طرز تهیه سس گوجه فرنگی – ویبره

طرز تهیه سس گوجه فرنگی – سس و چاشنی

طرز تهیه سس گوجه فرنگی - سس و چاشنی
مواد لازم :
کره ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
آب ۱ فنجان

ادامه خواندن “طرز تهیه سس گوجه فرنگی – ویبره”

گرد غوره – ویبره

گرد غوره – سس و چاشنی

گرد غوره - سس و چاشنی
برای تهیه گرد غوره، غوره ها را پاک کرده، دم آن ها را می گیریم و می شوییم. بعد روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم و در محلی آفتاب گیر قرار می دهیم تا خشک شوند .

ادامه خواندن “گرد غوره – ویبره”

تهیه سس الدورادو – ویبره

تهیه سس الدورادو – سس و چاشنی

تهیه سس الدورادو - سس و چاشنی
کافیست مواد آماده شده در قسمت بالا را با هم مخلوط کنید تا سس شما برای انواع ساندویچ – مرغ سوخاری و رولت ها آماده شود…

ادامه خواندن “تهیه سس الدورادو – ویبره”

سس کچاپ با خامه – ویبره

سس کچاپ با خامه – سس و چاشنی

سس کچاپ با خامه - سس و چاشنی
نمک و رب گوجه فرنگی و پاپریکا را در آبلیمو حل و با خامه مخلوط می کنیم و مصرف می نمائیم…

طرز تهیه سس کچاپ با خامه

ادامه خواندن “سس کچاپ با خامه – ویبره”

رب غوره – ویبره

رب غوره – سس و چاشنی

رب غوره - سس و چاشنی
غوره را شسته و روی آن نمک می ریزیم ( به اندازه ی دلخواه ) و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. پس از آن درب ظرف را می گذاریم تا غوره ها به طور کامل بپزند و نرم شوند.

ادامه خواندن “رب غوره – ویبره”

طرز تهیه سس بشامل – ویبره

طرز تهیه سس بشامل – سس و چاشنی

طرز تهیه سس بشامل - سس و چاشنی
پیازها را خیلی ریز خرد کرده با ربع سیر کره مخلوط کنید . شیر را جوشانیده نصف آن را گرم گرم روی پیازها بریزید و نمک و فلفل…

ادامه خواندن “طرز تهیه سس بشامل – ویبره”

سس بارنز Bearnaise sauce – سس و چاشنی – ویبره

سس بارنز Bearnaise sauce – سس و چاشنی

سس بارنز Bearnaise sauce - سس و چاشنی
یک نوع آن از کره و زرده تخم مرغ

به همراه پیاز وترخون و جعفری خرد شده تهیه میشود .

مواد لازم :

ادامه خواندن “سس بارنز Bearnaise sauce – سس و چاشنی – ویبره”

طرز تهیه چند نوع سس کم کالری – ویبره

طرز تهیه چند نوع سس کم کالری – سس و چاشنی

طرز تهیه چند نوع سس کم کالری - سس و چاشنی
برگ کرفس، پیاز و سیر را در مخلوط ‌کن خوب نرم کنید. سپس ماست ،شکر و نمک را به آن اضافه کنید تا …

ادامه خواندن “طرز تهیه چند نوع سس کم کالری – ویبره”

طرز تهیه سس سیر – ویبره

طرز تهیه سس سیر – سس و چاشنی

طرز تهیه سس سیر - سس و چاشنی
طرز تهیه‌:
۱- ابتدا سیرها را حبه کرده و آنها را با پوست روی سینی فر اجاق گاز بچینید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه داخل فری که روی حرارت ۲۰۰درجه سانتی‌گراد گرم شده است، قرار دهید؛ سپس آن را چند دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.

ادامه خواندن “طرز تهیه سس سیر – ویبره”

سس بوردلز Bordelaise Sauce یا سس مغز قلم – سس و چاشنی – ویبره

سس بوردلز Bordelaise Sauce یا سس مغز قلم – سس و چاشنی

سس بوردلز Bordelaise Sauce یا سس مغز قلم - سس و چاشنی
مواد لازم:
موسیر یا سیر دو جعبه
کره یا مغز قام ۱۰۰ گرم
آب نصف پیمانه

ادامه خواندن “سس بوردلز Bordelaise Sauce یا سس مغز قلم – سس و چاشنی – ویبره”