دسته: سس و چاشنی

طرز تهیه سس گوجه فرنگی – ویبره 0

طرز تهیه سس گوجه فرنگی – ویبره

طرز تهیه سس گوجه فرنگی – سس و چاشنی مواد لازم : کره ۱۰۰ گرم رب گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپخوری آب ۱ فنجان

انواع سس در ملل مختلف – ویبره 0

انواع سس در ملل مختلف – ویبره

انواع سس در ملل مختلف – سس و چاشنی تعریف سسسس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها یا جذاب تر به نظر آمدن آنها به کار می رود....

طرز تهیه سس هزار جزیره – ویبره 0

طرز تهیه سس هزار جزیره – ویبره

طرز تهیه سس هزار جزیره – سس و چاشنی مواد لازم :سرکه     ۱/۴  پیمانهنمک و فلفل     به میزان لازم

طرز تهیه سس تارتار – ویبره 0

طرز تهیه سس تارتار – ویبره

طرز تهیه سس تارتار – سس و چاشنی از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده کرد.

تعریف سس – ویبره 0

تعریف سس – ویبره

تعریف سس – سس و چاشنی سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ...

طرز تهیه سس باتارد – ویبره 0

طرز تهیه سس باتارد – ویبره

طرز تهیه سس باتارد – سس و چاشنی مواد لازم :آب گوشت     ۲ پیمانهآرد     ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه سس مایونز با روغن زیتون – ویبره 0

طرز تهیه سس مایونز با روغن زیتون – ویبره

طرز تهیه سس مایونز با روغن زیتون – سس و چاشنی یک عدد تخم مرغ یا زرده ی آن را خوب بزنید تا کاملا سفید شود، سپس کم کم یک بار مقداری روغن زیتون...

سس مایونز تاتار – ویبره 0

سس مایونز تاتار – ویبره

سس مایونز تاتار – سس و چاشنی مواد لازم :سرکه     ۲ قاشق سوپخوریموسیر ترشی    ۲ حبهخردل     ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سس هلندی – ویبره 0

طرز تهیه سس هلندی – ویبره

طرز تهیه سس هلندی – سس و چاشنی مواد لازم :کره ۱۵۰ گرمشیر هموژنیزه ۵ قاشق سوپخوری

طرز تهیه سس موس لبنانی – ویبره 0

طرز تهیه سس موس لبنانی – ویبره

طرز تهیه سس موس لبنانی – سس و چاشنی این سس یکی از چاشنی های خوش طعم است که در میان مردم لبنان و مصر طرفدار زیادی دارد که می توانید آن را به...

طرز تهیه سس ماست با لیمو ترش – ویبره 0

طرز تهیه سس ماست با لیمو ترش – ویبره

طرز تهیه سس ماست با لیمو ترش – سس و چاشنی مواد لازم:ماست=یک پیمانهآبلیموی ترش=۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه سس پنیر – ویبره 0

طرز تهیه سس پنیر – ویبره

طرز تهیه سس پنیر – سس و چاشنی اگر مایل باشید به برخی از غذاهایتان، طعم پنیر بدهید، ‌می‌توانید روی آن‌ها سس پنیر بریزید زمان تهیه: ۱۰ دقیقه

طرز تهیه سس قارچ – ویبره 0

طرز تهیه سس قارچ – ویبره

طرز تهیه سس قارچ – سس و چاشنی سس قارچ نوعی سس است که ماده اصلی آن را سس ولوت تشکیل می دهد. به علاوه از عصاره قارچ و کره هم در تهیه  این...

سس مخصوص پیتزا – ویبره 0

سس مخصوص پیتزا – ویبره

سس مخصوص پیتزا – سس و چاشنی مواد لازم:رب گوجه فرنگی خوش رنگو خوش طعم=۲ تا ۳ قاشق سوپخوریسرکه=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه سس پاریسی – ویبره 0

طرز تهیه سس پاریسی – ویبره

طرز تهیه سس پاریسی – سس و چاشنی مواد لازم :زرده تخم مرغ ۲ عددخامه ۰٫۲۵ فنجان

طرز تهیه سس پستو – ویبره 0

طرز تهیه سس پستو – ویبره

طرز تهیه سس پستو – سس و چاشنی این سس با انواع‌ پستو (رشته‌ها) و یا برای مزه‌دارکردن‌ مرغ‌ یا ماهی‌ مصرف‌ می ‌شود‌.‌ابتدا برگ‌ ریحان‌ را ساطوری‌ یا چرخ‌ ‌کنید ‌، سپس‌ سیر...