طرز تهیه سس گوجه فرنگی – ویبره

طرز تهیه سس گوجه فرنگی – سس و چاشنی

طرز تهیه سس گوجه فرنگی - سس و چاشنی
مواد لازم :
کره ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
آب ۱ فنجان

ادامه خواندن “طرز تهیه سس گوجه فرنگی – ویبره”

انواع سس در ملل مختلف – ویبره

انواع سس در ملل مختلف – سس و چاشنی

انواع سس در ملل مختلف - سس و چاشنی
تعریف سس
سس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها یا جذاب تر به نظر آمدن آنها به کار می رود. اصل لغت سس، فرانسوی است که خود ریشه لاتینی دارد.

ادامه خواندن “انواع سس در ملل مختلف – ویبره”

طرز تهیه سس هزار جزیره – ویبره

طرز تهیه سس هزار جزیره – سس و چاشنی

طرز تهیه سس هزار جزیره - سس و چاشنی
مواد لازم :
سرکه     ۱/۴  پیمانه
نمک و فلفل     به میزان لازم

ادامه خواندن “طرز تهیه سس هزار جزیره – ویبره”

طرز تهیه سس تارتار – ویبره

طرز تهیه سس تارتار – سس و چاشنی

طرز تهیه سس تارتار - سس و چاشنی
از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده کرد.

ادامه خواندن “طرز تهیه سس تارتار – ویبره”

تعریف سس – ویبره

تعریف سس – سس و چاشنی

تعریف سس - سس و چاشنی
سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند.

ادامه خواندن “تعریف سس – ویبره”

طرز تهیه سس مایونز با روغن زیتون – ویبره

طرز تهیه سس مایونز با روغن زیتون – سس و چاشنی

طرز تهیه سس مایونز با روغن زیتون  - سس و چاشنی
یک عدد تخم مرغ یا زرده ی آن را خوب بزنید تا کاملا سفید شود، سپس کم کم یک بار مقداری روغن زیتون و یک بار کمی سرکه، دوباره روغن زیتون و بعد سرکه و همینطور آرام آرام روغن و سرکه را اضافه کرده…

ادامه خواندن “طرز تهیه سس مایونز با روغن زیتون – ویبره”

طرز تهیه سس موس لبنانی – ویبره

طرز تهیه سس موس لبنانی – سس و چاشنی

طرز تهیه سس موس لبنانی - سس و چاشنی
این سس یکی از چاشنی های خوش طعم است که در میان مردم لبنان و مصر طرفدار زیادی دارد که می توانید آن را به سادگی آماده نموده و آن را تجربه نمایید

ادامه خواندن “طرز تهیه سس موس لبنانی – ویبره”

طرز تهیه سس ماست با لیمو ترش – ویبره

طرز تهیه سس ماست با لیمو ترش – سس و چاشنی

طرز تهیه سس ماست با لیمو ترش - سس و چاشنی
مواد لازم:
ماست=یک پیمانه
آبلیموی ترش=۲ قاشق سوپخوری

ادامه خواندن “طرز تهیه سس ماست با لیمو ترش – ویبره”

طرز تهیه سس پنیر – ویبره

طرز تهیه سس پنیر – سس و چاشنی

طرز تهیه سس پنیر - سس و چاشنی
اگر مایل باشید به برخی از غذاهایتان،

طعم پنیر بدهید، ‌می‌توانید روی آن‌ها سس پنیر بریزید

زمان تهیه: ۱۰ دقیقه

ادامه خواندن “طرز تهیه سس پنیر – ویبره”

طرز تهیه سس قارچ – ویبره

طرز تهیه سس قارچ – سس و چاشنی

طرز تهیه سس قارچ - سس و چاشنی
سس قارچ نوعی سس است که ماده اصلی آن را سس ولوت تشکیل می دهد. به علاوه از عصاره قارچ و کره هم در تهیه  این سس استفاده می کنند.کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد.

ادامه خواندن “طرز تهیه سس قارچ – ویبره”

طرز تهیه سس پستو – ویبره

طرز تهیه سس پستو – سس و چاشنی

طرز تهیه سس پستو - سس و چاشنی
این سس با انواع‌ پستو (رشته‌ها) و یا

برای مزه‌دارکردن‌ مرغ‌ یا ماهی‌ مصرف‌ می ‌شود‌.‌ابتدا برگ‌ ریحان‌ را ساطوری‌ یا چرخ‌ ‌کنید ‌، سپس‌ سیر ریز شده‌…

طرز تهیه سس پستو

ادامه خواندن “طرز تهیه سس پستو – ویبره”