

ته چین کشمش و لپه سمنان

مواد لازم برای آشپزی

ادامه خواندن “ته چین کشمش و لپه سمنان – ویبره”

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی – ویبره

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی – غذای شیرازی

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی
مواد لازم برای آشپزی

گوشت، نخودچی گل، مغز گردو، کشمش، شیره انگور، رب انار، پیاز، زردچوبه، نمک، برنج و روغن خوب

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی

ادامه خواندن “طرز تهیه قنبر پلو شیرازی – ویبره”

طرز تهیه ته چین آلبالو – ویبره

طرز تهیه ته چین آلبالو – غذای شیرازی

طرز تهیه ته چین آلبالو
بیشتر آقایان علاقه زیادی به غذاهای سنتی و اصیل ایرانی دارند. آلبالو پلو هم یکی از همین نوع غذاهاست که در قالب ته‌چین، به شکل فانتزی‌تری درآمده است. پس مطمئنا این غذا را هم به همان میزان دوست خواهند داشت. ته‌چین آلبالو علاوه بر طعم و مزه خوبی که دارد به لحاظ ظاهری هم زیبا و اشتهابرانگیز است.

ادامه خواندن “طرز تهیه ته چین آلبالو – ویبره”

آش کارن شیراز – ویبره

آش کارن شیراز – غذای شیرازی

آش کارن شیراز
مواد لازم برای آشپزی
برنج ۱۵۰ گرم
لپه ۵۰ گرم
آب گوشت به مقدار لازم
سبزی کارده ( شیوید ۱۰۰ گرم کارن ۴۰۰ گرم )
پیاز داغ به مقدار لازم

ادامه خواندن “آش کارن شیراز – ویبره”