سوپ ماکارونی و سبزیجات – ویبره

سوپ ماکارونی و سبزیجات – آش و سوپ

سوپ ماکارونی و سبزیجات - آش و سوپ
این سوپ خوشمزه را که به عطر آویشن نیز معطر شده در برنامه غذایی خود بگنجانید.

مواد لازم:

ادامه خواندن “سوپ ماکارونی و سبزیجات – ویبره”

حلوای شیر – ویبره

حلوای شیر – آش و سوپ

حلوای شیر - آش و سوپ
نشاسته را در ۴ پیمانه آب سرد حل می‌کنیم و آن را از صافی می‌گذرانیم. سپس آرد برنج را در شیر حل، آن را هم از صافی رد می‌کنیم …

ادامه خواندن “حلوای شیر – ویبره”

سوپ قارچ و سیب زمینی – ویبره

سوپ قارچ و سیب زمینی – آش و سوپ

سوپ قارچ و سیب زمینی - آش و سوپ
سیب زمینی  را پوست بکنید و به صورت ریز خرد نمایید. سیب زمینی را به همراه آب مرغ داخل یک قابلمه ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید….

ادامه خواندن “سوپ قارچ و سیب زمینی – ویبره”

آش سبزی شیراز – ویبره

آش سبزی شیراز – آش و سوپ

آش سبزی شیراز - آش و سوپ
این آش از دسته آش ‏های نذری در شیراز می ‏باشد که در ماه رمضان و تاسوعا، عاشورا به عنوان نذر پخته می ‏شود.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

ادامه خواندن “آش سبزی شیراز – ویبره”

آش‌های محلی استان زنجان – ویبره

آش‌های محلی استان زنجان – آش و سوپ

آش‌های محلی استان زنجان - آش و سوپ
گندم را تمیز کرده و می شویند. سپس در آب خیس می‌ کنند و پس از نرم شدن در شیر می ‌پزند. در آذربایجان به این آش هدیگ می‌ گویند.

ادامه خواندن “آش‌های محلی استان زنجان – ویبره”

طرز تهیه سوپ سیب و هویج – ویبره

طرز تهیه سوپ سیب و هویج – آش و سوپ

طرز تهیه سوپ سیب و هویج - آش و سوپ
ترکیب هویج، سیب و پودر کاری معجون بسیار دلپذیری می دهد که مزه ای فوق العاده دارد.
مواد لازم برای ۴ نفر :

ادامه خواندن “طرز تهیه سوپ سیب و هویج – ویبره”

طرز تهیه آش غوره – ویبره

طرز تهیه آش غوره – آش و سوپ

طرز تهیه آش غوره - آش و سوپ
مواد لازم:
برنج= ۱ لیوان
لپه= نصف لیوان
سبزی ( نعناع ، شوید و برگ چغندر)= نیم کیلو
گوشت چرخ کرده=۲۰۰ گرم
پیاز =۱ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه آش غوره – ویبره”

آش بلغور – ویبره

آش بلغور – آش و سوپ

آش بلغور - آش و سوپ
این آش بلغورکه درترکی بهش ساری آش

میگویند ، بلغور را که همان گندم پوست کنده و نیم کوب است از صبح خیس نموده و برنج را هم جداگانه خیس کنید.

مواد لازم :

ادامه خواندن “آش بلغور – ویبره”

دستور پخت کرم سوپ بروکلی – ویبره

دستور پخت کرم سوپ بروکلی – آش و سوپ

دستور پخت کرم سوپ بروکلی - آش و سوپ
کره را در قابلمه بزرگی ذوب کنید. پیاز را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود.سپس آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا خامی آرد گرفته…

ادامه خواندن “دستور پخت کرم سوپ بروکلی – ویبره”

آش کلم برگ تبریز – ویبره

آش کلم برگ تبریز – آش و سوپ

آش کلم برگ تبریز - آش و سوپ
مواد لازم:

نخود                                         یک دوم پیمانه

لوبیا چیتی                                یک دوم پیمانه

نمک، فلفل و ادویه                    مقداری

ادامه خواندن “آش کلم برگ تبریز – ویبره”

آش های محلی استان گلستان – ویبره

آش های محلی استان گلستان – آش و سوپ

آش های محلی استان گلستان - آش و سوپ
برای تهیه این آش ابتدا نخود و لوبیا را می ‌پزند. سپس آب آن را بیشتر ‌کرده و سبزی و برنج را داخل آن می‌ ریزند. بعد از آن که کمی‌ پخته شد، بر حسب سلیقه شخصی کمی ‌کدو به آن اضافه می ‌کنند. پس از آن گوجه سبز (هلی) و کمی‌ شکر داخل آن می‌ ریزند. بعد از اینکه آش جا افتاد، به آن پیاز داغ اضافه می کنند.

ادامه خواندن “آش های محلی استان گلستان – ویبره”

سوپ سیر و پیاز – ویبره

سوپ سیر و پیاز – آش و سوپ

سوپ سیر و پیاز - آش و سوپ
گاهی اوقات هیچ قرص و شربتی نمی‌تواند مانند آنتی بیوتیک‌های گیاهی عمل کند و سیر و پیاز نیز از این جمله‌اند.

سیر و پیاز حاوی آنتی بیوتیک‌های گیاهی هستند و برای داشتن یک زندگی سالم،  حتما آن‌ها را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید.

ادامه خواندن “سوپ سیر و پیاز – ویبره”

طرز تهیه آش ماش – ویبره

طرز تهیه آش ماش – آش و سوپ

طرز تهیه آش ماش - آش و سوپ
مواد لازم برای ۵-۴ نفر:
گوشت چرخ کرده=۲۵۰ گرم
پیاز رنده شده=نصف فنجان
ماش=۲۵۰ گرم
عدس=۱۰۰ گرم
پیاز داغ=یک فنجان

ادامه خواندن “طرز تهیه آش ماش – ویبره”