سوپ ماکارونی و سبزیجات – ویبره

سوپ ماکارونی و سبزیجات – آش و سوپ

سوپ ماکارونی و سبزیجات - آش و سوپ
این سوپ خوشمزه را که به عطر آویشن نیز معطر شده در برنامه غذایی خود بگنجانید.

مواد لازم:

ادامه خواندن “سوپ ماکارونی و سبزیجات – ویبره”

طرز تهیه سوپ لوبیا چیتی هندی – ویبره

طرز تهیه سوپ لوبیا چیتی هندی – آش و سوپ

طرز تهیه سوپ لوبیا چیتی هندی - آش و سوپ
خوردن یک کاسه سوپ گرم و پرخاصیت- اگرچه به کشور دیگری هم تعلق داشته باشد- هنگام افطار، بسیار می‌چسبد.

ادامه خواندن “طرز تهیه سوپ لوبیا چیتی هندی – ویبره”

طرز تهیه سوپ جو – ویبره

طرز تهیه سوپ جو – آش و سوپ

طرز تهیه سوپ جو  - آش و سوپ
ابتدا بلغور جو را به مدت ۲ ساعت میخیسانیم سپس با اب و هویج رنده شده ان را میجوشانیم دوباره آب مرغ را به ان اضافه مینماییم سپس…

ادامه خواندن “طرز تهیه سوپ جو – ویبره”

سوپ تره فرنگی و کدوحلوایی – ویبره

سوپ تره فرنگی و کدوحلوایی – آش و سوپ

سوپ تره فرنگی و کدوحلوایی - آش و سوپ
کدو حلوایی و سیب زمینی ها را خرد کنید. کره و تره فرنگی خرد شده را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید. مواد را هم بزنید تا تره‌فرنگی …

ادامه خواندن “سوپ تره فرنگی و کدوحلوایی – ویبره”

آش آلو (ساوه) – ویبره

آش آلو (ساوه) – آش و سوپ

آش آلو (ساوه) - آش و سوپ

مواد لازم:

پیاز داغ                                      ۲ قاشق سوپ خوری

نمک، فلفل و زردچوبه                 به میزان لازم

رب گوجه فرنگی                         ۲ قاشق سوپ خوری

ادامه خواندن “آش آلو (ساوه) – ویبره”

طرز تهیه آش گوجه سبز – ویبره

طرز تهیه آش گوجه سبز – آش و سوپ

طرز تهیه آش گوجه سبز - آش و سوپ

حالا که فصل وفور گوجه‌ سبز است، اگر با طعم ترش، میانه خوبی دارید و گوجه‌ سبز هم از جمله میوه‌‌ های مورد علاقه شما است، علاوه بر خوردن آن به صورت خام، فرصت را غنیمت شمرده و برای مزه ‌دار کردن غذاهای مختلف، از طعم ترش آن استفاده کنید.

ادامه خواندن “طرز تهیه آش گوجه سبز – ویبره”

طرز تهیه سوپ امپریال – ویبره

طرز تهیه سوپ امپریال – آش و سوپ

طرز تهیه سوپ امپریال - آش و سوپ
گوشت را به قطعات بزرگ خورد کنید و بشوئید ، آنگاه در ظرفی قرار دهید و ۸ گیلاس آب با قدری نمک به آن اضافه کنید و چند شاخه جعفری را هم بشوئید ، و در آن بیاندازید . ظرف محتوی مواد مزبور را روی آتش قرار دهید تا بجوشد

ادامه خواندن “طرز تهیه سوپ امپریال – ویبره”

طرز تهیه آش سالک – ویبره

طرز تهیه آش سالک – آش و سوپ

طرز تهیه آش سالک - آش و سوپ
مواد لازم :
اسفناج =۲ کیلو
لپه =۷۵ گرم
آرد برنج =۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
پیاز=۱ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه آش سالک – ویبره”

آش کلم قمری (تویسرکان) – ویبره

آش کلم قمری (تویسرکان) – آش و سوپ

آش کلم قمری (تویسرکان) - آش و سوپ
مواد لازم برای ۴ نفر:

کشک                                     ۲۰۰ گرم

عدس                                     ۶۰  گرم

لپه                                          ۶۰ گرم

ادامه خواندن “آش کلم قمری (تویسرکان) – ویبره”

حلوای شیر – ویبره

حلوای شیر – آش و سوپ

حلوای شیر - آش و سوپ
نشاسته را در ۴ پیمانه آب سرد حل می‌کنیم و آن را از صافی می‌گذرانیم. سپس آرد برنج را در شیر حل، آن را هم از صافی رد می‌کنیم …

ادامه خواندن “حلوای شیر – ویبره”

سوپ قارچ و سیب زمینی – ویبره

سوپ قارچ و سیب زمینی – آش و سوپ

سوپ قارچ و سیب زمینی - آش و سوپ
سیب زمینی  را پوست بکنید و به صورت ریز خرد نمایید. سیب زمینی را به همراه آب مرغ داخل یک قابلمه ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید….

ادامه خواندن “سوپ قارچ و سیب زمینی – ویبره”

آش سبزی شیراز – ویبره

آش سبزی شیراز – آش و سوپ

آش سبزی شیراز - آش و سوپ
این آش از دسته آش ‏های نذری در شیراز می ‏باشد که در ماه رمضان و تاسوعا، عاشورا به عنوان نذر پخته می ‏شود.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

ادامه خواندن “آش سبزی شیراز – ویبره”

آش‌های محلی استان زنجان – ویبره

آش‌های محلی استان زنجان – آش و سوپ

آش‌های محلی استان زنجان - آش و سوپ
گندم را تمیز کرده و می شویند. سپس در آب خیس می‌ کنند و پس از نرم شدن در شیر می ‌پزند. در آذربایجان به این آش هدیگ می‌ گویند.

ادامه خواندن “آش‌های محلی استان زنجان – ویبره”

طرز تهیه سوپ سیب و هویج – ویبره

طرز تهیه سوپ سیب و هویج – آش و سوپ

طرز تهیه سوپ سیب و هویج - آش و سوپ
ترکیب هویج، سیب و پودر کاری معجون بسیار دلپذیری می دهد که مزه ای فوق العاده دارد.
مواد لازم برای ۴ نفر :

ادامه خواندن “طرز تهیه سوپ سیب و هویج – ویبره”

طرز تهیه آش غوره – ویبره

طرز تهیه آش غوره – آش و سوپ

طرز تهیه آش غوره - آش و سوپ
مواد لازم:
برنج= ۱ لیوان
لپه= نصف لیوان
سبزی ( نعناع ، شوید و برگ چغندر)= نیم کیلو
گوشت چرخ کرده=۲۰۰ گرم
پیاز =۱ عدد

ادامه خواندن “طرز تهیه آش غوره – ویبره”