طرز تهیه آش دوغ – ویبره

طرز تهیه آش دوغ – آش و سوپ

طرز تهیه آش دوغ - آش و سوپ
وقتی مخوط جوش آمد سبزی،پیاز داغ، کوفته ریزه،نخود و لوبیا را (در صورت تمایل)اضافه می کنیم و همراه فلفل فراوان می گذاریم تا آش جا بیفتد…

طرز تهیه آش دوغ

مواد لازم برای ۶ نفر:
گوشت چرخ کرده=۳۰۰ گرم
پیاز=۲ عدد
آرد برنج=نصف لیوان
تخم مرغ=۲ عدد
سبزی(تره،گشنیز و سیر)=۱ کیلو
نخود و لوبیای پخته=۲ لیوان
برنج=نصف لیوان
دوغ=۴ کیلو
روغن،نمک و فلفل=بمیزان لازم
پیاز داغ=۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
گوشت را با نمک،فلفل و پیاز مخلوط می کنیم و بشکل قلقلی ریز درمی آوریم. سپس در کمی روغن تفت می دهیم. دوغ را با آرد برنج، برنج و تخم مرغ مخلوط می کنیم و روی اجاق می گذاریم و مرتب هم می زنیم(برای اینکه نبرد).
وقتی مخوط جوش آمد سبزی،پیاز داغ،کوفته ریزه،نخود و لوبیا را (در صورت تمایل)اضافه می کنیم و همراه فلفل فراوان می گذاریم تا آش جا بیفتد. روی آن را با فلفل،روغن و پیاز داغ تزئین می کنیم. این آش را بدون نخود و لوبیا هم می توان پخت ولی در پخت سنتی این غذا بیشتر از نخود به تنهایی استفاده می شود.

طرز تهیه آش دوغ – آش و سوپ – Vibre.ir – آش و سوپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *