طرز تهیه سوپ ایتالیایی سبزیجات – ویبره

طرز تهیه سوپ ایتالیایی سبزیجات – آش و سوپ

طرز تهیه سوپ ایتالیایی سبزیجات - آش و سوپ
توسط سبزیجات غنی از فیبر و جو این سوپ فوق العاده و رنگارنگ تهیه می شود. این غذا همراه سس pesto  در کنار گوجه فرنگی تهیه می شود.

آماده سازی: ۲۰ دقیقه
مدت تهیه:‌ ۴ تا ۵ ساعت

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:

لوبیا سبز خرد شده

گل کلم خرد شده

گوجه فرنگی میکس شده با ‌ریحان و سیر

یک دوم فنجان پیاز خرد شده (۱ عدد متوسط)

یک دوم فنجان کرفس خرد شده (۱ ساقه)

یک چهارم فنجان جو

۱ عدد سیر چرخ شده

یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه

۳ فنجان آب مرغ با نمک کم

یک و نیم فنجان آب سبزیجات مختلف

یک چهارم فنجان pesto (اختیاری): به طور ساده مخلوط خام برگهای ریحان،‌ سیر، ‌پنیر و روغن زیتون می باشد. گاهی به این مخلوط گردو هم اضافه می شود. این ماده غذایی بیشتر با انواع پاستا و گاهی هم در سوپها به کار برده می شود.
پنیر رنده شده پارمزان (اختیاری)

طرز تهیه:

در یک قابلمه مناسب لوبیا سبز،‌ گل کلم،‌ گوجه فرنگی،‌ پیاز، کرفس، جو، سیر و فلفل را بریزید. در یک کاسه متوسط آب مرغ و آب سبزیجات را با هم مخلوط کنید. و به قابلمه اضافه کنید.
درب قابلمه را گذاشته تا بپزد. با شعله‌ی کم ۶ تا ۸ ساعت و شعله‌ی متوسط ۴ تا ۳ ساعت مدت پخت طول خواهد کشید. در آخر در صورت دلخواه pesto و پارمزان را روی آن اضافه کنید.

ارزش غذایی:

* کالری :   ۸۱

* چربی کلی : ۰

* چربی اشباع شده : ۰

* چربی مونو غیر اشباع : ۰

* چربی پولی غیر اشباغ : ۰

* کلسترول : ۰

* سدیم : ۵۲۰ میلی گرم

* کربوهیدرات : ۱۷ گرم

* قند: ۷ گرم

* فیبر : ۳ گرم

* پروتئین : ۴ گرم

* ویتامین سی: ۵۶ (% DV )

* کلسیم : ۷ (% DV )

* آهن : ۸ (% DV )

* نشاسته: ۵ (d.e.)

* سبزیجات: ۲ (d.e.)

* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم ۲۰۰۰ کالری در روز محاسبه شده است

طرز تهیه سوپ ایتالیایی سبزیجات – آش و سوپ – Vibre.ir – آش و سوپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *