طرز تهیه آش شلغم – ویبره

طرز تهیه آش شلغم – آش و سوپ

طرز تهیه آش شلغم - آش و سوپ
مواد لازم :
شلغم ۱۵۰۰ گرم
برنج ۲۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

لپه ۷۵ گرم
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
روغن ۱۵۰ گرم
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه :
در صورتیکه گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست می کنیم و در کمی روغن سرخ می نمائیم در صورتیکه گوشت مغز ران باشد آنرا بشکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت میدهیم و مقداری آب می ریزیم عدس را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت ملایم گوشت و عدس بپزد (بدیهی است در صورتیکه کوفته ریزه تهیه کرده باشیم مدت طبخ آن کوتاهتر خواهد بود) ، بعد شلغم را پوست می کنیم و خرد میکنیم داخل گوشت میریزیم برنج را نیز می شوئیم و با زرد چوبه و نمک و فلفل به گوشت اضافه می نمائیم و حرارت را ملایم میکنیم و گاهی نیز آش را بهم میزنیم تا تمام مواد آش پخته شود و کاملا جا بیافتد . موقع کشیدن کمی نعناع داغ نیز روی آن میدهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافیست

طرز تهیه آش شلغم – آش و سوپ – Vibre.ir – آش و سوپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *