سوپ ماکارونی و سبزیجات – ویبره

سوپ ماکارونی و سبزیجات – آش و سوپ

سوپ ماکارونی و سبزیجات - آش و سوپ
این سوپ خوشمزه را که به عطر آویشن نیز معطر شده در برنامه غذایی خود بگنجانید.

مواد لازم:

ادامه خواندن “سوپ ماکارونی و سبزیجات – ویبره”

دستور پخت کرم سوپ بروکلی – ویبره

دستور پخت کرم سوپ بروکلی – آش و سوپ

دستور پخت کرم سوپ بروکلی - آش و سوپ
کره را در قابلمه بزرگی ذوب کنید. پیاز را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود.سپس آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا خامی آرد گرفته…

ادامه خواندن “دستور پخت کرم سوپ بروکلی – ویبره”

آش کلم برگ تبریز – ویبره

آش کلم برگ تبریز – آش و سوپ

آش کلم برگ تبریز - آش و سوپ
مواد لازم:

نخود                                         یک دوم پیمانه

لوبیا چیتی                                یک دوم پیمانه

نمک، فلفل و ادویه                    مقداری

ادامه خواندن “آش کلم برگ تبریز – ویبره”

آش های محلی استان گلستان – ویبره

آش های محلی استان گلستان – آش و سوپ

آش های محلی استان گلستان - آش و سوپ
برای تهیه این آش ابتدا نخود و لوبیا را می ‌پزند. سپس آب آن را بیشتر ‌کرده و سبزی و برنج را داخل آن می‌ ریزند. بعد از آن که کمی‌ پخته شد، بر حسب سلیقه شخصی کمی ‌کدو به آن اضافه می ‌کنند. پس از آن گوجه سبز (هلی) و کمی‌ شکر داخل آن می‌ ریزند. بعد از اینکه آش جا افتاد، به آن پیاز داغ اضافه می کنند.

ادامه خواندن “آش های محلی استان گلستان – ویبره”

سوپ سیر و پیاز – ویبره

سوپ سیر و پیاز – آش و سوپ

سوپ سیر و پیاز - آش و سوپ
گاهی اوقات هیچ قرص و شربتی نمی‌تواند مانند آنتی بیوتیک‌های گیاهی عمل کند و سیر و پیاز نیز از این جمله‌اند.

سیر و پیاز حاوی آنتی بیوتیک‌های گیاهی هستند و برای داشتن یک زندگی سالم،  حتما آن‌ها را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید.

ادامه خواندن “سوپ سیر و پیاز – ویبره”

طرز تهیه آش ماش – ویبره

طرز تهیه آش ماش – آش و سوپ

طرز تهیه آش ماش - آش و سوپ
مواد لازم برای ۵-۴ نفر:
گوشت چرخ کرده=۲۵۰ گرم
پیاز رنده شده=نصف فنجان
ماش=۲۵۰ گرم
عدس=۱۰۰ گرم
پیاز داغ=یک فنجان

ادامه خواندن “طرز تهیه آش ماش – ویبره”

آش شیر (تبریز، دریان) – ویبره

آش شیر (تبریز، دریان) – آش و سوپ

آش شیر (تبریز، دریان) - آش و سوپ
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

شیر                                                        ۱ لیتر

گندم پوست کنده                                      ۳۰۰ گرم

نخود                                                        ۶۰ گرم

ادامه خواندن “آش شیر (تبریز، دریان) – ویبره”

طرز تهیه یک سوپ خوشمزه – ویبره

طرز تهیه یک سوپ خوشمزه – آش و سوپ

طرز تهیه یک سوپ خوشمزه - آش و سوپ
مواد لازم برای ۴ نفر:
– ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
– ۲ ساقه تره فرنگی (باریک حلقه حلقه و خرد شود)
– ۲ عدد کدو سبز (ریز خرد شود)

ادامه خواندن “طرز تهیه یک سوپ خوشمزه – ویبره”

طرز تهیه سوپ بُرش روسیه – ویبره

طرز تهیه سوپ بُرش روسیه – آش و سوپ

طرز تهیه سوپ بُرش روسیه -  آش و سوپ
برای سرو این سوپ در روسیه، از خامه ترش استفاده می شود که به علت در دسترس نبودن آن، می توان از ترکیب ماست و خامه استفاده نمود…

ادامه خواندن “طرز تهیه سوپ بُرش روسیه – ویبره”

سوپ گوجه فرنگی با ماکارونی پیچ – ویبره

سوپ گوجه فرنگی با ماکارونی پیچ – آش و سوپ

سوپ گوجه فرنگی با ماکارونی پیچ - آش و سوپ
برای درست‌کردن این سوپ  مقداری گوجه فرنگی و یک بسته ماکارونی از نوع پیچ لازم دارید.با استفاده از این ۲ ماده و چند ماده دیگر که ذکر خواهد شد، در  ۳۵ دقیقه می‌توانید یک کاسه سوپ خوشمزه و داغ درست کنید…

ادامه خواندن “سوپ گوجه فرنگی با ماکارونی پیچ – ویبره”

آش یخ آذربایجان – ویبره

آش یخ آذربایجان – آش و سوپ

آش یخ آذربایجان - آش و سوپ
هوا کم کم، گرم می شود، شاید دوست داشته باشید غذایی متفاوت با غذاهای گرم زمستان را تجربه کنید، این آش پیشنهاد خوبی است.

ادامه خواندن “آش یخ آذربایجان – ویبره”

آش‌های محلی استان یزد – ویبره

آش‌های محلی استان یزد – آش و سوپ

آش‌های محلی استان یزد - آش و سوپ
منحصر به ‌فردترین نوع آش در استان یزد  است  که بر دو نوع است:

شولی ساده که در فصل زمستان بیشتر پخته می ‌شود و در آن ماش پخته، اسفناج، چغندر، شوید و گاه شلغم و کدو زرد می ‌ریزند. بعد از پخته شدن مواد فوق، آرد گندم را در آب سرد حل کرده و در آن می ریزند و پیاز داغ به آن اضافه می ‌کنند.

ادامه خواندن “آش‌های محلی استان یزد – ویبره”

طرز تهیه آش جو – ویبره

طرز تهیه آش جو – آش و سوپ

طرز تهیه آش جو - آش و سوپ
مواد لازم : 
جو پوست گرفته  ۰٫۵ کیلو
برنج  ۲۵۰ گرم
کشک  ۷۵۰ گرم
تره فرنگی  ۷۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده  قدری

ادامه خواندن “طرز تهیه آش جو – ویبره”