سوپ سیب زمینی به روش چینی – ویبره

سوپ سیب زمینی به روش چینی – آش و سوپ

سوپ سیب زمینی به روش چینی - آش و سوپ
این بار سوپ را به روش چینی‌ها تهیه کرده و برای خوش‌طعم‌تر شدن آن از کمی پودر زنجبیل استفاده‌کنید.

مواد لازم:
سیب زمینی / ۳ عدد مکعبی خرد شده
هویج / سه عدد خرد شده
کرفس / سه شاخه خرد شده
شلغم کوچک / یک عدد خرد شده
پیاز / یک عدد متوسط
گوجه فرنگی / یک عدد خرد شده
سیر / ۵ حبه خرد شده
نمک / به مقدار لازم
فلفل / به مقدار لازم

طرز تهیه:
۱- سیب زمینی، هویج، کرفس، شلغم، پیاز، سیر و گوجه فرنگی را در یک قابلمه بزرگ بریزید.

۲- مقداری آب (تا حدی که روی مواد را بگیرد) در قابلمه بریزید.

۳- بگذارید محتوای درون قابلمه بجوشد.

۴- حرارت را کم کرده و تا یک ساعت بگذارید بپزند.

۵- نمک و فلفل را به مقدار لازم به محتوای ظرف اضافه کنید.

۶- تا ۳۰ دقیقه دیگر نیز بگذارید بجوشند.

نکته
برای اینکه این سوپ به طعم سوپ چینی نزدیک‌تر باشد، می‌توانید مقداری پودر زنجبیل به سوپ اضافه کنید.

سوپ سیب زمینی به روش چینی – آش و سوپ – Vibre.ir – آش و سوپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *