طرز تهیه شله مشهدی – ویبره

طرز تهیه شله مشهدی — آش و سوپ

طرز تهیه شله مشهدی -- آش و سوپ
ابتدا گوشت را با کمی پیاز و نمک آبپز می کنیم ، وقتی آماده شد, آنها را رشته رشته می کنیم و کنار می گذاریم. حبوبات را هم قبلا می پزیم و کنار می گذاریم. بلغور گندم را در آب جوشیده…

مواد لازم:
گوشت گوساله (مغز ران)=نیم کیلو
نخود=۲ پیمانه
لوبیا رشتی= ۱ پیمانه
لوبیا چیتی=۱ پیمانه
لوبیا سفید= ۱ پیمانه
ماش=۱ پیمانه
عدس=۱ پیمانه
بلغور گندم= ۳ پیمانه
برنج نیمه= ۱٫۵ پیمانه
پیاز =نیم کیلو
نمک و فلفل قرمز= به مقدار لازم
ریشه جوز هندی آسیاب شده= ۷۰ گرم
زنجبیل و دارچین= ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه=۱ قاشق چایخوری
هل ساییده=کمی

طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با کمی پیاز و نمک آبپز می کنیم، وقتی آماده شد, آنها را رشته رشته می کنیم و کنار می گذاریم. حبوبات را هم قبلا می پزیم و کنار می گذاریم. بلغور گندم را در آب جوشیده می ریزیم و حرارت می دهیم که شعله آن کم باشد و فقط ریز بجوشد و مرتب هم می زنیم. وقتی آماده شد برنج را اضافه می کنیم، وقتی برنج هم لعاب داد، سپس حبوبات آماده شده را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم وقتی حبوبات کاملا له شد، گوشتهای رشته شده را می ریزیم بعد از مدتی ادویه را با آب گرم مخلوط کرده و به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا غذا کاملا جا بیافتد. بعد آن را با خورش قیمه سرو می کنیم.

تذکر:
در ابتدا قابلمه را زیاد آب کنید تا بعدا آبی به آن اضافه نکنید و اگر لازم داشت، آب جوش اضافه کنیم. در انتها باید مخلوط غلیظی داشته باشیم و غذا آماده است.

طرز تهیه شله مشهدی — آش و سوپ – Vibre.ir – آش و سوپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *