سوپ ماکارونی و سبزیجات – ویبره

سوپ ماکارونی و سبزیجات – آش و سوپ

سوپ ماکارونی و سبزیجات - آش و سوپ
این سوپ خوشمزه را که به عطر آویشن نیز معطر شده در برنامه غذایی خود بگنجانید.

مواد لازم:

ادامه خواندن “سوپ ماکارونی و سبزیجات – ویبره”

طرز تهیه یک سوپ خوشمزه – ویبره

طرز تهیه یک سوپ خوشمزه – آش و سوپ

طرز تهیه یک سوپ خوشمزه - آش و سوپ
مواد لازم برای ۴ نفر:
– ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
– ۲ ساقه تره فرنگی (باریک حلقه حلقه و خرد شود)
– ۲ عدد کدو سبز (ریز خرد شود)

ادامه خواندن “طرز تهیه یک سوپ خوشمزه – ویبره”

طرز تهیه سوپ بُرش روسیه – ویبره

طرز تهیه سوپ بُرش روسیه – آش و سوپ

طرز تهیه سوپ بُرش روسیه - آش و سوپ
برای سرو این سوپ در روسیه، از خامه ترش استفاده می شود که به علت در دسترس نبودن آن، می توان از ترکیب ماست و خامه استفاده نمود…

ادامه خواندن “طرز تهیه سوپ بُرش روسیه – ویبره”

سوپ گوجه فرنگی با ماکارونی پیچ – ویبره

سوپ گوجه فرنگی با ماکارونی پیچ – آش و سوپ

سوپ گوجه فرنگی با ماکارونی پیچ - آش و سوپ
برای درست‌کردن این سوپ  مقداری گوجه فرنگی و یک بسته ماکارونی از نوع پیچ لازم دارید.با استفاده از این ۲ ماده و چند ماده دیگر که ذکر خواهد شد، در  ۳۵ دقیقه می‌توانید یک کاسه سوپ خوشمزه و داغ درست کنید…

ادامه خواندن “سوپ گوجه فرنگی با ماکارونی پیچ – ویبره”

آش یخ آذربایجان – ویبره

آش یخ آذربایجان – آش و سوپ

آش یخ آذربایجان - آش و سوپ
هوا کم کم، گرم می شود، شاید دوست داشته باشید غذایی متفاوت با غذاهای گرم زمستان را تجربه کنید، این آش پیشنهاد خوبی است.

ادامه خواندن “آش یخ آذربایجان – ویبره”

آش‌های محلی استان یزد – ویبره

آش‌های محلی استان یزد – آش و سوپ

آش‌های محلی استان یزد - آش و سوپ
منحصر به ‌فردترین نوع آش در استان یزد  است  که بر دو نوع است:

شولی ساده که در فصل زمستان بیشتر پخته می ‌شود و در آن ماش پخته، اسفناج، چغندر، شوید و گاه شلغم و کدو زرد می ‌ریزند. بعد از پخته شدن مواد فوق، آرد گندم را در آب سرد حل کرده و در آن می ریزند و پیاز داغ به آن اضافه می ‌کنند.

ادامه خواندن “آش‌های محلی استان یزد – ویبره”

طرز تهیه آش جو – ویبره

طرز تهیه آش جو – آش و سوپ

طرز تهیه آش جو - آش و سوپ
مواد لازم : 
جو پوست گرفته  ۰٫۵ کیلو
برنج  ۲۵۰ گرم
کشک  ۷۵۰ گرم
تره فرنگی  ۷۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده  قدری

ادامه خواندن “طرز تهیه آش جو – ویبره”

آش نذری (گیلان) – ویبره

آش نذری (گیلان) – آش و سوپ

آش نذری (گیلان) - آش و سوپ
این آش از مغذی‏ ترین و خوش ‏مزه‏ ترین

آش ‏های ایرانی است که یک ظرف از آن با یک تکه ‏نان می ‏تواند غذای کاملی از نظر تغذیه ‏ای باشد.

این آش بدین دلیل به آش نذری معروف است که معمولا سالی یک ‏بار درست می ‏شود و به مقدار زیاد و بین مستمندان و دوستان پخش می ‏شود.

ادامه خواندن “آش نذری (گیلان) – ویبره”

سوپ خربزه و زنجبیل – ویبره

سوپ خربزه و زنجبیل – آش و سوپ

سوپ خربزه و زنجبیل - آش و سوپ
این سوپ را که انتخابی مناسب برای دوران نقاهت می باشد را حتما امتحان کنید.

مواد لازم:

خربزه شیرین: ۲۲۰۰ گرم

ادامه خواندن “سوپ خربزه و زنجبیل – ویبره”

سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل – ویبره

سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل – آش و سوپ

سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل - آش و سوپ
ابتدا آب را در قابلمه ای بریزید. ماهیچه، پیاز، دانه های فلفل و برگ بو را به آن بیفزایید و آن را به مدت ۵/۱ساعت بپزید…

سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل

ادامه خواندن “سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل – ویبره”

آش عدس بلغور – ویبره

آش عدس بلغور – آش و سوپ

آش عدس بلغور - آش و سوپ
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

عدس                            ۲۰۰ گرم

بلغور گندم                     ۲۰۰ گرم

پیاز داغ                          ۲ قاشق غذاخوری

ادامه خواندن “آش عدس بلغور – ویبره”

آش های محلی استان مرکزی اراک – ویبره

آش های محلی استان مرکزی اراک – آش و سوپ

آش های محلی استان مرکزی اراک - آش و سوپ
از آش‌های مرسوم، یکی آش جو است که با کمی ‌تغییر در بیشتر شهرستان‌های استان تهیه می‌ شود. مواد اصلی آن جو به صورت پوست کنده یا نیم کوب یا بلغور آن است و حبوبات که شامل نخود ، لوبیا و عدس است. در بعضی مناطق سبزی هم دارد که شامل تره، جعفری، اسفناج، گشنیز و شوید است و به دلخواه، چغندر نیز اضافه می ‌کنند.

ادامه خواندن “آش های محلی استان مرکزی اراک – ویبره”

دستور پخت سوپ کلم یونانی – ویبره

دستور پخت سوپ کلم یونانی – آش و سوپ

دستور پخت سوپ کلم یونانی - آش و سوپ
مواد لازم :
کلم ۱۰۰۰ گرم
پیاز ۱ فنجان
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
آب ۲ لیتر
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم

ادامه خواندن “دستور پخت سوپ کلم یونانی – ویبره”

طرز تهیه آش آبلیمو – ویبره

طرز تهیه آش آبلیمو – آش و سوپ

طرز تهیه آش آبلیمو - آش و سوپ
مواد لازم :
برنج  ۳۷۵ گرم
سبزی آش  ۱ کیلو
فلفل  قدری
زردچوبه  قدری
نمک  قدری
آب لیموترش  ۵ فنجان

ادامه خواندن “طرز تهیه آش آبلیمو – ویبره”

طرز تهیه آش شلغم – ویبره

طرز تهیه آش شلغم – آش و سوپ

طرز تهیه آش شلغم - آش و سوپ
مواد لازم :
شلغم ۱۵۰۰ گرم
برنج ۲۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

ادامه خواندن “طرز تهیه آش شلغم – ویبره”