طرز تهیه سس گوجه فرنگی – ویبره

طرز تهیه سس گوجه فرنگی – سس و چاشنی

طرز تهیه سس گوجه فرنگی - سس و چاشنی
مواد لازم :
کره ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
آب ۱ فنجان

ادامه خواندن “طرز تهیه سس گوجه فرنگی – ویبره”

طرز تهیه سس ماست با لیمو ترش – ویبره

طرز تهیه سس ماست با لیمو ترش – سس و چاشنی

طرز تهیه سس ماست با لیمو ترش - سس و چاشنی
مواد لازم:
ماست=یک پیمانه
آبلیموی ترش=۲ قاشق سوپخوری

ادامه خواندن “طرز تهیه سس ماست با لیمو ترش – ویبره”

طرز تهیه سس پنیر – ویبره

طرز تهیه سس پنیر – سس و چاشنی

طرز تهیه سس پنیر - سس و چاشنی
اگر مایل باشید به برخی از غذاهایتان،

طعم پنیر بدهید، ‌می‌توانید روی آن‌ها سس پنیر بریزید

زمان تهیه: ۱۰ دقیقه

ادامه خواندن “طرز تهیه سس پنیر – ویبره”

طرز تهیه سس قارچ – ویبره

طرز تهیه سس قارچ – سس و چاشنی

طرز تهیه سس قارچ - سس و چاشنی
سس قارچ نوعی سس است که ماده اصلی آن را سس ولوت تشکیل می دهد. به علاوه از عصاره قارچ و کره هم در تهیه  این سس استفاده می کنند.کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد.

ادامه خواندن “طرز تهیه سس قارچ – ویبره”

طرز تهیه سس پستو – ویبره

طرز تهیه سس پستو – سس و چاشنی

طرز تهیه سس پستو - سس و چاشنی
این سس با انواع‌ پستو (رشته‌ها) و یا

برای مزه‌دارکردن‌ مرغ‌ یا ماهی‌ مصرف‌ می ‌شود‌.‌ابتدا برگ‌ ریحان‌ را ساطوری‌ یا چرخ‌ ‌کنید ‌، سپس‌ سیر ریز شده‌…

طرز تهیه سس پستو

ادامه خواندن “طرز تهیه سس پستو – ویبره”

طرز تهیه سس باربیکیو نوع دو – ویبره

طرز تهیه سس باربیکیو نوع دو – سس و چاشنی

طرز تهیه سس باربیکیو نوع دو - سس و چاشنی
مواد لازم :
نمک    ۱قاشق چایخوری
زعفران سائیده     ۱/۸ قاشق چایخوری

ادامه خواندن “طرز تهیه سس باربیکیو نوع دو – ویبره”

طرز تهیه سس شکلاتی – ویبره

طرز تهیه سس شکلاتی – سس و چاشنی

طرز تهیه سس شکلاتی - سس و چاشنی
شکلات را خرد کرده در نصف فنجان آب حلش کنید و روی آتش ملایم بگذارید سپس آرد ذرت و نمک را در بقیه آب سرد حل نموده آن را در شکلات حل شده که روی اجاق است ، بریزید و هم بزنید…

ادامه خواندن “طرز تهیه سس شکلاتی – ویبره”

طرز تهیه سس سبزیجات با ماست – ویبره

طرز تهیه سس سبزیجات با ماست – سس و چاشنی

طرز تهیه سس سبزیجات با ماست - سس و چاشنی
ماست را با نمک و فلفل خوب هم می زنیم تا کاملا صاف شود بعد سبزیجات را با آن مخلوط می کنیم و مصرف می نمائیم…

ادامه خواندن “طرز تهیه سس سبزیجات با ماست – ویبره”

گرد غوره – ویبره

گرد غوره – سس و چاشنی

گرد غوره - سس و چاشنی
برای تهیه گرد غوره، غوره ها را پاک کرده، دم آن ها را می گیریم و می شوییم. بعد روی پارچه ای تمیز پهن می کنیم و در محلی آفتاب گیر قرار می دهیم تا خشک شوند .

ادامه خواندن “گرد غوره – ویبره”

تهیه سس الدورادو – ویبره

تهیه سس الدورادو – سس و چاشنی

تهیه سس الدورادو - سس و چاشنی
کافیست مواد آماده شده در قسمت بالا را با هم مخلوط کنید تا سس شما برای انواع ساندویچ – مرغ سوخاری و رولت ها آماده شود…

ادامه خواندن “تهیه سس الدورادو – ویبره”