طرز تهیه راگوی کرفس – ویبره

طرز تهیه راگوی کرفس – آش و سوپ

طرز تهیه راگوی کرفس - آش و سوپ
کرفس را بشویید، خرد کنید و با مقداری روغن، سرخ نمایید. کره را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید. سپس حرارت را نیمه ملایم کنید …

طرز تهیه راگوی کرفس

مواد لازم:
کرفس  ۳۰۰ گرم
کره  ۵۰ گرم
آرد ۱ قاشق سوپ خوری
استاک گوشت ۱ لیتر
نمک، فلفل و ادویه کاری مقداری
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :
کرفس را بشویید، خرد کنید و با مقداری روغن، سرخ نمایید. کره را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید. سپس حرارت را نیمه ملایم کنید تا کره آب شود و رنگ آرد طلایی گردد. حالا استاک گوشت را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. در پایان، فلفل و ادویه را بیفزایید و شعله را ملایم نمایید. آنگاه کرفس را درون سُس بریزید و اجازه دهید بپزد و جا بیفتد. اکنون آبلیمو و نمک را اضافه کنید و شعله را خاموش نمایید.

انرژی کل ۸۰۰ کیلو کالری

طرز تهیه راگوی کرفس – آش و سوپ – Vibre.ir – آش و سوپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *