طرز تهیه آش ساک – ویبره

طرز تهیه آش ساک – آش و سوپ

طرز تهیه آش ساک - آش و سوپ
مواد لازم :
اسفناج ۲۰۰۰ گرم
لپه ۰٫۵ فنجان
آرد برنج ۱ فنجان
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
روغن ۱۰۰ فنجان
پیاز داغ عسلی ۴ قاشق سوپخوری

آب غوره ۲ فنجان
تخم مرغ ۵ عدد
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه :
اگر خواستیم آش فوری حاضر شود ممکن است از ریختن لپه صرفنظر کنیم . در صورت مصرف لپه آنرا با پیاز سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب کمی نمک و کمی زرد چوبه میگذاریم کاملا بپزد گوشت چرخ کرده را کوفته ریزه می کنیم و داخل آش میریزیم ، بعد اسفناج را تمیز و خرد می کنیم و به آش اضافه می نمائیم ، اسفناج چند جوش که زد و پخته شد آرد برنج را در یک لیوان آب سرد حل می کنیم و بتدریج داخل آش می ریزیم و بهم می زنیم تا آرد برنج گلوله نشود و می گذاریم آهسته بجوشد و جا بیافتد ، بعد غوره یا آب نارنج را به آش اضافه میکنیم ، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و کمی نمک می زنیم و مخلوط میکنیم ، تخم مرغ را نیز کم کم داخل آش می ریزیم و بهم میزنیم چند جوش که زد از روی آتش بر می داریم و روی آش را کمی نعنا داغ میدهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافیست

طرز تهیه آش ساک – آش و سوپ – Vibre.ir – آش و سوپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *