آش عدس بلغور – ویبره

آش عدس بلغور – آش و سوپ

آش عدس بلغور - آش و سوپ
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

عدس                            ۲۰۰ گرم

بلغور گندم                     ۲۰۰ گرم

پیاز داغ                          ۲ قاشق غذاخوری

سیب ‏زمینی                 ۱ عدد

نمک، فلفل، زردچوبه     به میزان لازم

نعنا داغ برای تزیین       به میزان لازم

طرز تهیه:

* عدس و بلغور را با ۲ لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.

* سپس زردچوبه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و فلفل و پیاز داغ را به آن اضافه  کرده، به صورت داغ در آش در حال جوش بریزید.

* بعد از چند جوش مقداری نمک اضافه کنید.

* سپس سیب ‏زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و در آش بریزید تا پخته شود.

* بعد از آن که آش پخته و لعاب دار شد، آن را در ظرف کشیده روی آن نعنا داغ بریزید و با لیموترش تازه سرو کنید.

انرژی کل: ۱۷۰۰ کیلوکالری

آش عدس بلغور – آش و سوپ – Vibre.ir – آش و سوپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *