سوپ ماکارونی و سبزیجات – آش و سوپ
این سوپ خوشمزه را که به عطر آویشن نیز معطر شده در برنامه غذایی خود بگنجانید.
مواد لازم:
ویبره – مجله خبری سرگرمی پارسی زبانان
این سوپ خوشمزه را که به عطر آویشن نیز معطر شده در برنامه غذایی خود بگنجانید.
مواد لازم:
خوردن یک کاسه سوپ گرم و پرخاصیت- اگرچه به کشور دیگری هم تعلق داشته باشد- هنگام افطار، بسیار میچسبد.
ابتدا بلغور جو را به مدت ۲ ساعت میخیسانیم سپس با اب و هویج رنده شده ان را میجوشانیم دوباره آب مرغ را به ان اضافه مینماییم سپس…
کدو حلوایی و سیب زمینی ها را خرد کنید. کره و تره فرنگی خرد شده را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید. مواد را هم بزنید تا ترهفرنگی …
مواد لازم:
پیاز داغ ۲ قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
حالا که فصل وفور گوجه سبز است، اگر با طعم ترش، میانه خوبی دارید و گوجه سبز هم از جمله میوه های مورد علاقه شما است، علاوه بر خوردن آن به صورت خام، فرصت را غنیمت شمرده و برای مزه دار کردن غذاهای مختلف، از طعم ترش آن استفاده کنید.
گوشت را به قطعات بزرگ خورد کنید و بشوئید ، آنگاه در ظرفی قرار دهید و ۸ گیلاس آب با قدری نمک به آن اضافه کنید و چند شاخه جعفری را هم بشوئید ، و در آن بیاندازید . ظرف محتوی مواد مزبور را روی آتش قرار دهید تا بجوشد
مواد لازم :
اسفناج =۲ کیلو
لپه =۷۵ گرم
آرد برنج =۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
پیاز=۱ عدد
مواد لازم برای ۴ نفر:
کشک ۲۰۰ گرم
عدس ۶۰ گرم
لپه ۶۰ گرم
مواد لازم:
پیاز =۲ عدد
کلم برگ خردشده=۳ لیوان
سیب زمینی= ۳ عدد متوسط
نشاسته را در ۴ پیمانه آب سرد حل میکنیم و آن را از صافی میگذرانیم. سپس آرد برنج را در شیر حل، آن را هم از صافی رد میکنیم …
سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت ریز خرد نمایید. سیب زمینی را به همراه آب مرغ داخل یک قابلمه ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید….
این آش از دسته آش های نذری در شیراز می باشد که در ماه رمضان و تاسوعا، عاشورا به عنوان نذر پخته می شود.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
گندم را تمیز کرده و می شویند. سپس در آب خیس می کنند و پس از نرم شدن در شیر می پزند. در آذربایجان به این آش هدیگ می گویند.
ترکیب هویج، سیب و پودر کاری معجون بسیار دلپذیری می دهد که مزه ای فوق العاده دارد.
مواد لازم برای ۴ نفر :
مواد لازم:
برنج= ۱ لیوان
لپه= نصف لیوان
سبزی ( نعناع ، شوید و برگ چغندر)= نیم کیلو
گوشت چرخ کرده=۲۰۰ گرم
پیاز =۱ عدد