سوپ ماکارونی و سبزیجات – ویبره

سوپ ماکارونی و سبزیجات – آش و سوپ

سوپ ماکارونی و سبزیجات - آش و سوپ
این سوپ خوشمزه را که به عطر آویشن نیز معطر شده در برنامه غذایی خود بگنجانید.

مواد لازم:

ادامه خواندن “سوپ ماکارونی و سبزیجات – ویبره”

سوپ خربزه و زنجبیل – ویبره

سوپ خربزه و زنجبیل – آش و سوپ

سوپ خربزه و زنجبیل - آش و سوپ
این سوپ را که انتخابی مناسب برای دوران نقاهت می باشد را حتما امتحان کنید.

مواد لازم:

خربزه شیرین: ۲۲۰۰ گرم

ادامه خواندن “سوپ خربزه و زنجبیل – ویبره”

سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل – ویبره

سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل – آش و سوپ

سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل - آش و سوپ
ابتدا آب را در قابلمه ای بریزید. ماهیچه، پیاز، دانه های فلفل و برگ بو را به آن بیفزایید و آن را به مدت ۵/۱ساعت بپزید…

سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل

ادامه خواندن “سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل – ویبره”

آش عدس بلغور – ویبره

آش عدس بلغور – آش و سوپ

آش عدس بلغور - آش و سوپ
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

عدس                            ۲۰۰ گرم

بلغور گندم                     ۲۰۰ گرم

پیاز داغ                          ۲ قاشق غذاخوری

ادامه خواندن “آش عدس بلغور – ویبره”

آش های محلی استان مرکزی اراک – ویبره

آش های محلی استان مرکزی اراک – آش و سوپ

آش های محلی استان مرکزی اراک - آش و سوپ
از آش‌های مرسوم، یکی آش جو است که با کمی ‌تغییر در بیشتر شهرستان‌های استان تهیه می‌ شود. مواد اصلی آن جو به صورت پوست کنده یا نیم کوب یا بلغور آن است و حبوبات که شامل نخود ، لوبیا و عدس است. در بعضی مناطق سبزی هم دارد که شامل تره، جعفری، اسفناج، گشنیز و شوید است و به دلخواه، چغندر نیز اضافه می ‌کنند.

ادامه خواندن “آش های محلی استان مرکزی اراک – ویبره”

دستور پخت سوپ کلم یونانی – ویبره

دستور پخت سوپ کلم یونانی – آش و سوپ

دستور پخت سوپ کلم یونانی - آش و سوپ
مواد لازم :
کلم ۱۰۰۰ گرم
پیاز ۱ فنجان
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
آب ۲ لیتر
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم

ادامه خواندن “دستور پخت سوپ کلم یونانی – ویبره”

طرز تهیه آش آبلیمو – ویبره

طرز تهیه آش آبلیمو – آش و سوپ

طرز تهیه آش آبلیمو - آش و سوپ
مواد لازم :
برنج  ۳۷۵ گرم
سبزی آش  ۱ کیلو
فلفل  قدری
زردچوبه  قدری
نمک  قدری
آب لیموترش  ۵ فنجان

ادامه خواندن “طرز تهیه آش آبلیمو – ویبره”

طرز تهیه آش شلغم – ویبره

طرز تهیه آش شلغم – آش و سوپ

طرز تهیه آش شلغم - آش و سوپ
مواد لازم :
شلغم ۱۵۰۰ گرم
برنج ۲۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

ادامه خواندن “طرز تهیه آش شلغم – ویبره”

طرز تهیه سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر – ویبره

طرز تهیه سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر – آش و سوپ

طرز تهیه سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر - آش و سوپ
مواد لازم:
سینه جوجه  پوست کنده .
بدون استخوان یا ران مرغ
۴ عدد ذرت شیری
مقداری آب جوجه کم نمک

ادامه خواندن “طرز تهیه سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر – ویبره”

طرز تهیه سوپ چغندر – ویبره

طرز تهیه سوپ چغندر – آش و سوپ

طرز تهیه سوپ چغندر - آش و سوپ
چغندر را به همراه روغن تفت دهید . سپس به ترتیب سرکه و هویج و سیب زمینی رو اضافه کنید . بعد قرص ها را با آب اضافه و اجازه دهید همه با هم بجوشند…

ادامه خواندن “طرز تهیه سوپ چغندر – ویبره”

آش مصطفی اراک – ویبره

آش مصطفی اراک – آش و سوپ

آش مصطفی اراک - آش و سوپ
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

برنج                               ۲۰۰ گرم

نخود                               ۱۰۰ گرم

برگ چغندر                     ۵۰۰ گرم

ادامه خواندن “آش مصطفی اراک – ویبره”

خواص آش برنج و گشنیز همدانی – ویبره

خواص آش برنج و گشنیز همدانی – آش و سوپ

خواص آش برنج و گشنیز همدانی - آش و سوپ
ساده‌ای شامل گروه‌های مختلف غذایی تهیه می ‌شود. هضم ساده، وجود منابع مواد مغذی مختلف و سادگی پخت، آن را برای مصرف بیماران…

ادامه خواندن “خواص آش برنج و گشنیز همدانی – ویبره”

سوپ قارچ با سس سفید – ویبره

سوپ قارچ با سس سفید – آش و سوپ

سوپ قارچ با سس سفید - آش و سوپ
مواد لازم:
قارچ خرد شده=۱ لیوان
آرد سفید=۳ قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده=۱ عدد
کره=۲۵ گرم
نمک و فلفل=به مقدار لازم

ادامه خواندن “سوپ قارچ با سس سفید – ویبره”

آش گوجه فرنگی – ویبره

آش گوجه فرنگی – آش و سوپ

آش گوجه فرنگی - آش و سوپ
مواد لازم : 
برنج  ۳۷۵ گرم
سبزی آش  ۱ کیلو
فلفل  قدری
زردچوبه  قدری
نمک  قدری
آب گوجه فرنگی  ۵ فنجان

ادامه خواندن “آش گوجه فرنگی – ویبره”

طرز تهیه آش کدو – ویبره

طرز تهیه آش کدو – آش و سوپ

طرز تهیه آش کدو - آش و سوپ
مواد لازم : 
کدو  ۲۰۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی  ۴ قاشق سوپخوری
عدس  ۲۰۰ گرم
برنج  ۱۵۰ گرم
آب لیموترش  ۱ قاشق سوپخوری

ادامه خواندن “طرز تهیه آش کدو – ویبره”