آش ماست و اسفناج – ویبره

آش ماست و اسفناج – آش و سوپ

آش ماست و اسفناج - آش و سوپ
مواد لازم :
بلغور گندم : نصف پیمانه
ماست موسیر : یک پیمانه
اسفناج و سبزه سیر : به میزان لازم
پیاز جهت پیازداغ
نعنا داغ جهت تزئین

طرز تهیه :
بلغور گندم را می ریزیم درون یک قابلمه و می گذاریم حسابی بپزه و له شود. بعد، در یک قابلمه دیگر، پیازداغ درست می کنیم . زردچوبه هم می زنیم، سپس بلغور گندم پخته را به آن اضافه می کنیم. دوباره آب می ریزیم و می گذاریم جا بیفتد.
وقتی که جا افتاد، سبزی ها را ( که شامل اسفناج و سبزه سیر است)  خرد می کنیم و اضافه می کنیم.
بعد از حدود ده تا بیست دقیقه ، یک لیوان ماست موسیر را اضافه می کنیم و از وقتی که ماست را ریخته ایم، باید مرتب هم بزنیم که ماست نبرد و آش ته نگیرد.

۱ . برای تزئین می توانیم از نعناع داغ و پیازداغ یا سیرداغ استفاده کنیم.
۲٫ می توانید درون آش، سیر هم بریزید تا حسابی بپزد. ( بوی سیر پخته شده کمتر از سیر خام و سرخ شده است.)

آش ماست و اسفناج – آش و سوپ – Vibre.ir – آش و سوپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *