طرز تهیه سس گوجه فرنگی – ویبره

طرز تهیه سس گوجه فرنگی – سس و چاشنی

طرز تهیه سس گوجه فرنگی - سس و چاشنی
مواد لازم :
کره ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
آب ۱ فنجان

ادامه خواندن “طرز تهیه سس گوجه فرنگی – ویبره”

طرز تهیه سس پاستا – ویبره

طرز تهیه سس پاستا – سس و چاشنی

طرز تهیه سس پاستا - سس و چاشنی
مواد لازم :
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری – سبزیجات معطر شامل شوید ، گشنیز ، جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری– آبلیو ترش تازه یا آبغوره یک قاشق غذاخوری – نمک ، فلفل ، زردچوبه ، آویشن به مقدار لازم – آب جوش نیم پیمانه.

ادامه خواندن “طرز تهیه سس پاستا – ویبره”

نکات ضروری برای تهیه سس – ویبره

نکات ضروری برای تهیه سس – سس و چاشنی

نکات ضروری برای تهیه سس - سس و چاشنی
سس از کلمه سالسوس گرفته می شود از سس یرای مزه غذا ‍، سالاد ، اردو و کوکتل استفاده می کنند . ظرفی که سس را در آن تهیه می کنند بهتر است لعابی باشد تا رنگ سس تغییر نکند .

ادامه خواندن “نکات ضروری برای تهیه سس – ویبره”

طرز تهیه سس باربیکیو نوع یک – ویبره

طرز تهیه سس باربیکیو نوع یک – سس و چاشنی

طرز تهیه سس باربیکیو نوع یک - سس و چاشنی
مواد لازم :
سیر خورد شده     ۳ پر
پیاز خورد شده به صورت مکعبی    ۱ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه سس باربیکیو نوع یک – ویبره”

طرز تهیه سس مایونز – ویبره

طرز تهیه سس مایونز – سس و چاشنی

طرز تهیه سس مایونز - سس و چاشنی
مواد لازم برای یک پیمانه سس مایونز:
روغن زیتون=یک پیمانه
زرده تخم مرغ=دو عدد
خردل=یک قاشق مرباخوری(و یا یک قاشق چایخوری سرخالی فلفل سفید)

ادامه خواندن “طرز تهیه سس مایونز – ویبره”

طرز تهیه سس پنیر فرانسه – ویبره

طرز تهیه سس پنیر فرانسه – سس و چاشنی

طرز تهیه سس پنیر فرانسه - سس و چاشنی
مواد لازم :
نمک و فلفل     به میزان لازم
پیاز کوچک رنده شده     ۱ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه سس پنیر فرانسه – ویبره”

سس سویا – ویبره

سس سویا – سس و چاشنی

سس سویا - سس و چاشنی
زمانیکه نوبت به غذاهای چینی می رسد،استفاده از سس سویا اجتناب ناپذیر است. اغلب با برنج و سرخ کردنی مورد استفاده قرار می گیرد،

ادامه خواندن “سس سویا – ویبره”

انواع سس در ملل مختلف – ویبره

انواع سس در ملل مختلف – سس و چاشنی

انواع سس در ملل مختلف - سس و چاشنی
تعریف سس
سس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها یا جذاب تر به نظر آمدن آنها به کار می رود. اصل لغت سس، فرانسوی است که خود ریشه لاتینی دارد.

ادامه خواندن “انواع سس در ملل مختلف – ویبره”

طرز تهیه سس هزار جزیره – ویبره

طرز تهیه سس هزار جزیره – سس و چاشنی

طرز تهیه سس هزار جزیره - سس و چاشنی
مواد لازم :
سرکه     ۱/۴  پیمانه
نمک و فلفل     به میزان لازم

ادامه خواندن “طرز تهیه سس هزار جزیره – ویبره”

طرز تهیه سس تارتار – ویبره

طرز تهیه سس تارتار – سس و چاشنی

طرز تهیه سس تارتار - سس و چاشنی
از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده کرد.

ادامه خواندن “طرز تهیه سس تارتار – ویبره”

تعریف سس – ویبره

تعریف سس – سس و چاشنی

تعریف سس - سس و چاشنی
سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند.

ادامه خواندن “تعریف سس – ویبره”

طرز تهیه سس مایونز با روغن زیتون – ویبره

طرز تهیه سس مایونز با روغن زیتون – سس و چاشنی

طرز تهیه سس مایونز با روغن زیتون - سس و چاشنی
یک عدد تخم مرغ یا زرده ی آن را خوب بزنید تا کاملا سفید شود، سپس کم کم یک بار مقداری روغن زیتون و یک بار کمی سرکه، دوباره روغن زیتون و بعد سرکه و همینطور آرام آرام روغن و سرکه را اضافه کرده…

ادامه خواندن “طرز تهیه سس مایونز با روغن زیتون – ویبره”