آش کارن شیراز – ویبره

آش کارن شیراز – آش و سوپ

آش کارن شیراز - آش و سوپ
مواد لازم :
برنج ۱۵۰ گرم
لپه ۵۰ گرم
آب گوشت به مقدار لازم
سبزی کارده ( شیوید ۱۰۰ گرم کارن ۴۰۰ گرم )

پیاز داغ به مقدار لازم
آرد به مقدار لازم ( دو تا قاشق غذاخوری )
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه مقدار لازم
آب ۴ لیوان

طرز تهیه :
ابتدا گوشت را با مقداری آب بصورت ریشه ریشه می کنیم لپه را در آن می ریزیم بعد از نیم ساعت برنج را اضافه می کنیم و سپس سبزی شوید و کارده را اضافه نموده و خوب میپزیم ۱۰ دقیقه مانده به کشیدن ۲ قاشق آرد را در مقداری آب حل کرده اضافه می کنیم و به آش اضافه می کنیم تاآنی قوام آید نمک و فلفل و زردچوبه را در موقع طبخ غذا کمی به آخر مانده اضافه می کنیم و پیاز داغ را به آن اضافه نموده و خوب که آنی جا افتاد با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین می کنیم

آش کارن شیراز – آش و سوپ – Vibre.ir – آش و سوپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 

آش کارن شیراز – ویبره

آش کارن شیراز – غذای شیرازی

آش کارن شیراز
مواد لازم برای آشپزی
برنج ۱۵۰ گرم
لپه ۵۰ گرم
آب گوشت به مقدار لازم
سبزی کارده ( شیوید ۱۰۰ گرم کارن ۴۰۰ گرم )
پیاز داغ به مقدار لازم

(بیشتر…)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *