دستور پخت سوپ کلم یونانی – ویبره

دستور پخت سوپ کلم یونانی – آش و سوپ

دستور پخت سوپ کلم یونانی - آش و سوپ
مواد لازم :
کلم ۱۰۰۰ گرم
پیاز ۱ فنجان
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
آب ۲ لیتر
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم

فلفل سیاه ۰٫۵ قاشق مرباخوری
جعفری ساطوری شده ۲ قاشق سوپخوری
نمک ۲ قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
پیاز را مدت ۵ دقیقه سرخ کنید . آب را بآن بیفزائید و بگذارید بجوش آید . همینکه جوش آمد ، گوجه فرنگی ، کلم ، نمک و فلفل سیاه را درون آن بریزید . دوباره بجوش آورید و مدت یکساعت و نیم روی آتش ملایم بپزید تا کلم نرم شود . سپس جعفری را رویش ریخته و میل کنید .

دستور پخت سوپ کلم یونانی – آش و سوپ – Vibre.ir – آش و سوپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *